Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Θωμάς Φούντας!

Θλίψη!

6 Νοεμβρίου 2019 10:30
Πέθανε ο Θωμάς Φούντας!

Θρήνος στις ένοπλες δυνάμεις, αφού βυθίστηκαν στο πένθος από τον θάνατο 48χρονου λοχαγού Θωμά Φούντα, που υπηρετούσε στα Ρίζια Ορεστιάδος και “έφυγε” ξαφνικά πριν λίγες μέρες από ανακοπή καρδιάς.

Την είδηση μετέδωσε αρχικά το kranos.gr και σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος στρατιωτικός ήταν παντρεμένος στην Ορεστιάδα και καταγόταν από τη Θεσσαλία. Αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια πρόβας χορευτικού σε σύλλογό που ήταν μέλος και αποφάσισε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδος προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς. Παρ’ ότι αυτό βρισκόταν περίπου διακόσια μέτρα από το σημείο που ήταν, κατά τη διάρκεια της μετάβασης του υπέστη ανακοπή και έχασε τη ζωή του. Θλίψη: Πέθανε ο Νίκος Μπρούσαλης!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λοχαγός πέρασε από την καθιερωμένη ετήσια ιατρική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε και σε απλό καρδιογράφημα, αλλά και κάποιες άλλες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν βγαίνουν φυσικά άμεσα.

Ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ η κηδεία του έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του που βρίσκεται στην περιοχή της Ελασσόνας. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος εκτός από την οικογένεια και τους συγγενείς του και πολλούς συναδέλφους του οι οποίοι τον γνώριζαν και έπαθαν σοκ στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για 72χρονο!

Τραγικό θάνατο είχε ένας 72χρονο άνδρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τσιφούτ Καστέλλι, όταν πήγε να μαζέψει τις ελιές του.

Τραγικός θάνατος για 4 μηνών μωρό: Μαϊμού έριξε πέτρα στο κεφάλι του!

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θρήνος: 17χρονος πέθανε από εγκεφαλικό!

Στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

Νεκρός ο Νίκος Τζούδας!

Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Τζούδας σε ηλικία 70 ετών, σήμερα το πρωί μη αντέχοντας το χαμό του υιού 38χρονου Ανδρέα Τζούδα πριν μια εβδομάδα.

Το Μάνεσι πενθεί για άλλη μια φορά. Θερμά συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο στους οικείους.

Τραγωδία: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος!

Πέθανε διάσημος αστρολόγος!

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο διάσημος αστρολόγος και τηλεοπτική περσόνα Γουόλτερ Μερκάδο, που άλλαξε την λατινοαμερικανική τηλεόραση με τις εμφανίσεις του και τις διάσημες προβλέψεις του! Θλίψη έχει σκορπίσει στο κοινό ο θάνατος του!

Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 16χρονη Βενετία - Άννα!

Ο Μερκάδο πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο Auxilio Mutuo στο Σαν Χουάν το Σάββατο το βράδυ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείου, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο καιρό νοσηλευόταν ή αν είχε μεταφερθεί στο Πουέρτο Ρίκο από την Φλόριντα όπου ζούσε.

Ο Γουόλτερ Μερκάδο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Λατινική Αμερική, με την εκπομπή του να την παρακολουθούν καθημερινά 120 εκατομμύρια τηλεθεατές!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share