Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην Κρήτη!

Έχει σημάνει συναγερμός!

27 Οκτωβρίου 2019 22:36
Πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην Κρήτη!

Πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην Κρήτη! Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη μεγάλη φωτιά, που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην Κρήτη, στα Τεμένια του δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ και αμέσως στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής. Πιο συγκεκριμένα την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συνέδραμαν 10 οχήματα, 14 πυροσβέστες και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, επιχείρησαν στο σημείο για να προλάβουν την πυρκαγιά πριν αυτή επεκταθεί. Πυρκαγιά ξέσπασε σε κλαμπ της Πανεπιστημίου! Είχε 200 πελάτες εκείνη την ώρα!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της Πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Θα συγκινηθείτε: Στην Κρήτη ένας 64χρονος δίνει ζωή μέσα από τον θάνατο του!

Στην Κρήτη ένας 64χρονος δίνει ζωή μέσα από τον θάνατο του! Η είδηση θα σας κάνει να συγκινηθείτε αφού δύσκολα κάποιος παίρνει μια τέτοια απόφαση και ιδιαίτερα οι συγγενείς! Να σας θυμίσουμε: Πέθανε η Κατερίνα Έλληνα!

Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας πρόκειται να δώσει μέσα από το θάνατο του ένας 64χρονος Κρητικός, ο οποίος νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για μεγάλο χρονικό διάστημα με τους οικείους του, μετά τον εγκεφαλικό του θάνατο, να αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα του.

Ο 64 χρονος πρόκειται να χαρίσει ζωή σε άλλα άτομα, καθώς οι γιατροί, μετά τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δωρεά των νεφρών αλλά και του ύπατος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο cretapost.gr o αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Μοσχοβάκης, χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αφαίρεσης των οργάνων από τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου και πλέον αυτό που μένει, είναι ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων να αποφασίσει σε διάστημα δύο ημερών, που θα δοθούν τα μοσχεύματα.

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε 38χρονος!

Τραγωδία στην Κρήτη με έναν 38χρονο Λευκορώσο τουρίστα να πνίγεται το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς παρά τις έντονες καιρικές συνθήκες και τον ισχυρό κυματισμό, έκανε μπάνιο στην παραλία. Τραγικός θάνατος για ζευγάρι! Προσπάθησε να σώσει την έγκυο σύντροφό του και πνίγηκαν μαζί! (photos)

Η σύζυγος του που βρισκόταν μαζί του στην παραλία διαπίστωσε πως κινδύνευε ο σύντροφος της, όμως παρά τις προσπάθειες και άλλων λουομένων, ο άντρας δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Να σημειωθεί ότι το ναυαγοσωστικό έργο στο δήμο Ρεθύμνου έχει ολοκληρωθεί από τις 10 Οκτωβρίου, όπως προβλέπει ο νόμος.

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Τραγωδία είχαμε στη Γλυφάδα με μια 79χρονη γυναίκα να πεθαίνει από πνιγμό στη θάλασσα. Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή λουτρικής εγκατάστασης πλησίον 1ης μαρίνας Γλυφάδας, 79χρονη ημεδαπή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στην Λάρισα: Ανήλικοι κάπνιζαν χασίς μέσα στο σχολείο!

Λαμία: Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της 10 μέρες μετά το θάνατό της!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share