Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Εμπρηστής κάδων υποστηρίζει ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει με αυτό τον τρόπο!

Τι ήθελε να κάνει;

30 Οκτωβρίου 2019 09:47
Αγρίνιο: Εμπρηστής κάδων υποστηρίζει ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει με αυτό τον τρόπο!

Περίεργη τροπή πήρε η σύλληψη ενός εμπρηστή, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας να πυρπολεί έναν κάδο απορριμμάτων στο Αγρίνιο και ισχυρίστηκε ότι ήθελε να… αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο!

Δείτε και αυτό: Αγρίνιο: Έρευνες πραγματοποιούνται για τους ένοπλους ληστές αρτοποιού!

Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι ο κάδος είχε τυλιχτεί στις φλόγες και έπιασαν στα πράσα τον 48χρονο Έλληνα ο οποίος τον είχε πυρπολήσει χρησιμοποιώντας νέφτι. Όμως, τον άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει ότι είχε σκοπό να… μπει μέσα στον φλεγόμενο κάδο για να βάλει τέλος στη ζωή του!

Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στον τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εμπρησμό και φθορά ξένης περιουσίας με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πάντως, δόθηκε εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί αν αληθεύει ο ισχυρισμός του.

Αγρίνιο: Με κατάγματα στο νοσοκομείο αστυνομικός που του επιτέθηκε σκύλος!

Σκύλος επιτέθηκε σε ποδηλάτη αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στο Αγρίνιο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Το γεγονός συνέβη το πρωί του Σαββάτου και ο άτυχος αστυνομικός υπέστη σοβαρά τραύματα από την επίθεση του!

Δείτε επίσης: Σοκ στην Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 2χρονο κοριτσάκι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάμπρος Σκουφής, υπαστυνόμος και επικεφαλής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο, δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην περιοχή της Λυσιμαχίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο αστυνομικός, που είναι και αθλητής της ποδηλατικής ομάδας Γ.Π.Σ. Αγρινίου υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον καρπό και ράγισμα στην κλείδα και τη λεκάνη, συνέπεια της επίθεσης του σκύλου. Ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ Αγρινίου νοσηλεύεται στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση της υγεία του αστυνομικού μετά την επίθεση του σκύλου

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, ο αστυνομικός, χειρουργήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώ σε έξι εβδομάδες έχει προγραμματιστεί δεύτερη επέμβαση για την αφαίρεση των βιδών που τοποθετήθηκαν για την αντιμετώπιση του κατάγματος. Τέλος, φαίνεται πως η λάμα που χρησιμοποιήθηκε από τους θεράποντες ιατρούς είναι μόνιμη στο σώμα του αστυνομικού.

Ο υπαστυνόμος που δέχτηκε την επίθεση προτίθεται να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν το σκυλί που προκάλεσε το ατύχημα, έχει ιδιοκτήτη ή όχι.

Κρήτη: Νέα επίθεση σκύλου!

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν δύο παιδιά, έπειτα από επίθεση σκύλου στην περιοχή της Κρήτης.

Κρήτη: Τραγωδία στη Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο!

Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) στην πλατεία Σινάνη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το cretalive.gr, ο σκύλος φέρεται να επιτέθηκε και να δάγκωσε δύο παιδιά, άγνωστης ηλικίας.

Οι δύο ανήλικοι διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, σε καλή κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τις συνθήκες του περιστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα βρέφος, δύο μηνών, έχασε τη ζωή του, έπειτα από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

Σοκ στην Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 2χρονο κοριτσάκι!

Σοκ στην Πέλλα! Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 2χρονο κοριτσάκι! Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε χθες το απόγευμα με θύμα ένα δίχρονο κοριτσάκι!

Το παιδί βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, όταν και δέχθηκε την επίθεση του σκύλου του ιδιοκτήτη. Πέλλα: Δικογραφία σε βάρος 45χρονου που δηλητηρίασε με φόλες σκυλιά!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ και πως τραυμάτισε το παιδί στο πρόσωπο.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο ούτε και θα του μείνει κάποιο σημάδι από την επίθεση.

Παιδί στο χειρουργείο μετά από δάγκωμα σκύλου στο πρόσωπο!

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα 7χρονο παιδί, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκε στο πρόσωπο από δάγκωμα σκύλου. Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε στο σπίτι του παιδιού!

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε παράνομο εργαστήρι με ποτά μπόμπα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε στο σπίτι του μικρού στη Χερσόνησο, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί το λυκόσκυλο της οικογένειας δάγκωσε το παιδί στη μύτη.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share