Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Γιάννης Γκισάκης!

Θλίψη!

19 Νοεμβρίου 2019 07:03
Πέθανε ο Γιάννης Γκισάκης!

Θλίψη στη Λάρισα: Ο Γιάννης Γκισάκης έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια, σκορπίζοντας σπαραγμό στην πόλη!

Ένας άνθρωπος που μαζί με τη γυναίκα του Σούλα κατάφεραν επί σειρά δεκαετιών να γίνουν ταυτόσημη έννοια στον χώρο των καλλυντικών στην ευρύτερη περιοχή. Γεννήθηκε πριν από 76 χρόνια στον Μαυρόλιθο Βρυοτόπου Αμπελώνα προερχόμενος από αγροκτηνοτροφική οικογένεια. Βρέθηκε σε νεαρή ηλικία στη Λάρισα και ως ανήσυχο πνεύμα άρχισε να ασχολείται μαζί με τη σύζυγό του Σούλα εμπορικά, στον χώρο της ομορφιάς.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για τον Άγγελο Αναστασιάδη!

Το πρώτο τους κατάστημα έκανε την εμφάνισή του επί της οδού Παπαναστασίου το 1975, ενώ πέντε χρόνια αργότερα άνοιξαν το δεύτερομε την επωνυμία «Soula», που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της μετέπειτα «αλυσίδας» τους, στην οδό Ερμού που υπάρχει ακόμα και σήμερα.

Ο ίδιος φρόντιζε να βρίσκεται καθημερινά επί 45 συνεχόμενα χρόνια στην αγορά και δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για το μέλλον τόσο της επιχείρησης όσο και του κλάδου.

Με τη σύζυγό του απέκτησαν δύο παιδιά. Η τραγική σύμπτωση είναι πως σαν σήμερα 17 Νοέμβρη, ημερομηνία της κηδείας του, γεννήθηκε ο γιος του Δημήτρης. Ευτύχησε να δει τέσσερα εγγόνια πριν κλείσει τα μάτια του.

Πέθανε ο Γιώργος Γανωτής!

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο δικηγόρος του Βόλου, Γιώργος Γανωτής, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας και ταλαιπωρούνταν από τον περασμένο Αύγουστο. Με την ευκαιρία διαβάστε: Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ!

Η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευσε στις αρχές του περασμένου μήνα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου έχασε τη μάχη με τον θάνατο χθες το απόγευμα.

Είδηση σοκ: Νεκρή σε τροχαίο 39χρονη έγκυος!

Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει την Κύπρο, αφού νεκρή ανασύρθηκε σε τροχαίο στην Λάρνακα 39χρονη κοπέλα, η οποία ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα!

Από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν μετά το δυστύχημα, διαπιστώθηκε ότι το παιδί που κυοφορούσε είναι επίσης νεκρό.

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 5.30 χθες το απόγευμα, σε σημείο του δρόμου Ζυγίου – Μαζωτού, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος, με συνοδηγό 31χρονη, χτύπησε την 39χρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο πεζή, μαζί με το σύζυγο της και τη μητέρα του συζύγου της.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 39χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της ίδιας καθώς και του παιδιού που κυοφορούσε.

Χαμηλός ο φωτισμός στην περιοχή

Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας «γύρω στις 17.30 σήμερα το απόγευμα ενώ γυναίκα από τη Ρωσία, προσπαθούσε με το σύζυγο και την πεθερά της να διασταυρώσουν το δρόμο Ζυγίου – Μαζωτού, αμέσως μετά την έξοδο για τον Αγιο Θεόδωρο, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε Ελληνοκύπριος ηλικίας 30 χρόνων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα».

Πρόσθεσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε «από δεξιά προς τα αριστερά σύμφωνα με την πορεία του οχήματος, το οποίο ταξίδευε από το Ζύγι προς τον Μαζωτό. Λόγω του σκότους που επικρατεί στη περιοχή, αφού ο συγκεκριμένος δρόμος είναι δευτερεύον οδικό δίκτυο και οι δρόμοι δεν είναι φωτισμένοι, ο οδηγός του οχήματος δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία των πεζών στο δρόμο».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share