Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αμαλιάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από μέσα από το σχολείο μετά το μαχαίρωμα! Εικόνες που σοκάρουν!

Δείτε εδώ!

1 Νοεμβρίου 2019 13:07
Αμαλιάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από μέσα από το σχολείο μετά το μαχαίρωμα! Εικόνες που σοκάρουν!

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στην δημοσιότητα από μέσα από το σχολείο μετά τον τραυματισμό του μαθητή στην Αμαλιάδα! Οι εικόνες με τα αίματα προκαλούν σοκ!

Μετά το αιματηρό περιστατικό, οι συμμαθητές του 15χρονου τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σχολείου, προκειμένου να τον βοηθήσουν να ξεπλύνει το αίμα και να καθαρίσει τις πληγές του.

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο - ντοκουμέντο, μέσα από το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, λίγα μόλις λεπτά μετά το μαχαίρωμα 15χρονου μαθητή από μεγαλύτερο συμμαθητή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον 15χρονο, ο οποίος μίλησε στο κανάλι του ANT1 για την επίθεση που δέχτηκε, ο 16χρονος «ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και, όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο», ενώ σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο αγοριών.

Συναγερμός! Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία σε σχολείο!

Ο 16χρονος, λίγες ώρες μετά το περιστατικό -ενώ στην αρχή είχε τραπεί σε φυγή- εμφανίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον πατέρα του, όπου και συνελήφθη. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί της Παρασκευής προσήχθη στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί.

Αμαλιάδα: "Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο πισώπλατες μαχαιριές!" Ο 15χρονος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε!

Ο 15χρονος μαθητής που δέχτηκε επίθεση στην Αμαλιάδα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και είπε πως ο άλλος νεαρός ήρθε και του επιτέθηκε πισώπλατα και τον μαχαίρωσε δυο φορές!

Υπενθυμίζεται ότι το 15χρονο θύμα δέχθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από τον 16χρονο συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αγκώνα και τον ώμο. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για το περιστατικό.

Οπως όλα δείχνουν ο λόγος της αιματηρού επεισοδίου ήταν ένας διαπληκτισμός που είχαν οι δύο νεαροί σε μαγαζί της περιοχής τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τραυματισμένος 15χρονος, μετά το περιστατικό μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έγινε η επίθεση σε βάρος του από τον 16χρονο. «Ηρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 15χρονος και συνέχισε: «Είχαμε τσακωθεί πριν, για άλλο λόγο και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου»

Την ίδια ώρα αποκαλυπτικά είναι και τα όσα είπε ο αδερφός του 15χρονου στο OPEN TV. «Τον μαχαίρωσε πισώπλατα και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε και έβαλε τα χέρια του. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα», υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος νεαρός, κρατείται και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τις κατηγορίες πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, το «όπλο» με το οποίο τραυματίστηκε ο 15χρονος ήταν ένα τιρμπουσόν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share