Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η Πυροσβεστική προειδοποιεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την Κρήτη!

Τεράστια προσοχή ενόψει της κακοκαιρίας!

8 Νοεμβρίου 2019 10:51
Η Πυροσβεστική προειδοποιεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την Κρήτη!

Η κακοκαιρία πλήττει από εχθές την χώρα μας και έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο Ιόνιο! Η Πυροσβεστική όμως προειδοποιεί τους πολίτες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την Κρήτη!

Η ανακοίνωση αυτή όπως αναφέρεται, συντάχθηκε με αφορμή το δελτίο πρόγνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για επιδείνωση.

Η Πυροσβεστική συνιστά στους πολίτες να προετοιμαστούν πριν την εκδήλωση του φαινομένου με καθαρισμό φρεατίων και περιορισμό των μετακινήσεων, αλλά και να αποφεύγουν σημεία που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, όταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλωθούν.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην αποφυγή σημείων, όπως χείμαρροι και ιρλανδικές γέφυρες, για να περιοριστεί ο κίνδυνος επανάληψης τραγικών περιστατικών όπως αυτά που καταγράφηκαν στις αρχές του χρόνου, με αποκορύφωμα τον θάνατο τεσσάρων μελών μιας οικογένειας, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα νερά του Γεροποτάμου.

Αεροσκάφος της Olympic Air ακύρωσε την προσγείωσή του στα Ιωάννινα λόγω κακοκαιρίας!

Αεροσκάφος της Olympic Air ακύρωσε την προσγείωσή στα Ιωάννινα λόγω κακοκαιρίας!

Το βράδυ της Πέμπτης, πτήση της Olympic Air, με προορισμό τα Ιωάννινα, δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με το epirusgate, η βροχή και οι άνεμοι κατέστησαν αδύνατο στο αεροπλάνο να προσγειωθεί. Δείτε αναλυτικά πως θα εξελιχθεί ο καιρός σήμερα!

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε έτσι να επιστρέψει στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το βράδυ της Πέμπτης. Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν τα Ιωάννινα λίγο πριν τις εννέα το βράδυ της Πέμπτης.

Χάος στους δρόμους: Τρομερό μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω βροχής!

Τρομερό μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω βροχής, επικρατεί ένα χάος στους δρόμους!

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις έφεραν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Δείτε πως θα εξελιχθεί ο καιρός σήμερα!

Για μια ακόμη φορά τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό. Το «ποτάμι» θυμίζει και πάλι απέραντο πάρκινγκ, με τις ουρές στο ρεύμα ανόδου να ξεκινούν από το ύψος του Ρέντη και μέχρι τη Φιλαδέλφεια τα οχήματα να πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Καλύτερη, προς το παρόν, η εικόνα στο ρεύμα καθόδου, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Υπομονή απαιτούν επίσης η Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, η Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, η Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, η λεωφόρος Αθηνών, η Ιερά Οδός, η Πατησίων και στα δύο ρεύματα, η Βουλιαγμένης και η Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για 72χρονο!

Τραγικό θάνατο είχε ένας 72χρονο άνδρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τσιφούτ Καστέλλι, όταν πήγε να μαζέψει τις ελιές του.

Τραγικός θάνατος για 4 μηνών μωρό: Μαϊμού έριξε πέτρα στο κεφάλι του!

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θρήνος: 17χρονος πέθανε από εγκεφαλικό!

Στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share