Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε 22χρονος φοιτητής!

Τον εντόπισε ο συγκάτοικος του!

9 Νοεμβρίου 2019 18:21
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε 22χρονος φοιτητής!

Νεκρός βρέθηκε μέσα στις εστίες του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα ένας 22χρονος φοιτητής.

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος άνδρας ύστερα από τροχαίο!

Ο άτυχος φοιτητής έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες και τον εντόπισε ο απαγχονισμένο ο συγκάτοικός του, ο οποίος ειδοποίησε και άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Για το συμβάν παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Ένας νεκρός!

Σοκαριστική τραγωδία σε εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας εργαζόμενος.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Κλειστή η κάθοδος της Αλεξάνδρας λόγω απολογίας του Μιχαλολιάκου!

Συγκεκριμένα, κόπηκε το συρματόσχοινο της γερανογέφυρας και έφυγε στο κενό ο κάδος στον οποίο μεταφέρεται πυρωμένο υλικό τροφοδοσίας των ηλεκτροκαμίνων. Το γεγονός έγινε σε ένα χώρο που υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι.

Το νέο εργατικό ατύχημα καταγγέλλει το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας, καταγγέλλοντας την συνειδητή πολιτική απαξίωσης της εταιρείας, τόσο διαχρονικά από τις κυβερνήσεις, όσο και από τις Διοικήσεις της εταιρείας.

Πέθανε ο Στέφανος Δαρδαγιάννης!

Σπαραγμό και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας η τραγική είδηση του θανάτου του Στέφανου Δαρδαγιάννη!

Ένας σημαντικός επαγγελματίας, ένας πραγματικός «καλλιτέχνης», ένας σπουδαίος άνθρωπος «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο.

Ο Στέφανος Δαρδαγιάννης, ο Αμαλιαδίτης επιπλοποιός «έφυγε» στα 83 του χρόνια, αφού τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του τελέστηκε την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στην Αμαλιάδα και ο κόσμος της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής τίμησε έναν άνθρωπο που άφησε για δεκαετίες την δική του «σφραγίδα» όχι μόνο στο χώρο της επιπλοποιίας, αλλά και μέσα από δράσεις σε συλλόγους και σωματεία.

Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλοί που προσήλθαν στην κηδεία, ομολογούσαν για πρώτη φορά στην οικογένεια του, πόσο τους είχε βοηθήσει ηθικά και οικονομικά σε δύσκολες για αυτούς συγκυρίες, χωρίς ποτέ ο ίδιος να το έχει πει πουθενά, ακόμη και στην ίδια του την οικογένεια, αποδεικνύοντας την διακριτικότητα του!


Ο Στέφανος Δαρδαγιάννης γεννήθηκε το 1936 στην Αμαλιάδα και ήταν γιος του ιδρυτή της γνωστής επιπλοποιίας που για τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούσε στην περιοχή και όχι μόνο, Ιωάννη Δαρδαγιάννη, ο οποίος είχε ξεκινήσει το 1926.

Το 1955 πήγε στην Αθήνα και σπούδασε σχέδιο επίπλου και από το 1958 ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης, την οποία ανέπτυξε με μεράκι και ήθος, δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών και την κομψότητα.

Το χειροποίητο έπιπλο ήταν η μεγάλη του αγάπη και μέσα από το ταλέντο και την εργατικότητα έκανε τέχνη μέσα από τη δουλειά του. Έντιμος, πρωτοπόρος, ιδιαίτερα αγαπητός, είχε έντονες ανησυχίες για κοινωνικά και πολιτικά θέματα και η δράση του ήταν μεγάλη και ανιδιοτελής, πολιτικά ενεργός και με άποψη, πάντα σεβόμενος την άλλη θέση.

Σοκ: Πέθανε Τάσος Καραμέλης!

Πολλές ήταν οι πρωτοβουλίες του για την ανάπτυξη της Αμαλιάδας, ενώ βοηθούσε τους νέους της περιοχής, παίρνοντας τους για δουλειά, μαθαίνοντας τους πολλά «μυστικά» από την τέχνη του.

«Τιμούσε την φιλία, ήταν πιστός φίλος…», ήταν τα λόγια πολλών που πήγαν στην κηδεία του Στέφανου Δαρδαγιάννη, ο οποίος διακρίνονταν και για την σεμνότητά του.

Καλός οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας, είχε αφήσει εδώ και χρόνια στην επιχείρηση τα δύο του παιδιά, τον Γιάννη και την Παναγιώτα, οι οποίοι ακολουθούν με επιτυχία τα «χνάρια» του.

Μια πλειάδα νοικοκυριών, αλλά και καταστημάτων, έχει την σφραγίδα «Δαρδαγιάννης», μιας επιπλοποιίας που πάνω από όλα εκπροσωπούσε ένας άνθρωπος έντιμος και ειλικρινής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share