Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτό ατύχημα στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε 21χρονος!

Σοκ!

18 Νοεμβρίου 2019 10:50
Φρικτό ατύχημα στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε 21χρονος!

Ένα φρικτό ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, με έναν 21χρονο να ακρωτηριάζεται!

Σοκ στη Φθιώτιδα! Ακρωτηριάστηκε ένας 60χρονος!

Με επιτυχία στέφτηκε μία επέμβαση σε αντίχειρα 21χρονου που ακρωτηριάστηκε σε μηχανή του κιμά σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα τρεις και πλέον ώρες διήρκεσε η επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου στην Κρήτη, σε 21χρονο ο οποίος την Κυριακή το μεσημέρι, έχασε τέσσερα από τα δάχτυλα του χεριού του σε ατύχημα με μηχανή του κιμά.

Γυναίκα ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί επιχείρησαν να σώσουν τον αντίχειρα του 21χρονου.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Γιώργος Μοσχοβάκης «η κατάσταση του παιδιού είναι καλή, ωστόσο οι πρώτες ώρες ή και μέρες, είναι πάντα κρίσιμες και απαιτούν ψυχραιμία».

Φρικιαστικό ατύχημα στη Νάξο: Ακρωτηριάστηκε 51χρονος άνδρας!

Φρικιαστικό ατύχημα έγινε στη Νάξο με έναν 51χρονο άνδρα να ακρωτηριάζεται! Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργάτης την ώρα της δουλειάς του, είδε μια μαρμάρινη πλάκα να πέφτει από το βουνό και να πέφτει στο πόδι του, το οποίο έχασε ακαριαία από τη κνήμη και κάτω. Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο άτυχος εργάτης χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο, όπου και νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς». Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Έγινε μάλιστα προσπάθεια συγκόλλησης του ακρωτηριασμένου άκρου του ασθενή, αλλά δεν ήταν τελικό εφικτό να γίνει. Το Α.Τ. Νάξου πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό.

Φρικιαστικό τροχαίο! Γυναίκα κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο! (photos)

Tο ακρωτηριασμένο χέρι της αναγκάστηκε να κουβαλήσει μέχρι το ασθενοφόρο μια 26χρονη γυναίκα μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό. Συναγερμός! Αναποδογύρισε λεωφορείο! 20 επιβάτες παγιδευμένοι! (Video)

Η Τσέλσι Βέλα είχε πάει για διακοπές στην περιοχή Puerto Vallarta, στις 18 Σεπτεμβρίου. Η 26χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, καθώς το έδαφος είχε γίνει ολισθηρό μετά το πέρασμα τυφώνα.

Περιγράφοντας πώς σημειώθηκε το ατύχημα η 26χρονη Βρετανίδα είπε ότι ενστικτωδώς έβαλε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της για να προστατεύσει το κεφάλι της, αλλά το όχημα προσγειώθηκε στο χέρι της και έτσι ακρωτηριάστηκε.

«Θυμάμαι να κοιτάζω κάτω και να βλέπω τον αγκώνα μου να έχει σπάσει. Είδα το δεξί μου χέρι να κρέμεται από ένα κομμάτι δέρματος», είπε η Τσέλσι μιλώντας στην The Sun.

Τραγωδία στο Δομοκό: Φρικτός θάνατος για 55χρονο! Ακρωτηριάστηκε στις γραμμές του τρένου!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος στο Δομοκό καθώς ακρωτηριάστηκε στις γραμμές του τρένου! Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Συγκεκριμένα, τη ζωή του έχασε ξημερώματα Δευτέρας στις γραμμές του τρένου στο Δομοκό ένας 55χρονος Έλληνας με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος ήταν επιβάτης της αμαξοστοιχίας 602 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Φρίκη! Βρέθηκαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα! (photo)

Τρόμος στο Μεξικό στην πόλη Tala, της επαρχίας Jalisco, καθώς οι κάτοικοι ανακάλυψαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα. Φρίκη: Εντοπίστηκαν 19 πτώματα! Κάποια από αυτά είναι διαμελισμένα!

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο στον πόλεμο των καρτέλ ναρκωτικών, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει τέλος.

Στο σημείο έσπευσαν και ειδικοί ιατροδικαστές, οι οποίοι ανέφεραν πως ο θάνατος των άτυχων ανθρώπων ήταν εντός 24 ωρών.

Αυτό που προκαλεί φρίκη είναι το γεγονός πως οι Αρχές δεν είναι σε θέση να πουν πόσα πτώματα υπάρχουν σε κάθε σακούλα αλλά και το φύλο τους.

Ο εισαγγελέας του Jalisco, Geraldo Octavio Solis Gomez, δήλωσε στα μεξικανικά Μέσα πως ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη περισσότερες σακούλες διασκορπισμένες στην περιοχή, καθώς αυτή είναι μια πρακτική που συνηθίζουν τα καρτέλ ώστε οι αντίπαλοί τους να λάβουν το... μήνυμα.

Η μαζική δολοφονία πιθανότατα να σχετίζεται με τον πόλεμο που έχει ανοίξει το καρτέλ Jalisco New Generation με την Nueva Plaza.

Πριν από λίγες ημέρες, οι αστυνομικοί εντόπισαν 29 πτώματα σε περισσότερες από 100 πλαστικές σακούλες στην περιοχή Zapopan, επίσης στην επαρχία του Jalisco.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share