Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε η Βασιλική Μπρέκη!

Πότε θα γίνει η κηδεία της στην Λαμία;

12 Νοεμβρίου 2019 18:37
Πέθανε η Βασιλική Μπρέκη!

Σπαραγμός για την οικογένεια της Βασιλικής Μπρέκη στην Λαμία αφού πέθανε σε ηλικία 63 ετών! Δείτε ακόμα: Πέθανε ο Χρήστος Α. Παπαναστασίου!

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη (13/11/19) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης, στα Δυο Βουνά Λαμίας.

Συγγενείς και φίλοι θα είναι όλοι εκεί για να της πουν το τελευταίο αντίο! Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα!

Πέθανε η Χαρά Τσαμπά!

Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η παιδίατρος Χαρά Τσαμπά.

Στα 59 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους την γνώριζαν. Διατηρούσε ιατρείο στην περιοχή του Ρίου και με τον σύζυγο της, επίσης, παιδίατρο, Θύμιο Σακαρετσάνο, είχαν αποκτήσει ένα γιο. Η Χαρά Τσαμπά ήταν αδελφή του παλαίμαχου παίκτη της Παναχαϊκής Κώστα Τσαμπά.

Πέθανε ο Βαγγέλης Μαγκανιώτης!

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τετάρτη, το μεσημέρι στις 3 από των Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Ά Νεκροταφείο Πατρών.

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου εκφράζει τη θλίωη της και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της εκ μέρους του Συλλόγου.

Είδηση σοκ: Νεκρός ξαφνικά ο Νίκος Ανδρικόπουλος!

Σπαραγμό στην περιοχή της Αγυιάς και της Πάτρας γενικότερα, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Ανδρικόπουλου.

Αιτία του ξαφνικού θανάτου είναι πως υπέστη έμφραγμα και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος, διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα εστίασης. Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Θρήνος! Πέθανε ανήλικη αφού σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη στη Γαλλία όταν σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο συλλογής ρούχων, στο Μονγκαγιάρ. Ένας περαστικός είδε το κορίτσι να μάχεται για την ζωή του και φώναξε αμέσως την πυροσβεστική. Οι προσπάθειες τους όμως ήταν μάταιες..

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Όταν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες, η έφηβη δεν ανέπνεε πια, οπότε δεν στάθηκε δυνατόν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Άγνωστο παραμένει αν η 15χρονη πήγε στον πράσινο κάδο, όπου συλλέγονται ρούχα για δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου να αφήσει ή να πάρει κάτι για την ίδια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα

Θλίψη στην showbiz: Πέθανε ο Ρόμπερτ Φρίμαν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share