Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Μαγνησία: Βρέθηκε νεκρός άνδρας!

Τραγωδία!

14 Νοεμβρίου 2019 12:36
Σοκ στη Μαγνησία: Βρέθηκε νεκρός άνδρας!

Σοκαρισμένη είναι στην τοπική κοινωνία των Λεχωνίων στην Μαγνησία καθώς ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Σοκ στην Μαγνησία: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε Ι.Χ.!

Ο 39χρονος βρέθηκε χθες Τετάρτη πρωί χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στα Κάτω Λεχώνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr τον άτυχο άνδρα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι η σύζυγός του.

Μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που κλήθηκε, μετέβη περίπου στις 9.30 σήμερα το πρωί στο σπίτι, αλλά δυστυχώς για τον νέο άνδρα ήταν ήδη αργά.

Μαγνησία: Επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αν και το τελευταίο διάστημα παραπονιόταν για ενοχλήσεις στο στομάχι του.

Στο σπίτι μετέβησαν και αστυνομικοί, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου και έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Τραγωδία στην Μαγνησία: Τον πλάκωσε τρακτέρ!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άνω Λεχωνίων.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Κιβωτός Του Κόσμου».

Φρίκη στα Κρέστενα: 38χρονος βρέθηκε νεκρός!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν δυο εργάτες από τα Κρέστενα όταν βρήκαν έναν 38χρονο νεκρό άντρα σε προχωρημένη σήψη! Ο άντρας είχε δολοφονήσει τον πατέρα του σύμφωνα με πληροφορίες!

Υπάρχει όμως και μια ακόμα υπόθεση δολοφονίας που εμπλέκεται! Τραγωδία στο Βόλο: Συγκρούστηκε αυτοκίνητο με μηχανάκι! Ένας νεκρός!

Η άλλα αφορά την παπαδιά με την οποία είχε σχέση, του είχε ζητήσει να δολοφονήσει τον άνδρας της, ιερέα στην Κρέστενα, κάτι που ο 38χρονος είχε αρνηθεί, με την παπαδιά να ψάχνει για άλλον που θα έπραττε το έγκλημα.

Αφού αποφυλακίστηκε, πήγε να μείνει σε μια απομονωμένη περιοχή, όπου και βρέθηκε η σωρός του. Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Σπανός!

Πέθανε ο Γιώργος Σπανός μετά από μια πολύμηνη άνιση μάχη με την επάρατη νόσο!

Τραγωδία: 21χρονη κοπέλα έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ!

Ο Γιώργος Σπανός, είχε καταξιωθεί εδώ και χρόνια στην τοπική κοινωνία της Δωδεκανήσου και όχι μόνο. Η πορεία του αντιστοιχεί σε έναν ταπεινό και απλό άνθρωπο, που κατάφερε με πολύ κόπο, στερήσεις, επιμονή και εργατικότητα, να κατακτήσει την κορυφή. Άριστος οικογενειάρχης, υπέροχος άνθρωπος, σπουδαίος επιχειρηματίας. Με ότι κι αν ασχολήθηκε ο Γιώργος Σπανός, κατάφερε να διαπρέψει.

Πέθανε ο Δημήτρης Κατσιαβός!

Ο Γιώργος Σπανός, το παιδί που ξεκίνησε φτωχά και ταπεινά στα 10 του χρόνια, με το κασελάκι περασμένο στον ώμο του, πουλώντας πασατέμπο και τσίχλες στο λιμάνι, στα σινεμά και στα γήπεδα, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, χωρίς ούτε μια στιγμή να ξεχάσει, από πού ξεκίνησε.

Σοκ: Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής! (photo)

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Αμερικανός τραγουδιστής Bad Azz!

Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Ο Bad Azz που ήταν στενός συνεργάτης του πασίγνωστου Snoop Doggy Dog αλλά και άλλων καλλιτεχνών όπως τους Daz Dillinger, Kurupt, Warren G και Nate Dogg είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και βρέθηκε νεκρός στο κελί του μεταδίδει το TMZ.

Σοκ: Πέθανε γνωστός τραγουδιστής! (photos-video)

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου του. Η γνωστός ράπερ που είχε ερμηνεύσει την επιτυχία «Wrong Idea», πέθανε σε ηλικία 43 ετών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share