Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Φθιώτιδα! Ακρωτηριάστηκε ένας 60χρονος!

Εν ώρα εργασίας!

15 Νοεμβρίου 2019 16:07
Σοκ στη Φθιώτιδα! Ακρωτηριάστηκε ένας 60χρονος!

Ένας 60χρονος από την Μακρυράχη Δομοκού της Φθιώτιδας, ακρωτηριάστηκε εν ώρα εργασίας, χάνοντας τα τρία δάχτυλα του χεριού του. Εκτός από τον μοιραίο ακρωτηριασμό, φέρει τραύματα πολύ σοβαρά σε όλη την παλάμη του!

Δείτε και αυτό: Καρχαρίας κατασπάραξε μια μητέρα μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου της!

Δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα. Με όσα γνωρίζουμε ώς τώρα ο 60χρονος εκτελούσε εργασίες σε μηχάνημα, όταν ο κοχλίας του εγκλώβισε το χέρι με αποτέλεσμα να χάσει τα δάχτυλα του επιτόπου!

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Γυναίκα ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο!

Στον Τύρναβο έγινε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο! Δυστυχώς η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο ακρωτηριάστηκε!

Στο αυτοκίνητο επενέβαιναν δύο γυναίκες και η οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ογκώδες θηλαστικό, να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να ανατραπεί. Μεσσηνία: Τροχαίο με αγριογούρουνο!

Και οι δυο επιβάτιδες τραυματίστηκαν, αλλά πιο σοβαρά ήταν η συνοδηγός αφού υπέστη ακρωτηριασμό σε ένα δάχτυλο του ποδιού της!

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τις δυο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και οι γιατροί θα επιχειρήσουν να επανασυγκολλήσουν το κομμένο δάχτυλο στην άτυχη γυναίκα.

Φθιώτιδα: Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα!

Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκρός άνδρας!

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη στην Κερατέα, επί της οδού Κακιάς Σκάλας.

Ο οδηγός του οχήματος από την σφοδρή σύγκρουση εγκλωβίστηκε στο όχημα του και κλήθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Ατύχημα με βυτιοφόρο στην Αθηνών - Λαμίας!

Παρά την άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ο άνδρας ανασύρθηκε δίχως τις αισθήσεις του και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε εκεί ο θάνατος του.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Τρικάλων - Λάρισα: Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός!

Η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει! «Άγιο» είχε οδηγός επιβατικού ΙΧ που «καρφώθηκε» με το όχημα του σε μπαριέρες έξω από τη Λάρισα στο δρόμο προς Τρίκαλα στο ύψος της Τερψιθέας το απόγευμα της Τρίτης.

Ο τυχερός στην ατυχία του οδηγός, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στις μπαριέρες.

Φονικό τροχαίο στη Λέσβο: Νεκρός 52χρονος! (photos)

Μάλιστα διαπέρασαν και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με τον ίδιο όμως να μην φέρει κανένα τραύμα.

Στο σημείο του ατυχήματος έφθασε αμέσως όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό κόβοντας την μπάρα και τον ίδιο να βγαίνει από το όχημα δίχως κάποιο τραυματισμό έτσι δεν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τροχαίο στην Πύργου - Πατρών! Δυο τραυματίες!

Το απόγευμα της Τρίτης στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο, από το οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας!

Από τις πρώτες πληροφορίες έγινε γνωστό ότι ο ένας από τους δύο τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση και θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων, ενώ η κίνηση διεξάγεται από το ένα ρεύμα, μέχρι να καθαριστεί το σημείο.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share