Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία στην Κρήτη: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του!

Σοκ!

20 Νοεμβρίου 2019 12:24
Κτηνωδία στην Κρήτη: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του!

Κτηνωδία στην Κρήτη με πατέρα να βιάζει την ανήλικη κόρη του!

Τα εφιαλτικά παιδικά χρόνια που βίωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι προσπαθεί να περιγράψει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο η 22χρονη σήμερα φοιτήτρια Νομικής, αναφερόμενη στα όσα της έκανε ο ίδιος της ο πατέρας, από την ηλικία των 11 χρόνων.

Φρικτά βασανιστήρια σε 25χρονη: Της έριχναν καυτό λάδι και την βίαζαν! (Video)

Πρωτόδικα ο πατέρας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 32 ετών για τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος της.

Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου 4 χρόνια. Το 2015, μετά την ενηλικίωσή της, η νεαρή κοπέλα βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε τον πατέρα της στις Αρχές, για τα όσα βίωνε τα προηγούμενα χρόνια στα χέρια του.

Φρίκη: 13χρονη αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό της από έξι άντρες

Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο 52χρονος φέρεται να παρενόχλησε ερωτικά την κόρη του για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Το καλοκαίρι εκείνου του έτους, με τη δικαιολογία ότι έπρεπε η ανήλικη να μάθει για τον σαρκικό έρωτα και να της εκλείψει η περιέργεια ώστε να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους, ο 52χρονος οδήγησε την κόρη του στο κρεβάτι και προσπάθησε να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της.

Παρά τις αντιρρήσεις του κοριτσιού, ο πατέρας της ήρθε σε επαφή μαζί της. Έκτοτε, αυτό γινόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με τον πατέρα να εκβιάζει ψυχολογικά την κόρη του, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι σε περίπτωση που τον κατήγγειλε θα διαλυόταν η οικογένειά τους.

Ο “εφιάλτης” της ανήλικης συνεχίστηκε για πέντε ακόμη χρόνια, οπότε και ομολόγησε στην αδελφή της τα όσα φρικτά συνέβαιναν. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και αφού ενηλικιώθηκε, η κοπέλα κατήγγειλε τον πατέρα της στις Αρχές.

Φρίκη: Πατέρας βίασε την κόρη του την ημέρα του γάμου της!

Φρίκη στη Δανία με ένα πατέρα να βιάζει την κόρη του την ημέρα του γάμου της!

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί!

Στην απολογία του στην αστυνομία, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως μπέρδεψε την κόρη του με τη σύζυγό του, γεγονός που δεν στηρίζεται από τα γεγονότα. Η απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε τον Αύγουστο, σε περιοχή έξω από την πόλη Κόλντινγκ, στη νότια Δανία. Η 20χρονη κοπέλα είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της έπειτα από την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής, όταν ο 50χρονος πατέρας της μπήκε στο δωμάτιο και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Φρίκη στην Μάνη: 60χρονος ασελγούσε σε 11χρονη!

Με βάση πληροφορίες, ο πατέρας και η κόρη είχαν διακόψει για μεγάλο διάστημα τις σχέσεις τους. Λίγο πριν τον γάμο, ωστόσο, τα ξαναβρήκαν και ο πατέρας έλαβε κανονικά την πρόσκλησή του για την τελετή.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η 20χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και η συμπεριφορά της άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Τότε, οι συγγενείς της τη μετέφεραν στο γαμήλιο δωμάτιο, προκειμένου να ηρεμήσει.

«Μου έδεσαν τα χέρια και...»: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 19χρονης που βιάστηκε στη Σαλαμίνα! (Video)

Μερική ώρα μετά, ο 50χρονος πατέρας πήγε στο δωμάτιο και ξάπλωσε στο κρεβάτι, ενώ η σύζυγός του κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, όμως στην άλλη πλευρά, έχοντας καταναλώσει επιπλέον μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στη δίκη ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο εισαγγελέας, ωστόσο, με βάση την έρευνα που έκανε, ανέλυσε τα στοιχεία τα οποία είχε στη διάθεσή του, αναφέροντας πως στο διάστημα από τις 4 το πρωί μέχρι τις 4:45, ο πατέρας έπιασε με δύναμη το στήθος της κόρης του και της άνοιξε με τη βία τα πόδια. Εκείνη τού έλεγε να σταματήσει και τον έσπρωχνε. Τότε ο 50χρονος πατέρας την πίεσε ακόμα πιο δυνατά, ενώ η ίδια τον παρακαλούσε να την αφήσει.

Φρίκη: Άνδρας βίασε 11 γυναίκες μέσα σε δύο εβδομάδες! (photos-video)

Ο πατέρας, αφού πρώτα ισχυρίστηκε πως δε θυμόταν τίποτα, στη συνέχεια δήλωσε πως μπερδεύτηκε και πως την πέρασε για τη σύζυγό του. Ο μεταξύ τους διάλογος είναι συγκλονιστικός:

-«Ο ισχυρισμός σου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός από μένα. Σου ζήτησα ευγενικά να με αφήσεις, αλλά συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες. Σε χτύπησα, συνέχισες», είπε η 20χρονη κόρη.

Σοκ στη Ρόδο: Έδεσε, βασάνισε και βίασε την την γυναίκα του!

-«Λυπάμαι. Ήταν ένα λάθος. Λυπάμαι. Νόμιζα πως είναι η γυναίκα μου. Μπορούμε να διατηρήσουμε την επαφή μας; Λυπάμαι», είπε ο πατέρας.

Η απολογία του 50χρονου πατέρα δεν έπεισε το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο για βιασμό, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share