Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Τεράστια αποζημίωση σε 16χρονο που έχασε το μάτι του στο καρναβάλι!

Μετά από 5 χρόνια!

20 Νοεμβρίου 2019 12:42
Πάτρα: Τεράστια αποζημίωση σε 16χρονο που έχασε το μάτι του στο καρναβάλι!

Ένα ατύχημα κόστισε το μάτι του 11χρονου τότε αγοριού κατά την τελετή έναρξης του καρναβαλιού στην Πάτρα το 2014, και μετά από χρόνια αποζημιώνεται με 170.000 ευρώ. Το αγόρι τραυματίστηκε από πυροτέχνημα και η υπόθεση του είχε συγκλονίσει!

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα σε πολυκατοικία!

Το άτυχο αγόρι έχασε το 90% της όρασής του από το αριστερό μάτι. Το Πρωτοδικείο Πατρών στο οποίο προσέφυγε η οικογένεια του παιδιού, ζητώντας αποζημίωση για την τύφλωση του παιδιού, επιδίκασε αποζημίωση 170 χιλιάδων ευρώ.

Το δικαστήριο υποχρεώνει τον πυροτεχνουργό της εταιρείας που ήταν υπεύθυνος για τη ρίψη των ελαττωματικών πυροτεχνημάτων να πληρώσει το ποσό στην οικογένεια του παιδιού. Ο πυροτεχνουργός δεν έλαβε τα νόμιμα μέτρα για την πρόληψη τυχόν ατυχήματος και την προστασία όσων παρακολουθούσαν την εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, στα πυροτεχνήματα είχε εισχωρήσει υγρασία με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό κατά τη ρίψη τους θραυσμάτων που τραυμάτισαν βαρύτατα τον 11χρονο. Αυτό σύμφωνα με την απόφαση θα μπορούσε να αποφευχθεί αν τα πυροτεχνήματα είχαν ελεγχθεί παραμονές της εκδήλωσης και όχι τρεις μήνες πριν που είχε γίνει η παραλαβή τους από την Κίνα.

Ως προς το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο πυροτεχνουργός είχε καταδικαστεί σε 2 χρόνια και 11 μήνες φυλάκιση αλλά άσκησε έφεση.

Συναγερμός στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα!

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του βρέθηκε άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών στην Πάτρα.

Τρίκαλα: Άντρας τυλίχτηκε στις φλόγες και έπεσε από μπαλκόνι για να σωθεί αλλά βρέθηκε νεκρός!

Τον αναζητούσαν από το απόγευμα της Δευτέρας και τελικά εντοπίστηκε σήμερα νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Τζούνη 7, στην περιοχή του Διάκου.

Σοκ στη Μυτιλήνη: Νεκρός άνδρας! Έπεσε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι!

Υπήρξε κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας ενώ φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να «ρίξει» η ιατροδικαστική εξέταση.

Σοκ στη Μαγνησία: Βρέθηκε νεκρός άνδρας!

Σοκαρισμένη είναι στην τοπική κοινωνία των Λεχωνίων στην Μαγνησία καθώς ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Σοκ στην Μαγνησία: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε Ι.Χ.!

Ο 39χρονος βρέθηκε χθες Τετάρτη πρωί χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στα Κάτω Λεχώνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr τον άτυχο άνδρα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι η σύζυγός του.

Μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που κλήθηκε, μετέβη περίπου στις 9.30 σήμερα το πρωί στο σπίτι, αλλά δυστυχώς για τον νέο άνδρα ήταν ήδη αργά.

Μαγνησία: Επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αν και το τελευταίο διάστημα παραπονιόταν για ενοχλήσεις στο στομάχι του.

Στο σπίτι μετέβησαν και αστυνομικοί, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου και έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Τραγωδία στην Μαγνησία: Τον πλάκωσε τρακτέρ!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άνω Λεχωνίων.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Κιβωτός Του Κόσμου».

Φρίκη στα Κρέστενα: 38χρονος βρέθηκε νεκρός!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν δυο εργάτες από τα Κρέστενα όταν βρήκαν έναν 38χρονο νεκρό άντρα σε προχωρημένη σήψη! Ο άντρας είχε δολοφονήσει τον πατέρα του σύμφωνα με πληροφορίες!

Υπάρχει όμως και μια ακόμα υπόθεση δολοφονίας που εμπλέκεται! Τραγωδία στο Βόλο: Συγκρούστηκε αυτοκίνητο με μηχανάκι! Ένας νεκρός!

Η άλλα αφορά την παπαδιά με την οποία είχε σχέση, του είχε ζητήσει να δολοφονήσει τον άνδρας της, ιερέα στην Κρέστενα, κάτι που ο 38χρονος είχε αρνηθεί, με την παπαδιά να ψάχνει για άλλον που θα έπραττε το έγκλημα.

Αφού αποφυλακίστηκε, πήγε να μείνει σε μια απομονωμένη περιοχή, όπου και βρέθηκε η σωρός του. Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share