Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Ευθύμιος Παυλάκης!

Θλίψη!

3 Νοεμβρίου 2019 13:50
Πέθανε ο Ευθύμιος Παυλάκης!

Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο Ευθύμιος Κων. Παυλάκης, συνταξιούχος αγροφύλακας. Η κηδεία του θα τελεστεί την σήμερα 3/11 και ώρα 4.00μ.μ. , στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πρίνους Τρικάλων .

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την Ευτυχία Παυλάκη, τα παιδιά Ηλία και Σαμπίνε Παυλάκη, Σταυρούλα και Ευθύμιο Μπακάλη, Τριανταφυλλιά και Χρήστο Σχολή, τα εγγόνια Αντωνία & Σπύρο, Δήμητρα & Σωτήρη, Απόστολο, Βασιλική , Ευθύμιο, Ελένη, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς. Με την ευκαιρία διαβάστε: Θρήνος στο ελληνικό πόλο: Πέθανε ο Αδαμάντιος Μαντής!

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πρίνους Τρικάλων , την Κυριακή 3 - 11 - 2019 και ώρα 3.00μ.μ.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

Πέθανε ο Νίκος Φουντουλάκης!

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Χανίων καθώς και στην εκπαιδευτική κοινότητα, η είδηση του θανάτου του συνταξιούχου καθηγητή και γραφίστα – διαφημιστή Νίκου Φουντουλάκη που πέθανε μετά από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο.

Πρωτοπόρος στην γραφιστική και στην διαφήμιση ( Διαφημίσεις STORM) από την δεκαετία του ΄70 ο Νίκος Φουντουλάκης ήταν αγαπητός και σεβαστός και στο χώρο των ΜΜΕ. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βυθίστηκε στο πένθος ο Παναθηναϊκός!

Πέθανε ο Νίκος Παπαναστασόπουλος!

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παπαναστασόπουλος, ιδρυτικό μέλος της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος πέρασε και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παπαναστασόπουλος γεννήθηκε το 1962 και σπούδασε γλυπτική στην Ανωτάτη σχολή Καλών Τεχνών. "Τον βρήκα με..." Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού!

Αφιερώθηκε στην εικαστική επιμέλεια εντύπων και βιβλίων και εργάστηκε για 17 χρόνια στην εφημερίδα Έθνος ως λιθογράφος, από όπου απολύθηκε για την συνδικαλιστική του δράση, και σε πολλά άλλα περιοδικά.

Εντάχθηκε στην Αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια, πρώτα στον Ρήγα Φεραίο, μετά στον ΣΥΡΙΖΑ και από τον Αύγουστο του 2015 στην Λαϊκή Ενότητα, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής.

Συμμετείχε σε κινήματα και ανέπτυξε αγωνιστική δράση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share