Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας!

Το αμάξι καταστράφηκε ολοκληρωτικά!

12 Νοεμβρίου 2019 11:58
Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας!

Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης γύρω στις 9:30..Ένα αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν εν κινήσει, έπιασε φωτιά στην εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας!

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο! (Video)

Κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, το όχημα άρχισε να βγάζει καπνους, τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες τις πυροσβεστικής, οι οποίοι κατέσβησαν αμέσως της φωτιά και άνδρες της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Τραγωδία στο Βόλο: Συγκρούστηκε αυτοκίνητο με μηχανάκι! Ένας νεκρός!

Τραγωδία στο Βόλο, με έναν δικυκλιστή να βρίσκει τραγικό θάνατο μετά από σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο.

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα! (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του δικύκλου που παρελήφθη από τον τόπο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ υπέκυψε στα τραύματά του.

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το δυστύχημα συνέβη μετά από σύγκρουση ΙΧ που ανέβαινε την Περραιβού με το δίκυκλο του άτυχου άνδρα που κινούταν επί της Αλεξάνδρας. Ο οδηγός του δικύκλου ηλικίας περίπου 73 ετών ήταν το θύμα του δυστυχήματος.

Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα!

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Κάτοικοι της περιοχής πάντως, αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση συμβαίνει κάθε εβδομάδα τροχαίο ατύχημα.

Φονικό τροχαίο στη Λέσβο: Νεκρός 52χρονος! (photos)

Φονικό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στη Λέσβο με έναν 52χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο!

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν δύο μαθητές!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lesvosnews.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 52χρονος εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε προστατευτικό τσιμεντένιο τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Προανάκριση για το δυστύχημα διεξάγει το Α.Τ. Γέρας.

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Τροχαίο στη Λεωφόρο Σπατών: Νεκρός ο 27χρονος οδηγός!

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια πριν το τροχαίο.

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος άνδρας ύστερα από τροχαίο!

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Πέντε τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον τραυματισμό πέντε ατόμων, ενώ ένα όχημα ανετράπη. Τροχαίο στην Πεντέλη: Τα πρώτα λόγια του 14χρονου!

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας. Χάος: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου! (photo)

Επιπλέον, ζητήθηκε και η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας.

Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων!

Τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Τετάρτης στον Πύργο, έξω από το σταθμό του ΟΣΕ. Θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία: Νεκρός 45χρονος!

Ένα όχημα στο ρεύμα καθόδου προς την οδό Πατρών, επιχείρησε να στρίψει προς την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλο όχημα που ακολουθούσε συγκρούστηκε με το ΙΧ, με αποτέλεσμα αυτό να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ταξί που είχε κατεύθυνση προς την οδό Αγ. Γεωργίου, το οποίο στην πορεία του προσέκρουσε και σε σταθμευμένο όχημα.

Οι οδηγοί διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο, ενώ τα οχήματα έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share