Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητής πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Σοκ!

15 Νοεμβρίου 2019 14:54
Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητής πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Συναγερμός στην Κρήτη! Ένας μαθητής δημοτικού έπεσε από μπαλκόνι σε σχολείο στο Γάζι του Ηρακλείου και τραυματίστηκε.

Κρήτη: Ψεύτικο το όπλο του μαθητή! (Video)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το παιδί μπήκε στην αίθουσα, κλειδώθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι.

Σοκ: Μαθητής στην Κρήτη έβγαλε όπλο μέσα στο σχολείο!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, με ελαφρά τραύματα.

«Συνομίλησα με τη διευθύντρια του σχολείου για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τους λόγους της πτώσης, ωστόσο το θετικό είναι πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του καθώς – ευτυχώς – σραμπούληξε μόνο το πόδι του», επεσήμανε μιλώντας στο τοπικό μέσο ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Μαλεβιζίου, Μπάμπης Κουτσογιάννης.

Σοκ: Μαθητής με καθηγήτρια «έπαιξαν» μπουνιές μέσα σε τάξη! (Video)

Εικόνες που σοκάρουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας όπου μαθητής με καθηγήτρια «έπαιξαν» μπουνιές μέσα σε τάξη! Αμαλιάδα: «Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά...!» Τι ισχυρίζεται ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του; (Video)

Στο βίντεο διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων, φαίνεται η ένταση που υπάρχει μεταξύ μίας καθηγήτριας στο Iroquois High School στο Κεντάκι και ενός 16χρονο μαθητή.

Φυσικά, μόλις δημοσιοποιήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό την υπόθεση ανέλαβαν οι αρχές, με τον νεαρό να συλλαμβάνεται και την εκπαιδευτικό να σταματάει την διδασκαλεία της.

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 14χρονος χαράκωσε μαθητή στο πρόσωπο!

Μετά το σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο στην Αμαλιάδα, όπου τραυματίστηκε ένας 16χρονος μαθητής από συμμαθητή του, ένα νέο κρούσμα σημειώθηκε σε σχολείο, στην Καλλιθέα Αττικής. Αμαλιάδα: Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στο σχολείο!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Alpha ένας 14χρονος χαράκωσε συμμαθητή του στο πρόσωπο με κλειδιά. Ο μαθητής περιέγραψε την επίθεση μιλώντας στην κάμερα. «Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά κι εγώ τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε με τα κλειδιά.Αμαλιάδα: "Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο πισώπλατες μαχαιριές!" Ο 15χρονος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε!

Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση γενικά με το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα παιδιά αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο σε μένα», λέει ο μικρός μαθητής με το σημάδι εμφανές σε όλο του το πρόσωπο.

Το πρόσωπο του 14χρονου γέμισε με αίμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σήμερα ο 14χρονος δεν παρακολούθησε τα μαθήματα του καθώς πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Στον Alpha μίλησε και ο αγανακτισμένος πατέρας του θύματος. «Όπως μου είπε ο μικρός ήταν χαράκωμα, πήρε τα κλειδιά και του τράβηξε μια, έτσι και του έβγαινε το μάτι τι θα γινότανε; Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Δηλαδή τι πρέπει; Να ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνω μήνυση», λέει ο πατέρας.

Αμαλιάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από μέσα από το σχολείο μετά το μαχαίρωμα! Εικόνες που σοκάρουν!

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στην δημοσιότητα από μέσα από το σχολείο μετά τον τραυματισμό του μαθητή στην Αμαλιάδα! Οι εικόνες με τα αίματα προκαλούν σοκ!

Μετά το αιματηρό περιστατικό, οι συμμαθητές του 15χρονου τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σχολείου, προκειμένου να τον βοηθήσουν να ξεπλύνει το αίμα και να καθαρίσει τις πληγές του.

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο - ντοκουμέντο, μέσα από το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, λίγα μόλις λεπτά μετά το μαχαίρωμα 15χρονου μαθητή από μεγαλύτερο συμμαθητή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον 15χρονο, ο οποίος μίλησε στο κανάλι του ANT1 για την επίθεση που δέχτηκε, ο 16χρονος «ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και, όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο», ενώ σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο αγοριών.

Συναγερμός! Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία σε σχολείο!

Ο 16χρονος, λίγες ώρες μετά το περιστατικό -ενώ στην αρχή είχε τραπεί σε φυγή- εμφανίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον πατέρα του, όπου και συνελήφθη. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί της Παρασκευής προσήχθη στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share