Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Εξερράγη βόμβα! (Video)

Στο πόδι οι κάτοικοι!

20 Νοεμβρίου 2019 11:49
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Εξερράγη βόμβα! (Video)

Συναγερμός στο Ηράκλειο μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αρίνα, περίπου 50 μέτρα από την ακτή.

Έκρηξη σε κατάστημα στην Ιερά Οδό! (Video)

Πρόκειται για το ίδιο σημείο, όπου το καλοκαίρι είχε βρεθεί βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού βούτηξαν από χθες στην περιοχή και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ σήμερα το πρωί έγινε η ελεγχόμενη έκρηξη.

Τραγωδία στην Κίνα: 15 νεκροί από έκρηξη! (Video)

Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής όπως ήταν φυσικό, αναστατώθηκαν, καθώς όπως λένε και οι ίδιοι ο θόρυβος ήταν τόσο ισχυρός που σείστηκαν τα τζάμια των σπιτιών τους

Η βόμβα είχε 70 εκατοστά μήκος και 155 χιλιοστά διάμετρο και, σύμφωνα με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιο Δουβή, επελέγη η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για την εξουδετέρωση του πυρομαχικού, καθώς το ξενοδοχείο είναι κλειστό και δεν υπάρχουν πλέον λουόμενοι στην παραλία.

Καμπούλ: 7 ακόμη νεκροί από έκρηξη αυτοκινήτου με παγιδευμένα εκρηκτικά!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά περί τις 07:25 [τοπική ώρα· 04:55 ώρα Ελλάδας] στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας Καμπούλ, πολύ κοντά από το υπουργείο Εσωτερικών του Αφγανιστάν.

Θρίλερ στην Γερμανία: Έγινε ισχυρή έκρηξη σε ορυχείο!

Ο πρώτος και ακόμη προσωρινός απολογισμός των θυμάτων είναι 7 νεκροί και ισάριθμοι τραυματίες.

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ανάληψη της ευθύνης για την ενέργεια.

Η βομβιστική επίθεση διαπράχθηκε μία ημέρα αφού ανακοινώθηκε πως αποφυλακίστηκαν δύο ανώτερα στελέχη των Ταλιμπάν και ένα του εξτρεμιστικού δικτύου Χακάνι σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση δύο πανεπιστημιακών, ενός Αμερικανού κι ενός Αυστραλού, που κρατούνταν όμηροι, εξέλιξη που κάποιοι αναλυτές θεώρησαν ελπιδοφόρα ως προς την προοπτική της ειρήνευσης.

Θρίλερ στην Γερμανία: Έγινε ισχυρή έκρηξη σε ορυχείο!

Ισχυρή έκρηξη έγινε στην Γερμανία σε ορυχείο! Υπάρχουν αναφορές για παγιδευμένους! Σοκαριστικό: Τρεις νεκροί σε ορυχείο!

Για 35 παγιδευμένους κάνουν λόγο τα γερμανικά ΜΜΕ ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τα αίτια της έκρηξης.

Μια τεράστια επιχείρηση έχει ξεκινήσει για τη διάσωση των εγκλωβισμένων.

Γλυκά Νερά: Έκρηξη έγινε σε βενζινάδικο της περιοχής και προκλήθηκαν υλικές ζημιές!

Έκρηξη σημειώθηκε σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά και στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής!

Οι Αστυνομικές Αρχές βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στη λεωφόρο Λαυρίου προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση και να αποκαλυφθούν τα κίνητρα των δραστών. Παλαιό Φάληρο: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας!

Η έκρηξη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, προκλήθηκε μετά από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με δυναμίτη από αγνώστους, ενώ από το περιστατικό σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε ένα μικρό γραφείο που υπάρχει στο βενζινάδικο και σε έναν κάδο.

Πάτρα: Έκρηξη σε διαμέρισμα!

Ένα γκαζάκι σε κουζίνα ενός σπιτιού στην Πάτρα εξερράγη εχτές το απόγευμα! Τον τρόμο έζησε η ηλικιωμένη γυναίκα του διαμερίσματος, που κατάφερε ευτυχώς να διαφύγει κάθε κίνδυνο και είναι πλέον ασφαλής από την έκρηξη.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε παραλία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα είχε την τύχη με το μέρος της, αφού το γκαζάκι του καφέ βρισκόταν στη κουζίνα και την ώρα της έκρηξης βρισκόταν στο μπάνιο. Απευθείας κάλεσε την πυροσβεστική, η οποία δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει!

Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στη κουζίνα του διαμερίσματος, αλλά το καλό της υπόθεσης είναι ότι η ένοικος δεν τραυματίστηκε. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα στη περιοχή Ψαροφάι, με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα να φτάνουν στο σημείο.

Ισχυρή έκρηξη στην Γλυφάδα! (Video)

Ένα ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας έβαλαν στόχο άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από την ισχυρή έκρηξη το κιόσκι στο οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε ενώ ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τα θραύσματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το ΟΡΕΝ, οι δράστες ήταν τρείς και έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτες.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αλλάζει ο καιρός: Αίθριος αλλά με μπόρες στα... νότια!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άγνωστοι τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης την οποία πυροδότησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Από τις τρεις κασετίνες με χρήματα στο ΑΤΜ, η μια καταστράφηκε ολοσχερώς, στη δεύτερη τα χαρτονομίσματα διαλύθηκαν με τους αγνώστους να παίρνουν τελικά άθικτη μόνο την τρίτη κασετίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις αγνώστους περίμεναν σε μικρή απόσταση συνεργοί τους με αυτοκίνητα που τους περίμεναν στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελληνικού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share