Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η περιγραφή της φοιτήτριας του ΑΠΘ: «Ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου»! (Video)

Συγκλονίζει!

19 Νοεμβρίου 2019 16:08
Σοκάρει η περιγραφή της φοιτήτριας του ΑΠΘ: «Ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου»! (Video)

Σοκάρει η περιγραφή της φοιτήτριας του ΑΠΘ που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου»!

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 10 μηνών για τον φοιτητή του ΑΠΘ!

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου», είπε η φοιτήτρια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:

ΑΠΘ: Συνελήφθη φοιτητής που εκσπερμάτωσε στην πλάτη συμφοιτήτριας του την ώρα που μελετούσε!

Αδιανόητη ασέλγεια σε βάρος νεαρής φοιτήτριας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την ώρα που μελετούσε.

Σοκ: Νεκρός εντοπίστηκε φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, η νεαρή φοιτήτρια διάβαζε, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε κάτι να την ακουμπά στην πλάτη.

Άπλωσε το χέρι της και διαπίστωσε ότι η μπλούζα της είχε λερωθεί από σπέρμα. Όταν γύρισε το κεφάλι της είδε έναν νεαρό να την κοιτά και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή. Εκείνη έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια.

Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό. Με την βοήθεια ενός φύλακα, ο 20χρονος ακινητοποιήθηκε κοντά στην Θεολογική Σχολή.

Αποδείχτηκε ότι είναι φοιτητής του ΑΠΘ. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη.

Σύμφωνα με το πληροφορίες του thestival.gr, o 20χρονος φοιτητής παραδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε γιατί εκείνη τη στιγμή ήθελε να εκτονωθεί.

Σε βαρός του θα σχηματιστέι δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο φοιτητής που άφησε τους επιβάτες με ανοιχτό το στόμα στο λεωφορείο!

Απίστευτη είναι η ιστορία ενός φοιτητή που άφησε τους επιβάτες με ανοιχτό το στόμα στο λεωφορείο! Eπικό: Φοιτητής πήγε αδιάβαστος και γέμισε την κόλλα με το Πάτερ ημών!

Τι μας λέει ο αυτόπτης μάρτυρας:

Σήμερα ήμουν επιβάτης στο λεωφορείο της γραμμής 8 και το περιστατικό που συνέβη πραγματικά μας άφησε όλους άφωνους και μάλιστα οι περισσότεροι από εμάς δώσαμε και συγχαρητήρια στον νεαρό.

Την ώρα λοιπόν που μπαίνει όλο αυτό το τσούρμο μέσα ένας ηλικιωμένος άντρας μεταξύ 60-65 άρχισε να τα βάζει με την νεολαία και το σεβασμό που θα ήθελε να του δείχνουν οι νέοι για να κάτσει.

Δεν είχε εντελώς άδικο αλλά ήταν αρκετά επιθετικός προς όλους και γενικά προς την κοινωνία λέγοντας εκφράσεις όπως ” Σήμερα οι νέοι δεν σέβεστε τίποτα”, “Χάθηκε ο σεβασμός από την κοινωνία μας”, “Οι νέοι σήμερα δεν υπολογίζετε τίποτα ούτε τους γονείς να βλέπατε όρθιους δεν θα σηκωνόσασταν ” και γενικότερα όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα έλεγε όλο και περισσότερα βαριά λόγια.

Μέχρι που σε κάποια στιγμή είπε “Φτιάχνετε μια κοινωνία που δεν υπάρχει σεβασμός σε τίποτα, θα σκοτώνεστε μεταξύ σας αύριο για μια θέση στο λεωφορείο” εκείνη την ώρα πετάχτηκε ένα παλικάρι που ήταν όρθιος και φαινόταν αρκετά σοβαρός και μετρημένος. Προφανώς φοιτητής αφού κρατούσε βιβλία και η ηλικία του με τα λεγόμενά του δεν έμοιαζαν να είναι από μαθητή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share