Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Χαμός στις Μυκήνες: Ωστικό κύμα κατέστρεψε σπίτια!

Έγινε ανατίναξη ΑΤΜ σε ξενοδοχείο!

14 Νοεμβρίου 2019 09:40
Χαμός στις Μυκήνες: Ωστικό κύμα κατέστρεψε σπίτια!
Follow us on Google News

Χαμός έγινε εχθές στις Μυκήνες όταν άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ σε ξενοδοχείο και από το ωστικό κύμα καταστράφηκαν διπλανά σπίτια!

Οι άγνωστοι που χτύπησαν στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης χρησιμοποίησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών με αποτέλεσμα να διαλύσουν το μηχάνημα.

Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια σε σπίτια στην γύρω περιοχή. Ξενοδοχείο υπό κατασκευή στη Νέα Ορλεάνη κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών!

Μυκήνες ΑΤΜ καταστροφή σπίτια ξενοδοχείο

Την προηγούμενη φορά οι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να ανοίξουν το ΑΤΜ με ηλεκτροκόλληση.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα χρήματα περιείχε το μηχάνημα.

Έκρηξη στην Αργυρούπολη: Πήραν 20.000 ευρώ από ΑΤΜ!

ΑΤΜ Αργυρούπολη διαλυμένο

Ένα ΑΤΜ στην λεωφόρο Κύπρου, στην Αργυρούπολη, αποφάσισαν να ληστέψουν και κατάφεραν να αποσπάσουν 20.000 ευρώ μετά από την έκρηξη του!

Δείτε επίσης: ΑΤΜ για ανάληψη... σολομού!

Οι κλέφτες προκάλεσαν έκρηξη προκειμένου να ανοίξουν το ΑΤΜ. Από την έκρηξη σημειώθηκαν μεγάλες υλικές ζημίες στο τραπεζικό κατάστημα στην πρόσοψη του οποίου βρισκόταν το ΑΤΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που το ΑΤΜ διαλύθηκε ολοσχερώς, και οι κλέφτες κατάφεραν να μπουν στο υποκατάστημα και να πάρουν με τα χέρια τα σκορπισμένα χαρτονομίσματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ποσό που κατάφεραν τελικά να πάρουν εκτιμάται σε περίπου 20.000 ευρώ.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Λουτράκι! Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν!

Στο Λουτράκι άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας! Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αλλά εγκατέλειψαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν! Λουτράκι: Αυτοκίνητο κατέστρεψε 3 καταστήματα και μια κολόνα της ΔΕΗ!

Σύμφωνα με το loutraki365, οι δράστες μετέβησαν με αυτοκίνητο στο ATM, το ανατίναξαν, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις κασετίνες.

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας και το αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, που χρησιμοποίησαν. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

ΑΤΜ Λουτράκι ανατίναξη

Μέγαρα: Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ!

Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ στα Μέγαρα!

Στόχος των δραστών έγινε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 58, στα Μέγαρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της τράπεζας, αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν… χέρι στις κασετίνες με τα χρήματα. Δεν το έβαλαν κάτω όμως. Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Στη συνέχεια, έριξαν αυτοκίνητο σε πλαϊνή πόρτα, με σκοπό να εισβάλουν στην τράπεζα.

Μέγαρα ληστεία ΑΤΜ τράπεζα

Ούτε αυτή η προσπάθειά τους είχε αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έτσι, εγκατέλειψαν και έφυγαν με άδεια χέρια. Πλέον, η αστυνομία κάνει έρευνες, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους επίμονους επίδοξους κλέφτες.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share