Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα!

Θλίψη!

11 Νοεμβρίου 2019 15:26
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα!

Τραγωδία εξελίχθηκε στη Θεσσαλονίκη με έναν νεκρό από φωτιά σε διαμέρισμα!

Τραγωδία: Πέθανε ο Γιώργος Σαΐτης!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού Τσακμάνη στον Λαγκαδά.

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε 22χρονος φοιτητής!

Έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα επιχείρησαν στο σημείο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν τον άνθρωπο που βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος άνδρας ύστερα από τροχαίο!

Μια τραγωδία σημάδεψε την Κρήτη αφού νεκρός είναι ένας 40χρονος άντρας ύστερα από τροχαίο! Δυστυχώς τα θύματα της ασφάλτου ολοένα και αυξάνονται και ειδικά στην επαρχία! Σοκ: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός σε τροχαίο!

Το τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά ε.ο στο ύψος του Μάλεμε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 40 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Ο άνδρας διεκομίσθη βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια για τη νέα τραγωδία ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Πρόκειται για το 57ο θύμα στην άσφαλτο, από τις αρχές του έτους...

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για 72χρονο!

Τραγικό θάνατο είχε ένας 72χρονο άνδρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τσιφούτ Καστέλλι, όταν πήγε να μαζέψει τις ελιές του.

Τραγικός θάνατος για 4 μηνών μωρό: Μαϊμού έριξε πέτρα στο κεφάλι του!

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θρήνος: 17χρονος πέθανε από εγκεφαλικό!

Στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

Τροχαίο στη Λεωφόρο Σπατών: Νεκρός ο 27χρονος οδηγός!

Τραγική εξέλιξη στο σοβαρό τροχαίο στη Παλλήνη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Σπατών, καθώς ο 27χρονος οδηγός του ΙΧ είναι νεκρός!

Ο νεαρός οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό.

Ο 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και εγκλωβίστηκε στο ΙΧ του. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ωστόσο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το ασθενοφόρο, που έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση τουλάχιστον μισής ώρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, μετέφερε τη σορό του νεαρού που κατέληξε στο σημείο, στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Καρέ καρέ πως έγινε το μοιραίο τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού, στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγό του, είδε το αυτοκίνητο του νεαρού να χάνει τον έλεγχο, κάνοντας «ζιγκ ζαγκ», του έκανε σήμα με τα φώτα, ωστόσο ο νεαρός δεν αντέδρασε, ωστόσο δεν κατάφερε να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα το ΙΧ να πέσει πάνω σε τοίχο.

Τροχαίο στην Ελασσόνα: Ντελιβεράς έπεσε πάνω σε μαθήτριες!

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο συνέβη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, λίγο έξω από τα Γυμνάσια Ελασσόνας. Οι μαθητές βρίσκονταν πάνω στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο τους, και τότε ένα αυτοκίνητο, που διερχόταν από στενό συγκρούστηκε με μηχανάκι, που περνούσε από εκείνο το σημείο!

Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Αττική Οδό! Αναποδογύρισε νταλίκα!

Από την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του δικύκλου έπεσε πάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσει, ενώ τραυματίστηκε και ο ίδιος. Από την μοιραία πτώση στο έδαφος, τραυματίστηκε μονάχα στον αστράγαλο, και σωτήριο απεδείχθει το κράνος!

Σε ότι αφορά τις μαθήτριες, η μια χτύπησε σοβαρά στο πόδι, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια τραυματίστηκαν ελαφρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι γονείς των παιδιών, ενώ στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τα παιδιά αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η άτυχη μαθήτρια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για το σπασμένο πόδι της, όπου και πραγματοποιήθηκε πολύωρη επέμβαση, ενώ ο οδηγός από το μηχανάκι νοσηλεύεται επίσης με σπασμένο αστράγαλο στο ίδιο νοσοκομείο.

Η αστυνομία συντάσσει τη δικογραφία και διεξάγει προανακριτική έρευνα για το συμβάν ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share