Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ημαθία: Γυναίκα κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού της!

Για ασαφείς λόγους!

17 Νοεμβρίου 2019 11:42
Ημαθία: Γυναίκα κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού της!

Μια 50χρονη γυναίκα βρέθηκε να κρέμεται από τα κάγκελα του μπαλκονιού της, στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην Ημαθία, όπου κατοικεί!

Δείτε επίσης: Ημαθία: Συνέλαβαν τους ληστές της ταχυδρόμου!

Στον αέρα βρισκόταν η 50χρονη, όταν εντοπίστηκε από περίοικους, που έσπευσαν να καλέσουν έγκαιρα αστυνομία και πυροσβεστική. Ο αστυνομικός που έφτασε άμεσα, κατάφερε με χαρακτηριστική ψυχραιμία να τραβήξει στο μπαλκόνι τη σοκαρισμένη γυναίκα. Σωτήρια ήταν η επέμβαση του, αφού της έσωσε την ζωή!

Την ώρα εκείνη, βρισκόταν μόνη στο σπίτι της, καθώς ο σύζυγος και ο γιος της απουσίαζαν. Ο λόγος που βρέθηκε να κρέμεται από τα κάγκελα του μπαλκονιού της δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, ώστε να ξεπεράσει την κατάσταση σοκ.

Πύργος: Εντοπίστηκε άνδρας κρεμασμένος σε δέντρο! (Photos)

Αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας άνδρας στον Πύργο με τον χειρότερο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και τον βρήκαν κρεμασμένο σε χωράφι στην περιοχή της ΣΕΤΤΗΛ!

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε άνδρας με καραμπίνα!

Ο άνδρα είχε εξαφανιστεί από την Τρίτη και η ανησυχία είχε καταβάλει την οικογένεια του, που είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου.

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 17χρονος στα γενέθλιά του! (photos)

Σοκαρισμένοι είναι στη Μεγάλη Βρετανία με έναν 17χρονο να αυτοκτονεί στα γενέθλιά του! Τον άτυχο 17χρονο βρήκε η γιαγιά του. Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 21χρονη!

Ο Λουκ Τέιλορ, όπως ονομαζόταν ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με τους συμμαθητές του ήταν ένα πολύ ευγενικό και κοινωνικό παιδί και στο πάρτι των γενεθλίων του δεν συνέβη κάτι που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αυτοκτονία. Συναγερμός στο Ηράκλειο: Γυναίκα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του στην Sun το επόμενο πρωί είχε πάει στην δουλειά της (εργάζεται ως νοσοκόμα) και κάποια στιγμή έστειλε μήνυμα στον γιο της για να δει αν έχει ξυπνήσει προκειμένου να μην αργήσει στο σχολείο. Επειδή δεν έλαβε καμία απάντηση έστειλε την μητέρα της και γιαγιά του 17χρονου στο σπίτι προκειμένου να δει αν το παιδί είναι καλά. Κρήτη: Νεκρός ένας 33χρονος! Αυτοπυροβολήθηκε στην αποθήκη!

Τότε η γιαγιά του τον βρήκε νεκρό. Σύμφωνα με τη Sun το άτυχο αγόρι από την Βρετανία είχε εκφράσει την αγωνία στους φίλους του ότι μετά το πάρτι που έκανε το σπίτι ήταν πολύ βρώμικο και φοβόταν για την αντίδραση των γονιών του. Ωστόσο κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι η αγωνία του αυτή μπορεί να τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Τραγικό: Γυναίκα αυτοκτόνησε με ένα λουρί σκύλου!

Τραγική αυτοκτονία! Μια 54χρονη με καταγωγή από την Βρετανία πήγε σ’ ένα χωράφι στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι της Κρήτης, πήρε ένα λουρί σκύλου που είχε και έφτιαξε μία θηλιά, βάζοντας τέλος στην ζωή της!

Δείτε επίσης: Κρήτη: Αυτοκτόνησε μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

Μια νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Κρήτη με θύμα μία 54χρονη γυναίκα, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης όταν η 54χρονη – με καταγωγή από την Βρετανία – πήγε σ’ ένα χωράφι στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι, πήρε ένα λουρί σκύλου που είχε και έφτιαξε μία θηλιά, βάζοντας τέλος στην ζωή της.

Το άψυχο σώμα της εντόπισαν δύο αγρότες που πήγαιναν να κάνουν εργασίες σε κοντινό χωράφι και ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που οδήγησαν την 54χρονη στην αυτοκτονία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share