Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε άνδρα! (photos)

Θρήνος...

18 Νοεμβρίου 2019 16:50
Τραγωδία στην Κρήτη: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε άνδρα! (photos)

Τραγωδία στην Κρήτη, με ένα δέντρο να καταπλακώνει και να σκοτώνει έναν άνδρα!

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη!

Το περιστατικό έγινε περίπου στη 1.00 το μεσημέρι στο Ντερέ του Δήμου Πλατανιά στην Κρήτη και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.

Μακελειό στο Ρέθυμνο: Άνδρας σκότωσε κυνηγό!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα έγινε την ώρα που εκτελούνταν εργασίες εργολαβίας καθαρισμού στον ποταμό του Ντερέ.

Λεωφορείο με μαθητές σκότωσε 30χρονη! (Video)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα που τα συνεργεία απομάκρυναν έναν πλάτανο που βρισκόταν στον ποταμό, αυτός κατά την εναπόθεση του πλάκωσε τον 67χρονο ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή και παρακολουθούσε τις εργασίες ως θεατής, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Πανικός στην Πάρο: Δέντρο έπεσε στην είσοδο της Εκατονταπυλιανής και πλάκωσε άνθρωπο! (photos)

Ένα ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην είσοδο του Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία της Πάρου, καθώς έπεσε δέντρο τραυματίζοντας έναν άνθρωπο. Τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Ο μεγάλος φίκος που μέχρι πρότινος έστεκε στην είσοδο του ναού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε και πλάκωσε έναν άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ο Δήμαρχος Πάρου, καθώς και άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον τραυματισμένο άνδρα, ενώ τεχνικά συνεργεία του Δήμου Πάρου, της ΔΕΥΑ και της πυροσβεστικής αυτή τη στιγμή κόβουν το δέντρο.

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Εγκλωβισμένος τραυματίας! (photo)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις εννέα το πρωί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον δρόμο Ηράκλειο – Μοίρες. Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Ένας άνδρας νεκρός - Δύο τραυματίες!

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με συνέπεια ένα άτομο να εγκλωβιστεί στο όχημά του ενώ υπάρχει και ένας ακόμη τραυματίας.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η 3η ΕΜΑΚ και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν τον τραυματία. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ένας άνδρας 81 ετών ήταν αυτός που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο του, αλλά και μία γυναίκα είναι οι δύο τραυματίες που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο.

Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή: Ένας νεκρός!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο, στην παραλιακή λεωφόρο, στη Βούλα, στο ύψος του Bo. Ρέθυμνο: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Ηρακλείου!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο τροχαίο έχουν εμπλακεί ένα όχημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και μια μοτοσυκλέτα, στη συμβολή των οδών Καρμανλή και Ζεφύρου.

Νεκρός είναι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, μετά τη μεταφορά του στο Ασκληπιείο Βούλας. Το όχημα του δήμου κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν καρφώθηκε πάνω με μεγάλη ταχύτητα η μοτοσυκλέτα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share