Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός σε σχολείο της Κρήτης: Μαθητής έσυρε από τα μαλλιά δασκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο!

Πανικός!

30 Οκτωβρίου 2019 11:18
Χαμός σε σχολείο της Κρήτης: Μαθητής έσυρε από τα μαλλιά δασκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο!

Χαμός έγινε σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας στην Κρήτη, πριν λίγες μέρες, με πρωταγωνιστή έναν μαθητή που χρήζει παράλληλης στήριξης σε μια κατάσταση κρίσης, να χτυπάει τη δασκάλα της τάξης και να την στέλνει στο νοσοκομείο! Σοκ στην Λάρισα: Ανήλικοι κάπνιζαν χασίς μέσα στο σχολείο!

Σύμφωνα με το eparxies.gr, μαθητής, σε κατάσταση κρίσης, έπιασε και έσυρε από τα μαλλιά τη δασκάλα της τάξης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Σαρρής δήλωσε ότι η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, ενώ η ανάρρωση συνεχίστηκε και στο σπίτι της. Σαλος! Παραιτήθηκε καθηγήτρια μαθηματικών από σχολείο! Την κατηγορούσαν ότι είναι πορνοστάρ! (photos)

Συγκεκριμένα ο κ. Σαρρής είπε στον Ηχώ 99,8 ότι πρόκειται για μαθητή που χρήζει παράλληλης στήριξης. «Τα παιδιά αυτά χρειάζονται ειδική στήριξη ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να γνωρίζουν πως θα το χειριστούν. Αυτό έχει να κάνει καταρχάς με την ασφάλεια και τη φροντίδα του ίδιου του παιδιού, αλλά και των συμμαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

Άγριο ξύλο σε σχολείο: Έδειραν πατέρα που πήγε να προστατεύσει τον γιο του! (photo)

Άγριο ξύλο σημειώθηκε σε σχολείο στην περιοχή των Ζαρουχλέικων στην Πάτρα. Αυτή τη φορά, θύμα υπήρξε ο πατέρας ενός μαθητή γυμνασίου, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τον γιο του από εξωσχολικούς που τον ενοχλούσαν. Συναγερμός στη Λαμία: Άγριο ξύλο στην κεντρική πλατεία! (Video)

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 19:00 χθες το απόγευμα στο προαύλιο του 47ου γυμνασίου. Στο σχολείο στεγάζεται και νηπιαγωγείο. Ο πατέρας του μαθητή ζήτησε εξηγήσεις από εξωσχολικούς, οι οποίοι ενοχλούσαν τον γιο του με αποτέλεσμα αυτοί να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν, αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου! Πολίτες χτύπησαν ακτιβιστές! (Video)

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Υπενθυμίζεται ότι άλλο ένα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο των Χανίων πριν από λίγες μέρες, με θύμα μία δασκάλα δημοτικού. Πατέρας μαθητή την ξυλοκόπησε επειδή αρνήθηκε να του δώσει τον γιο του, όταν πήγε να τον πάρει από το σχολείο, καθώς γνώριζε ότι εις βάρος του εκρεμμούσαν ασφαλιστικά μέτρα. Ο 38χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή.

Χαμός στην Αμαλιάδα: Μητέρα εισέβαλε σε τάξη δημοτικού σχολείου και απείλησε συμμαθήτρια της κόρης της!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε δημοτικό σχολείο της Αμαλιάδας καθώς μια μητέρα παιδιού εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο, όπου πηγαίνει και η κόρη της και απείλησε συμμαθήτρια του παιδιού της! Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της είπε να πάψει να την ενοχλεί, προειδοποιώντας την μάλιστα να προσέχει από εδώ και στο εξής!

Κι όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τρομαγμένων μαθητών και του εκπαιδευτικού, που ενημέρωσε μετά το «επεισόδιο» την διεύθυνση του σχολείου…

Η μητέρα που προκάλεσε το «επεισόδιο» μπήκε ανενόχλητη στον σχολικό χώρο, διέσχισε το προαύλιο και ανέβηκε στον όροφο, χωρίς κανείς να της ζητήσει το λόγο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε την πόρτα του τμήματος που φοιτά το παιδί της, άνοιξε και άρχισε να φωνάζει έντονα προειδοποιώντας αρχικά όλους και στη συνέχεια την μαθήτρια που φέρεται ότι ενοχλούσε την κόρη της, την οποία απείλησε.

«Εσύ να προσέχεις πως μιλάς και τι λες, γιατί μπορώ να σε διώξω από την πόλη!», της είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν αντέδρασε, αν και η συγκεκριμένη μητέρα παρέμεινε στην τάξη σχεδόν 10 λεπτά, συνεχίζοντας όλο αυτό το διάστημα τις απειλές!

Τελικά, κάποια στιγμή αποχώρησε μόνη της, με τους μαθητές της τάξης να είναι πολύ φοβισμένοι, ενώ κάποιοι έτρεμαν. Αφού ολοκληρώθηκε το… επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός έμεινε με την μαθήτρια που είχε «στοχοποιηθεί» από την μητέρα της συμμαθήτριας της. Η μαθήτρια άρχισε τότε να τρέμει και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από την ένταση που είχε βιώσει λίγο νωρίτερα, με τον εκπαιδευτικό να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Σπαραγμός στην Αμαλιάδα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης που πέθανε έξω από το σχολείο!

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης στην τραγωδία στην Αμαλιάδα, όταν πέθανε έξω από το σχολείο της μετά το σχόλασμα.

Η κηδεία της μαθήτρια, πραγματοποιήθηκε τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να της λένε το τελευταίο «αντίο» και να επικρατεί ο απόλυτος θρήνος.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο θάνατος της έξω από το σχολείο της, οφείλεται στο καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ πλέον οι οικείοι της άτυχης Μαριλένας αναμένεται να αναζητήσουν ευθύνες.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είχε επιστρέψει σπίτι της. Στην οικογένεια και στους φίλους της.

Χθες, που στα σχολεία γιορταζόταν η Ημέρα του Αθλητισμού και δεν είχαν μαθήματα, η άτυχη μαθήτρια είχε προγραμματίσει με τους γονείς της να επισκεφτούν γιατρό στην Αμαλιάδα, για την αφαίρεση των ραμμάτων της επέμβασης. Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε…

Σωριάστηκε λίγα μέτρα από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας το σχολείο που τόσο αγαπούσε. Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της και οι φίλοι της την είδαν την αγαπημένη τους Μαριλένα να χάνει τις αισθήσεις της, να σωριάζεται στο έδαφος και να καλούν σε βοήθεια .

Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του. Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας με τους γιατρούς να πέφτουν επάνω της προσπαθώντας να την επαναφέρουν. Ήταν όμως ήδη αργά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share