Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κτηνωδία: Πέθανε γατάκι που ξεκοίλιασαν παιδιά στην Μυτιλήνη!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

15 Νοεμβρίου 2019 17:48
Κτηνωδία: Πέθανε γατάκι που ξεκοίλιασαν παιδιά στην Μυτιλήνη!

Θύμα μιας απάνθρωπης πράξης έπεσε ένα μικρό γατάκι στην Μυτιλήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες η γάτα δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή, μετά από την κτηνωδία, που έγινε από χέρια παιδιών!

Δείτε επίσης: Φολέγανδρος: Η γάτα επέζησε μετά την κακοποίηση των δύο παιδιών!

Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνιατρείο μετά το φρικιαστικό περιστατικό, όπου κατάφερε να αντέξει στη χειρουργική επέμβαση, αλλά μετά από λίγο άφησε την τελευταία της πνοή.

Το απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε η φιλοζωική οργάνωση ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης. Γύρω στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης ο κ. Δημήτρης, από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης και ενεργός φιλόζωος, βρισκόταν στο πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης, όπου τρεις ανήλικους Ρομά να λένε: «Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά».

Στα λόγια αυτά κατευθύνθηκε προς το μέρος τους, και είδε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και το ξεκοίλιαζαν. Μετά την δραστική παρέμβασή του οι τρεις τους τράπηκαν σε φυγή.

Ο κ.Δημήτρης μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα έντερά του έξω, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου - Πέρρου για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Όλα τα έξοδα του χειρουργείου και θεραπείας του άτυχου ζώου ανέλαβε η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης και το πρωί κατατέθηκε μήνυση στο ΑΤ Μυτιλήνης με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτόφωρου και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους.

Σκληρές είναι οι εικόνες του άτυχου ζώου

Φολέγανδρος: Υιοθετήθηκε η γάτα που κακοποιήθηκε σε πισίνα από παιδιά!

Μετά την κακοποίησή της από δύο μαθητές δημοτικού στη Φολέγανδρο, η γάτα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στη Σαντορίνη, όπου οι γιατροί της παρείχαν την κατάλληλη βοήθεια και φροντίδα!

Δείτε επίσης: Κτηνωδία στον Βόλο: Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον πέταξε στη θάλασσα!

Σε βάρος των δύο μαθητών σχηματίστηκε δικογραφία από την εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου ενώ παράλληλα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα.

Η γατούλα, τελικά, κατάφερε να επιζήσει και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στη Σαντορίνη, όπου ειδικοί της παρείχαν την απαραίτητη βοήθεια και φροντίδα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κτηνιάτρου στο Facebook, η γάτα μετά το μαρτύριο που πέρασε υιοθετήθηκε και πλέον θα απολαμβάνει την αγάπη που της αξίζει.

Απίστευτη βαρβαρότητα στην Εύβοια: Άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου γατάκι με ρόπαλο!

Μία αποτρόπαια πράξη έχει εξοργίσει την κοινωνία της Εύβοιας, όταν ένας 74χρονος άνδρας χτύπησε με ρόπαλο μέχρι θανάτου, ένα γατάκι. Κτηνωδία: Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι του παππού του!

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του χωριού Αγίων Αποστόλων στην Εύβοια είδαν σήμερα έναν γείτονά τους να κυνηγά με ρόπαλο και να χτυπά μανιασμένα και μέχρι θανάτου ένα αδέσποτο γατάκι, που μπήκε στην αποθήκη του.

Κάποιοι έτρεξαν να το σώσουν, όμως ο 74χρονος είχε προλάβει και είχε κλειδώσει την πόρτα.

Ο ηλικιωμένος άνοιξε την πόρτα της αποθήκης μόνο όταν το ζώο ξεψύχησε για να το πετάξει.

Αδιανόητη κτηνωδία στην Ξάνθη: Ακρωτηρίασαν και βασάνισαν κουτάβι!

Ένα φρικιαστικό περιστατικό βίαιης κακοποίησης ζώου είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη. Αυτή τη φορά το περιστατικό καταγράφεται στην Ξάνθη.

Το άτυχο σκυλάκι, μόλις δύο μηνών, βρέθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι και αυτιά καθώς και διάφορες μαχαιριές στο σώμα του. Θα συγκινηθείτε: Σκύλος πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του!


Το κακοποιημένο ζώο το άφησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι φιλόζωης η οποία αμέσως κινητοποιήθηκε μαζί με την φιλοζωική Αδεσποτούλια Ξάνθης για τη μεταφορά του ζώου στον κτηνίατρο.


Όπως επισημαίνεται σχετικά τα άκρα και τα αυτά του σκύλου φαίνεται πως έχουν κοπεί με μαχαίρι ενώ από τη μεριά της η φιλοζωική προσφέρει αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share