Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρόμος: Νάρκωσαν και βίασαν ανήλικη στη Θεσσαλονίκη! (Video)

Σοκάρει η καταγγελία 14χρονης!

16 Νοεμβρίου 2019 09:23
Τρόμος: Νάρκωσαν και βίασαν ανήλικη στη Θεσσαλονίκη! (Video)

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ανήλικης ότι την νάρκωσαν και την βίασαν το βράδυ της Παρασκευής σε υπό ανέγερση κτίριο στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

«Μου έδεσαν τα χέρια και...»: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 19χρονης που βιάστηκε στη Σαλαμίνα! (Video)

Ειδικότερα, σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, παρέα νεαρών μαθητών είδε το κορίτσι να περνά έξω από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, επί της οδού Μακεδονομάχων.

Φρίκη: Άνδρας βίασε 11 γυναίκες μέσα σε δύο εβδομάδες! (photos-video)

Η 14χρονη περπατούσε με δυσκολία μέχρι που έπεσε. Οι νεαροί έτρεξαν να τη βοηθήσουν. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και της πρόσφεραν καφέ επειδή θεώρησαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Τότε, την άκουσαν να λέει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Της κάλυψε το στόμα και τη μύτη με βαμβάκι

Σύμφωνα με την 14χρονη, ο δράστης ήταν ένας εύσωμος νεαρός, τον οποίο δεν γνώριζε. Την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. Εκείνη ζαλίστηκε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν σε ένα υπό ανέγερση κτίριο περικυκλωμένη από ομάδα νεαρών. Ξεκίνησε να περπατά για να φύγει από εκεί. Δεν την εμπόδισε κανείς.

Φρίκη: Γονείς εμπιστεύτηκαν το 4χρονο παιδί τους στον παππού του και εκείνο το βίασε!

Λίγα λεπτά μετά την κλήση των νεαρών στο 166, στην οδό Μακεδονομάχων έφτασε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και δύο περιπολικά της Αστυνομίας. Η 14χρονη δέχτηκε να μιλήσει μόνο στη διασώστρια του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, ζητούσε επιτακτικά να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί. Επίσης ζήτησε να μην το μάθουν οι γονείς της. Οι γονείς της ενημερώθηκαν και σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο.

Η ανήλικη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Φρίκη: 15χρονος βίασε την 10χρονη αδερφή του και έμεινε έγκυος!

Φρίκη στην Αργεντινή με έναν 15χρονο να βιάζει την ίδια του την 10χρονη αδερφή και αυτή να μένει έγκυος!

Φρίκη: Δύο δάσκαλοι βίαζαν μια τυφλή μαθήτρια!

Η εγκυμοσύνη του κοριτσιού αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του το πήγε στο νοσοκομείο στην επαρχεία Μισιόνες επειδή παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιά και την πλάτη.

13χρονος βίασε την 6χρονη αδερφή του, για να μιμηθεί σκηνή που είδε σε γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης όταν οι γιατροί διαπίστωσαν την εγκυμοσύνη, το μικρό κορίτσι τους αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 15χρονο αδερφό του.

Οι γιατροί ενημέρωσαν για το περιστατικό ένα αστυνομικό τμήμα ειδικό για γυναίκες και την υπόθεση ερευνά πλέον και η δικαιοσύνη.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής ανακοίνωσαν ότι το αγόρι έχει ήδη απομακρυνθεί από την οικογένειά του ενώ η επιμέλεια του 10χρονου κοριτσιού αποδόθηκε στην γιαγιά του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα των παιδιών δήλωσε άγνοια για τον βιασμό και σοκαρίστηκε όταν της είπαν ότι η κόρη της είναι έγκυος.

Σοκ: 13χρονος βίασε και δολοφόνησε 10χρονη!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κίνα μετά τον βιασμό και την άγρια δολοφονία ενός κοριτσιού 10 ετών από έναν 13χρονο.

Φρίκη: Καθηγητής, αστυνομικός, γυναικολόγος και δικηγόρος βίαζαν ανήλικη!

Το άγριο έγκλημα έγινε στις 20 Οκτωβρίου, όταν ο αδερφός της 10χρονης την πήγε στο μάθημα ζωγραφικής και έφυγε.

Όπως αναφέρει το BBC, 10χρονη δεν γύρισε ποτέ πίσω και οι γονείς της, την βρήκαν νεκρή λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

Φρίκη: 21χρονος βίασε 7χρονη σε παιδότοπο εστιατορίου!

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία συνέλαβε έναν 13χρονο για το έγκλημα. Ο ανήλικος μετά από ανάκριση «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία.

Ο πατέρας της 10χρονης μιλώντας στο Jinyun News, αποκάλυψε πως ο 13χρονος πήγε την κόρη του σπίτι του την βίασε και μετά την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Φρίκη στο Πήλιο: 46χρονος βίαζε τη γυναίκα του και κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του!

Ωστόσο ο ποινικός κώδικας στην Κίνα, δεν προβλέπει την καταδίκη του 13χρονου, καθώς σύμφωνα με τον νόμο όσο είναι 14 ετών δεν μπορούν να καταδικαστούν ως εγκληματίες και κατά συνέπεια να φυλακιστούν.

Για αυτό τον λόγο είτε επιστρέφονται στους γονείς τους ή τους στέλνουν σε ιδρύματα για να συνετιστούν.

Κέρκυρα: 50χρονος πήγε να βιάσει 19χρονη!

Ο 13χρονος μετά τη δολοφονία εστάλη σε ειδικό κέντρο επανένταξης, όπου και μείνει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι κάτοικοι της περιοχής Dalian είναι εξοργισμένοι. Πολλοί αναφέρουν στα social media ότι με αυτόν τον τρόπο οι Αρχές «προστατεύουν τον δαίμονα» και ότι «το κοριτσάκι είναι νεκρό, αλλά αυτός θα μπορεί σε τρία χρόνια να ξαναρχίσει τη ζωή του».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share