Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σύρος: Το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ είπε ο καπετάνιος του “world champion jet”! (Video)

Τα χειροκροτήματα αντηχούσαν στο λιμάνι!

29 Οκτωβρίου 2019 10:07
Σύρος: Το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ είπε ο καπετάνιος του “world champion jet”! (Video)

Το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ είπε ο καπετάνιος του “world champion jet” στη Σύρο! Χθες 28 Οκτωβρίου το World Champion Jet της Seajets παρέλασε… στα νερά του λιμανιού της Σύρου, κάνοντας μια χορευτική πιρουέτα αποχαιρετώντας το λιμάνι της Ερμούπολης. Θρίλερ σε κατασχεμένο πλοίο στην Χαλκιδική: Βρέθηκε πτώμα!

Στις 27 Απρ 2019 το World Champion Jet πραγματοποίησε το πρώτο του δρομολόγιο. Από τότε και μέχρι σήμερα το αγαπημένο ταχύπλοο ήταν η πρώτη επιλογή των επιβατών!

Η αλήθεια είναι ότι οι Συριανοί στήριξαν το συγκεκριμένο πλοίο (άλλωστε δύο ώρες για Πειραιά και 2,5 για Σαντορίνη θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο για τους Συριανούς), που είδαν μετά από αρκετά χρόνια, ένα ταχύπλοο να επισκέπτεται καθημερινά τη Σύρο.

Σύρος: Καταγγελία για βιασμό 31χρονης από τον εργοδότη της!

Βιασμό από τον εργοδότη της κατήγγειλε μια 31χρονη γυναίκα στη Σύρο. Γνωστός επιχειρηματίας του νησιού φέρεται να βίασε τα ξημερώματα της Τρίτης μια 31χρονη αλλοδαπή, η οποία ήταν υπό δοκιμή υπάλληλός του!

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό: Βασάνιζαν και βίαζαν αγόρια σε σχολείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός επιχειρηματίας του νησιού φέρεται να βίασε 31χρονη αλλοδαπή, η οποία ήταν υπάλληλος στην επιχείρηση του.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας, την 30-09-2019 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται σύμφωνα με σχετική καταγγελία για βιασμό 31χρονης ομοεθνής του, ενώ οι αρχές αναμένουν το πόρισμα απο την ιατροδικαστική εξέταση.

Σοκάρει η κατάθεση 11χρονης: «Μου έβγαλε το μαγιό και μετά έβγαλε το δικό του»

Σοκάρουν τα όσα ισχυρίζεται στις δύο καταθέσεις της η 11χρονη από τη Λαμία, την οποία φέρεται να κακοποίησε σeξουαλικά γνωστός δικηγόρος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που φέρεται να ζούσε από την ηλικία των 8 ετών.

Χαλκιδική: Ραγδαίες εξελίξεις με το πτώμα που άνδρα που βρέθηκε σε πλοίο!

Στην ταυτοποίηση του νεκρού άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί την Κυριακή στο εσωτερικό ενός κατασχεμένου πλοίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, προχώρησαν οι τοπικές αρχές που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του. Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας πετά πτώμα γυναίκας σε κάδο σκουπιδιών!

Ο άτυχος άνδρας ήταν ένας 40χρονος Έλληνας κάτοικος Νέων Μουδανιών, που εντοπίστηκε νεκρός στο κατάστρωμα του πλοίου. Η σορός ήταν σε ύπτια θέση και χωρίς ρούχα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του. Εμφανή τραύματα δεν υπήρχαν και τις απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή.

Οι έρευνες της τοπικής Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο και κυρίως αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Αν εξακριβωθεί για ποιο λόγο βρέθηκε ο 40χρονος πάνω σε ένα σκάφος που είχε κατασχεθεί, ίσως εξακριβωθεί και τι ακριβώς του συνέβη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share