Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρός ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Σε ηλικία 50 ετών!

11 Νοεμβρίου 2019 09:47
Νεκρός ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Πέθανε πρόωρα πριν καν συμπληρώσει τα 50 του χρόνια ο Σπύρος Σταθόπουλος υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά του και ενώ πάλεψε δυνατά για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από τροχαίο που είχε πριν από λίγο καιρό στην οδό Κατακόλου στον Πύργο και ενώ οδηγούσε το αγωνιστικό ποδήλατό του που ήταν και μια από τις μεγάλες του αγάπες σε καθημερινή βάση.

Μεγάλη θλίψη που έφυγε τόσο νωρίς ο Καθηγητής Αγγλικών που εργαζόταν σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πύργου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Πύργου.

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Ο 49χρονος σύζυγός της Διευθύντριας Παιδείας του δήμου Πύργου Σοφίας Ζάγκλη, είχε τραυματιστεί σοβαρά το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου στην οδό Κατακόλου, όταν ως ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο.

Έναν μήνα μετά την παραμονή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου και ενώ αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα υγείας απο την πολυήμερη παραμονή του στη ΜΕΘ, κατέληξε σήμερα τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ο Σπύρος Σταθόπουλος ήταν εκπαιδευτικός Αγγλικών και υπηρετούσε σε σχολεία του Πύργου Ηλείας.

Νοσηλευόταν από τις 4 Οκτωβρίου στην Εντατική καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην επ. οδό Πύργου – Κατακόλου.

Επέστρεφε από ποδηλατική διαδρομή που είχε ακολουθήσει από το Κατάκολο προς Πύργο, μαζί με άλλον ποδηλάτη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να αποφύγει όχημα που βρισκόταν μπροστά του, έκανε ελιγμό, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε οριακά πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα με κατεύθυνση προς το Κατάκολο.

Θλίψη στην showbiz: Πέθανε ο Ρόμπερτ Φρίμαν!

Τραγική απώλεια για τον χώρο της φωτογραφίας καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Ρόμπερτ Φίρμαν!

Ο Ρόμπερτ Φρίμαν, οι φωτογραφίες του οποίου κόσμησαν μερικά από τα σπουδαιότερα εξώφυλλα των δίσκων των Beatles, πέθανε σε ηλικία 82 ετών.


Ο θάνατος του φωτογράφου έγινε γνωστός μέσα από το Twitter του βρετανικού συγκροτήματος χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθούν τα αίτια. Ο Φρίμαν ξεκίνησε την καριέρα του ως φωτορεπόρτερ στους Sunday Times αποτυπώνοντας σε φιλμ τους κορυφαίους τζαζ μουσικούς της εποχής, ανάμεσά τους και τον Τζον Κολτρέιν, πριν συνεργαστεί με τους Fab Four.


Ο Φρίμαν είναι ο δημιουργός της ασπρόμαυρης φωτογραφίες στο εξώφυλλο του «With The Beatles», στο οποίο τα πρόσωπα των τεσσάρων μουσικών φωτίζονται κατά το ήμισυ, μια φωτογραφία που σε μεγάλο βαθμό διαμόρφωσε την εικόνα του συγκροτήματος από το Λίβερπουλ. Η φωτογραφία μάλιστα χρησιμοποιήθηκε και στο «Meet the Beatles!» τον δεύτερο δίσκο που τα «σκαθάρια» κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ.


«Ο κόσμος σκέφτεται συχνά πως η φωτογραφία στο εξώφυλλο του «Meet the Beatles!» (…) λήφθηκε σχολαστικά σε κάποιο στούντιο. Η αλήθεια είναι πως λήφθηκε σχετικά γρήγορα από τον Ρόμπερτ στον διάδρομο ενός ξενοδοχείου όπου μέναμε και ενώ το φυσικό φως έμπαινε από τα παράθυρα στο τέλος του. Δεν του πήρε πάνω από μισή ώρα για να τη συνθέσει», έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Πολ Μακ Κάρντεϊ που χαρακτήρισε τον Φρίμαν ως έναν άνθρωπο με φαντασία και αυθεντική σκέψη.


Ο Φρίμαν ήταν επίσης ο δημιουργός των φωτογραφιών στα εξώφυλλα των δίσκων «A Hard Day’s Night», «Beatles For Sale», «Help!» και «Rubber Soul».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία: Πέθανε 13χρονη ηθοποιός!

Πέθανε ο Σωτήρης Μπουρούσης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share