Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση 17χρονης: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση! Νέες αποκαλύψεις!

Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες;

17 Νοεμβρίου 2019 09:00
Εξαφάνιση 17χρονης: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση! Νέες αποκαλύψεις!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας -Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της, από την Κατερίνη, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα!

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Κατερίνη με την εξαφάνιση μάνας και κόρης: Το τελευταίο τηλεφώνημα!

Ο ιδιοκτήτης φωτογραφείου στην πόλη δήλωσε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί για την εξαφάνισή της και θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, προσθέτοντας ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. «Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν», πρόσθεσε.

Ο καβγάς της μητέρας με γείτονα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, η μητέρα της μαθήτριας Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη 17 χρόνων την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη την στιγμή άνοιξε η γη και τις κατάπιε.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». Ο πατέρας και σύζυγος μίλησε με τη γνωστή δημοσιογράφο και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

Πατέρας της 17χρονης: «Φοβόμαστε μήπως έγινε κάποιο ατύχημα»

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ».

Απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές όποιος δει το αυτοκίνητο να ενημερώσει τις Αρχές. Το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών. Το «Χαμόγελο» δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά μετά από τέσσερις ημέρες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με νεότερη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Η μαθήτρια έχει ύψος 1.55, ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και χρησιμοποιεί περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

Αποκάλυψη-σοκ για την εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: «Πάω να αυτοκτονήσω!» (Video)

Θρίλερ με την εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη. Το κορίτσι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή.

Εξαφάνιση μυστήριο οδηγού ταξί: Τα μηνύματα, οι απειλές και ο ρόλος δύο γυναικών! (Video)

Η γιαγιά της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιγράφοντας την κατάσταση που βίωναν.

«Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης.

Νέες εξελίξεις με την εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη! (Video)

Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας.

Το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 35χρονου Ευάγγελου Δολαψάκη!

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της. Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακάς άγγελός της.

Θρίλερ στην Κατερίνη με την εξαφάνιση μάνας και κόρης: Το τελευταίο τηλεφώνημα!

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες στην Κατερίνη μετά την εξαφάνιση της μητέρας και της 17χρονης κόρη της, που αγνοούνται εδώ και μία εβδομάδα.

Συναγερμός στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε ο Ευάγγελος Δολαψάκης

Όπως έγινε γνωστό, η εξαφάνιση δηλώθηκε το περασμένο Σάββατο (9/11) ενώ όπως φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο πατέρας, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφαση της να φύγει με την κόρη τους. Έκτοτε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει. Σύμφωνα με την εκδοθείσα ανακοίνωση "Ambert Allert", η ζωή των δύο γυναικών "ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο".

Θρίλερ: Αν δείτε αυτό το κοριτσάκι τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Για την ανήλικη, το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενεργοποίησε, κατόπιν συναίνεσης της αστυνομίας, συναγερμό "Ambert Alert". Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόκειται για την Μαρία - Ιωάννα Δεληγιάννη, η οποία έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η ανήλικη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και γι' αυτό χρησιμοποιεί περιπατητήρα, χρώματος μπλε, όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση-ειδοποίηση.

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από τον Βύρωνα!

Εντοπίστηκε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, η 15χρονη Ηλέκτρα-Μιχαέλα, που είχε εξαφανιστεί στον Βύρωνα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Θρίλερ με τον Τάκη Κολλιαδέλη: Γιατί κανείς πλέον δεν αναζητά τον φαντάρο που εξαφανίστηκε πριν 1,5 χρόνια;

“Η περιπέτεια της Ηλέκτρας-Μιχαέλας Π., 15 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν“, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. «To Χαμόγελο» θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share