Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός σε λούνα παρκ της Ναυπάκτου: Τρίχρονο παιδί έπεσε από τρενάκι και χτύπησε!

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο!

29 Οκτωβρίου 2019 21:32
Πανικός σε λούνα παρκ της Ναυπάκτου: Τρίχρονο παιδί έπεσε από τρενάκι και χτύπησε!

Αναστάτωση προκλήθηκε για ακόμη μια φορά σε λούνα παρκ της Ναυπάκτου. Τρίχρονο παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν έπεσε από το τρενάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του nafpaktia news, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου όπου το πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο τροχαίο στην Ναύπακτο: Νεκρός 60χρονος!

Το παιδάκι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, παρουσιάζει όμως μικρή αμυχή στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το λιμεναρχείο Ναυπάκτου.

Το καρουζέλ του τρόμου: 24χρονη σκοτώθηκε σε λούνα παρκ! Έπεσε από ύψος 10 μέτρων!

Ακόμη ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη σε λούνα παρκ, αυτή τη φορά στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια 24χρονη κοπέλα και να τραυματιστεί σοβαρά μια 20χρονη. Τραγωδία σε λούνα παρκ: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σεν Ετιέν, όταν η αιωρούμενη καρέκλα καρουζέλ στην οποία καθόντουσαν οι δύο κοπέλες έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος από ύψος 10 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο με σωστικό συνεργείο, το οποίο ανέσυρε νεκρή την 24χρονη κοπέλα. Η 20χρονη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο.

Τέσσερα άτομα, οι ιδιοκτήτες και οι χειριστές του περιστρεφόμενου καρουζέλ, στο οποίο επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι, συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, ενώ γίνεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Παρόμοιο δυστύχημα σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο σε λούνα παρκ στη Λυόν, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία στο Βόλο: Επιστρέφει το λούνα παρκ του «τρόμου» σε παζάρι!

Ένα μήνα περίπου μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 14χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο, το ίδιο λούνα παρκ επιστρέφει στη Λάρισα. Τραγωδία στο Βόλο: «Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης! (Video)

Το λούνα παρκ θα λειτουργήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια της περιοχής, που ξεκινά σήμερα, με τον δήμο να πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα παιχνίδια. Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Βόλο: Οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ!

Όπως αναφέρει το onlarisa.gr ο δήμος τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Λαρισαίους , διότι τηρήθηκαν όλοι οι όροι βάσει της νομοθεσίας και επιπλέον προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια γίνονται και περαιτέρω έλεγχοι ώστε να μην υπάρξει ούτε υποψία κινδύνου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share