Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα

Θλίψη!

11 Νοεμβρίου 2019 15:09
Πέθανε η Κατερίνα Βελέντζα

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 95 ετών άφησε η Κατερίνα Βελέντζα, συνταξιούχος έμπορος του Βόλου, που άφησε το δικό της στίγμα στο εμπόριο μέσα από τη λειτουργία του ομώνυμου καταστήματος με χαλιά στην πόλη, που σήμερα συνεχίζουν να διατηρούν οι επόμενες γενιές.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί, απ΄ τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου – Βόλου , ενώ η σορός της θα είναι στο ναό από τις 10.30 το πρωί. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Νεκρός ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Πέθανε πρόωρα πριν καν συμπληρώσει τα 50 του χρόνια ο Σπύρος Σταθόπουλος υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά του και ενώ πάλεψε δυνατά για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από τροχαίο που είχε πριν από λίγο καιρό στην οδό Κατακόλου στον Πύργο και ενώ οδηγούσε το αγωνιστικό ποδήλατό του που ήταν και μια από τις μεγάλες του αγάπες σε καθημερινή βάση.

Μεγάλη θλίψη που έφυγε τόσο νωρίς ο Καθηγητής Αγγλικών που εργαζόταν σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πύργου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Πύργου.

Ο 49χρονος σύζυγός της Διευθύντριας Παιδείας του δήμου Πύργου Σοφίας Ζάγκλη, είχε τραυματιστεί σοβαρά το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου στην οδό Κατακόλου, όταν ως ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο.

Έναν μήνα μετά την παραμονή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου και ενώ αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα υγείας απο την πολυήμερη παραμονή του στη ΜΕΘ, κατέληξε σήμερα τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ο Σπύρος Σταθόπουλος ήταν εκπαιδευτικός Αγγλικών και υπηρετούσε σε σχολεία του Πύργου Ηλείας.

Νοσηλευόταν από τις 4 Οκτωβρίου στην Εντατική καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην επ. οδό Πύργου – Κατακόλου.

Επέστρεφε από ποδηλατική διαδρομή που είχε ακολουθήσει από το Κατάκολο προς Πύργο, μαζί με άλλον ποδηλάτη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να αποφύγει όχημα που βρισκόταν μπροστά του, έκανε ελιγμό, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε οριακά πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα με κατεύθυνση προς το Κατάκολο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία: Πέθανε 13χρονη ηθοποιός!

Πέθανε ο Σωτήρης Μπουρούσης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share