Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κεφαλονιά: Μαθητής ξυλοκόπησε 15χρονο σε σχολείο!

Ποια ήταν τα αίτια της πράξης του;

1 Νοεμβρίου 2019 09:49
Σοκ στην Κεφαλονιά: Μαθητής ξυλοκόπησε 15χρονο σε σχολείο!

Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη στην Κεφαλονιά όταν ανήλικος μαθητής ξυλοκόπησε έναν 15χρονο σε σχολείο! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι της Τρίτης ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου βρέθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, όπου φοιτούσε ως την περυσινή περίοδο.

Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε για άγνωστο λόγο.

Στον απόηχο του αιματηρού περιστατικού μεταξύ δυο μαθητών στην Αμαλιάδα, άλλο ένα σοβαρό περιστατικό που έστειλε στο νοσοκομείο έναν ανήλικο μαθητή αποκαλύφθηκε ότι έγινε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου στην Κεφαλονιά!

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας με τραύματα στο πρόσωπο και ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς. Για το νέο βίαιο περιστατικό μελετούν μέτρα οι σύλλογοι διδασκόντων και των δύο σχολείων, ενώ ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης διέταξε τους διευθυντές τους να ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση.

Αμαλιάδα: "Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο πισώπλατες μαχαιριές!" Ο 15χρονος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε!

Ο 15χρονος μαθητής που δέχτηκε επίθεση στην Αμαλιάδα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και είπε πως ο άλλος νεαρός ήρθε και του επιτέθηκε πισώπλατα και τον μαχαίρωσε δυο φορές!

Υπενθυμίζεται ότι το 15χρονο θύμα δέχθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από τον 16χρονο συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αγκώνα και τον ώμο. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για το περιστατικό.

Οπως όλα δείχνουν ο λόγος της αιματηρού επεισοδίου ήταν ένας διαπληκτισμός που είχαν οι δύο νεαροί σε μαγαζί της περιοχής τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τραυματισμένος 15χρονος, μετά το περιστατικό μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έγινε η επίθεση σε βάρος του από τον 16χρονο. «Ηρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 15χρονος και συνέχισε: «Είχαμε τσακωθεί πριν, για άλλο λόγο και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου»

Την ίδια ώρα αποκαλυπτικά είναι και τα όσα είπε ο αδερφός του 15χρονου στο OPEN TV. «Τον μαχαίρωσε πισώπλατα και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε και έβαλε τα χέρια του. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα», υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος νεαρός, κρατείται και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τις κατηγορίες πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, το «όπλο» με το οποίο τραυματίστηκε ο 15χρονος ήταν ένα τιρμπουσόν.

Καταιγιστικές εξελίξεις: Συνελήφθη ο μαθητής που μαχαίρωσε τον 15χρονο στην Αμαλιάδα!

Συνελήφθη ο μαθητής του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ο οποίος έπειτα από λογομαχία με συμμαθητή του, τον μαχαίρωσε μέσα στο σχολείο. Συνελήφθη ο Γεωργιανός που δραπέτευσε από το Α.Τ. Κυψέλης!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο μαθητής της Β' Λυκείου εξαφανίστηκε μετά το αιματηρό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πατρών ένας 15χρονος.

Ωστόσο, ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, η οποία αξιολόγησε τα στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ίδιος συνελήφθη.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αμαλιάδας, ύστερα από λογομαχία μεταξύ των δύο μαθητών, στη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος.

Ο 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και το χέρι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία του.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε στον 15χρονο ύστερα από παρεξήγηση για μια κοπέλα, ενώ όπως υποστηρίζουν οι συμμαθητές του και όσοι τον γνώριζαν, συνήθιζε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του.

Χαμός σε σχολείο της Κρήτης: Μαθητής έσυρε από τα μαλλιά δασκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο!

Χαμός έγινε σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας στην Κρήτη, πριν λίγες μέρες, με πρωταγωνιστή έναν μαθητή που χρήζει παράλληλης στήριξης σε μια κατάσταση κρίσης, να χτυπάει τη δασκάλα της τάξης και να την στέλνει στο νοσοκομείο! Σοκ στην Λάρισα: Ανήλικοι κάπνιζαν χασίς μέσα στο σχολείο!

Σύμφωνα με το eparxies.gr, μαθητής, σε κατάσταση κρίσης, έπιασε και έσυρε από τα μαλλιά τη δασκάλα της τάξης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Σαρρής δήλωσε ότι η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, ενώ η ανάρρωση συνεχίστηκε και στο σπίτι της. Σαλος! Παραιτήθηκε καθηγήτρια μαθηματικών από σχολείο! Την κατηγορούσαν ότι είναι πορνοστάρ! (photos)

Συγκεκριμένα ο κ. Σαρρής είπε στον Ηχώ 99,8 ότι πρόκειται για μαθητή που χρήζει παράλληλης στήριξης. «Τα παιδιά αυτά χρειάζονται ειδική στήριξη ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να γνωρίζουν πως θα το χειριστούν. Αυτό έχει να κάνει καταρχάς με την ασφάλεια και τη φροντίδα του ίδιου του παιδιού, αλλά και των συμμαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share