Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αιχμές από την κόρη του ιερέα για τον παππού της 12χρονης στη Μάνη! (Video)

Τι υποστηρίζει για τον προφυλακισμένο πατέρα της και τα σημάδια που «μαρτυρούσαν» κακοποίηση του παιδιού;

2 Νοεμβρίου 2019 12:41
Αιχμές από την κόρη του ιερέα για τον παππού της 12χρονης στη Μάνη! (Video)

H κόρη του προφυλακισμένου ιερέα στη Μάνη, άφησε αιχμές κατά του παππού της 12χρονης. Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης: «Ηρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο...» (Video)

Μιλώντας στον ANT1 ανέφερε ότι «μόνο από τα μάτια και από τον τρόμο που ένιωθε τη στιγμή που έπαθε τον νευρικό κλονισμό η μητέρα του. Εκεί πιστεύω απόλυτα ότι κάτι της έχει κάνει ο παππούς ή κάτι έχει βιώσει στο προηγούμενο σπίτι». Μάνη: Νέες αποκαλύψεις της 12χρονης για τον Ιερέα!

«Μερικές φορές η μαμά με άφηνε και στο σπίτι του παππού Θ... Μερικές φορές ο παππούς Θ... μου έκανε αυτά που μου είχε κάνει ο μπαμπάς Ν... Αυτά τα είπα στη γιαγιά, στη μαμά και στη θεία μου» είχε δηλώσει το 12χρονο κορίτσι.

«Ήμουν σίγουρος για την αθωότητά μου. Εμφανίστηκα στις Αρχές όχι με στοιχεία να αποδείξω κάτι, αλλά μόνο για να πω την αλήθεια. Είναι ανεξήγητο αυτό που έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι βαρύτατο το στίγμα ακόμη και αν αθωωθώ» είχε πει από την πλευρά του ο ιερέας.

«Είχα εμπιστοσύνη στον ιερέα αλλά τώρα πιστεύω ότι έκανε κακό στην κόρη μου» Ισχυρίζεται η μάνα της 12χρονης! (Video)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μάνης μετά την αποκάλυψη για τον ιερέα που βίαζε την ανήλικη κοπέλα στην Μάνη! Η μάνα της 12χρονης είπε χαρακτηριστικά: «Είχα εμπιστοσύνη στον ιερέα αλλά τώρα πιστεύω ότι έκανε κακό στην κόρη μου!» Ιερώνυμος: «Ζητώ συγγνώμη από το Θεό!» Οργή για τον βιαστή ιερέα της Μάνης!

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η μητέρα της 12χρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από ιερέα στη Μάνη. Η Μητέρα της 12χρονης δήλωσε ότι είχε πολύ εμπιστοσύνη στον ιερέα αλλά τώρα πιστεύει ότι έχει κάνει κακό στην κόρη της. Στην εκπομπή βγήκε κι ο δικηγόρος του Ιερέα, Ν. Ιωάννου, ο οποίος δήλωσε ότι η μητέρα της 12χρονης αλλάζει τώρα την μαρτυρία της, ενώ ανέφερε ότι έχει δεχθεί μηνύματα συμπαράστασης για τον ιερέα.

«Έκπληκτος και σοκαρισμένος» δήλωσε με τη σειρά του ο δικηγόρος του ιερέα, σχολιάζοντας την αλλαγή της κατάθεσης της μητέρας.

Υποστήριξε δε, ότι η γυναίκα άλλαξε την κατάθεσή της «αφού είχε μιλήσει με την κόρη της και την κοινωνική λειτουργό».

Ερωτηθείς εάν το «παιδί τα έβγαλε από το μυαλό του» ο δικηγόρος απάντησε πως «αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share