Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραυματισμός σοκ στην Κρήτη: 13χρονος δεν είδε τα σχοινιά της παρέλασης, πέρασε με το ποδήλατο και τού χάραξαν το λαιμό!

Τι λέει ο πατέρας του;

30 Οκτωβρίου 2019 14:13
Τραυματισμός σοκ στην Κρήτη: 13χρονος δεν είδε τα σχοινιά της παρέλασης, πέρασε με το ποδήλατο και τού χάραξαν το λαιμό!

Για τον τραυματισμό του γιου του εξαιτίας σχοινιού που είχε τοποθετηθεί για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης μιλά ο πατέρας ενός 13χρονου. Χαμός σε σχολείο της Κρήτης: Μαθητής έσυρε από τα μαλλιά δασκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο!

Όπως αναφέρει το cretalive, ο 13χρονος τραυματίστηκε από το σχοινί που είχε τοποθετηθεί στην Λεωφ. Δημοκρατίας, στο ύψος των επισήμων, την ώρα που περνούσε με το ποδήλατό του νόμιμα τη διάβαση για να βρεθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο. «Το σκοινί, όμως, που έβαλαν οι «αρμόδιοι» είχε άσπρο χρώμα, χωρίς καμία περαιτέρω σήμανση και είχε τοποθετηθεί σε τέτοιο ύψος - εγκληματικό για τον νοήμον νου (!!) – ώστε ήταν αδύνατο για ένα παιδί που έκανε ποδήλατο να το αντιληφθεί. Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρω ότι το άσπρο, απλό, αυτό σκοινί δεν είναι εύκολα διακριτό μέσα σε μια ηλιόλουστη μέρα», αναφέρει ο πατέρας του παιδιού, προσθέτοντας ότι΅το αποτέλεσμα ήταν το σκοινί αυτό, ή μάλλον η ανευθυνότητα των «αρμοδίων», να ρίξει το παιδί μου κάτω από το ποδήλατο και να βρεθεί το παιδί μου με σχεδόν "κομμένο λαιμό"». Σοκ στην Λάρισα: Ανήλικοι κάπνιζαν χασίς μέσα στο σχολείο!

Σύμφωνα με τον πατέρα του 13χρονου, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν στο σημείο, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. «επισήμαναν με ομοφωνία ότι ήταν εγκληματικό το ύψος στο οποίο τοποθετήθηκε αυτό το σκοινί, αλλά και το χρώμα του σκοινιού που επιλέχθηκε χωρίς καμία σήμανση», λέει ο πατέρας και προσθέτει: «Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο Δήμος ή κάποια άλλη αρχή τοποθέτησε το εν λόγω σκοινί. Δεν έχει άλλωστε μεγάλη σημασία. Σημασία έχει να γίνει το παιδί μου καλά. Για μένα και την οικογένειά μου, για την ψυχική οδύνη που περάσαμε και περνάμε βλέποντας το παιδί μας σε αυτή την κατάσταση, με το λαιμό του λες και βγήκε από ταινία θρίλερ - για όσους καταλαβαίνουν τί εννοώ - για όλες τις ώρες που περάσαμε στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, περιμένοντας να μάθουμε τη διάγνωση των ιατρών, δεν ζητάω τίποτα παρά μόνο ένα συγνώμη των «αρμοδίων»… όποιοι κι αν είναι αυτοί…».

Ο πατέρας του 13χρονου που τραυματίστηκε ανήμερα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου καλεί τους αρμόδιους να επιδείξουν επιτέλους την απαραίτητη υπευθυνότητα, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. «Δεν μίλησα ποτέ για τις αδικίες που βλέπω τόσα χρόνια να πνίγουν την ελληνική κοινωνία. Δεν μίλησα ποτέ για τις αδικίες που βλέπω στην ελληνική νομοθεσία, καθώς και στην εφαρμογή (ή ορθότερα στην μη εφαρμογή) αυτής, και οι οποίες δυστυχώς, τις περισσότερες φορές, πνίγουν τους ευσυνεινήδητα νομοταγείς και ευνοούν τους λιγότερο ευσυνείδητους. Θα μιλήσω όμως σήμερα για την αδικία που παραλίγο … κυριολεκτικά … να πνίξει το παιδί μου…», καταλήγει.

Άγριο ξύλο σε σχολείο: Έδειραν πατέρα που πήγε να προστατεύσει τον γιο του! (photo)

Άγριο ξύλο σημειώθηκε σε σχολείο στην περιοχή των Ζαρουχλέικων στην Πάτρα. Αυτή τη φορά, θύμα υπήρξε ο πατέρας ενός μαθητή γυμνασίου, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τον γιο του από εξωσχολικούς που τον ενοχλούσαν. Συναγερμός στη Λαμία: Άγριο ξύλο στην κεντρική πλατεία! (Video)

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 19:00 χθες το απόγευμα στο προαύλιο του 47ου γυμνασίου. Στο σχολείο στεγάζεται και νηπιαγωγείο. Ο πατέρας του μαθητή ζήτησε εξηγήσεις από εξωσχολικούς, οι οποίοι ενοχλούσαν τον γιο του με αποτέλεσμα αυτοί να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν, αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου! Πολίτες χτύπησαν ακτιβιστές! (Video)

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Υπενθυμίζεται ότι άλλο ένα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο των Χανίων πριν από λίγες μέρες, με θύμα μία δασκάλα δημοτικού. Πατέρας μαθητή την ξυλοκόπησε επειδή αρνήθηκε να του δώσει τον γιο του, όταν πήγε να τον πάρει από το σχολείο, καθώς γνώριζε ότι εις βάρος του εκρεμμούσαν ασφαλιστικά μέτρα. Ο 38χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή.

Χαμός στην Αμαλιάδα: Μητέρα εισέβαλε σε τάξη δημοτικού σχολείου και απείλησε συμμαθήτρια της κόρης της!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε δημοτικό σχολείο της Αμαλιάδας καθώς μια μητέρα παιδιού εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο, όπου πηγαίνει και η κόρη της και απείλησε συμμαθήτρια του παιδιού της! Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της είπε να πάψει να την ενοχλεί, προειδοποιώντας την μάλιστα να προσέχει από εδώ και στο εξής!

Κι όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τρομαγμένων μαθητών και του εκπαιδευτικού, που ενημέρωσε μετά το «επεισόδιο» την διεύθυνση του σχολείου…

Η μητέρα που προκάλεσε το «επεισόδιο» μπήκε ανενόχλητη στον σχολικό χώρο, διέσχισε το προαύλιο και ανέβηκε στον όροφο, χωρίς κανείς να της ζητήσει το λόγο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε την πόρτα του τμήματος που φοιτά το παιδί της, άνοιξε και άρχισε να φωνάζει έντονα προειδοποιώντας αρχικά όλους και στη συνέχεια την μαθήτρια που φέρεται ότι ενοχλούσε την κόρη της, την οποία απείλησε.

«Εσύ να προσέχεις πως μιλάς και τι λες, γιατί μπορώ να σε διώξω από την πόλη!», της είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν αντέδρασε, αν και η συγκεκριμένη μητέρα παρέμεινε στην τάξη σχεδόν 10 λεπτά, συνεχίζοντας όλο αυτό το διάστημα τις απειλές!

Τελικά, κάποια στιγμή αποχώρησε μόνη της, με τους μαθητές της τάξης να είναι πολύ φοβισμένοι, ενώ κάποιοι έτρεμαν. Αφού ολοκληρώθηκε το… επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός έμεινε με την μαθήτρια που είχε «στοχοποιηθεί» από την μητέρα της συμμαθήτριας της. Η μαθήτρια άρχισε τότε να τρέμει και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από την ένταση που είχε βιώσει λίγο νωρίτερα, με τον εκπαιδευτικό να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share