Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο δήμαρχος στο Άργος που κάλυψε το σπίτι του με την Ελληνική σημαία!

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι του!

26 Οκτωβρίου 2019 13:57
Αυτός είναι ο δήμαρχος στο Άργος που κάλυψε το σπίτι του με την Ελληνική σημαία!

Αυτός είναι ο δήμαρχος στο Άργος που κάλυψε το σπίτι του με την Ελληνική σημαία! Το θέαμα είναι εντυπωσιακό!

Με μια τεράστια ελληνική σημαία 140 τετραγωνικών μέτρων κάλυψε το σπίτι του ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Γιάννης Αθανασόπουλος. Δείτε ακόμα: Ελληνοκύπριος κατεβάζει τουρκική σημαία σε κατεχόμενη κωμόπολη της Κύπρου!

Το θέαμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, αφού η ελληνική σημαία φαίνεται από μακριά. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Αθανασόπουλος εορτάζει την εθνική επέτειο μ' αυτόν τον τρόπο, καθώς είχε καλύψει το σπίτι του με την ίδια σημαία και στις 25 Μαρτίου.

Θρήνος στο Άργος: Νεκροί δύο νεαροί μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Μια τραγωδία συγκλονίζει το Άργος! Νεκροί είναι δύο νεαροί μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα στη Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους. Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Και οι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν. Με βάση τις πληροφορίες, είναι κάτοικοι Άργους, 33 και 18 ετών, εκ των οποίων ο ένας Ρομά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει η μηχανή, που εντοπίστηκε απέναντι από το σημείο της πρόσκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Το σημείο της πρόσκρουσης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός Φεράρι! (Photos)

Ο οδηγός ενός πολυτελούς αυτοκινήτου βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από τροχαίο και τη σύγκρουση της Φεράρι ΜακΛάρεν σε κολώνα στη νότια Καλιφόρνια!

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Μεγάλη φωτιά έφτασε σε σπίτια! (Video)

Η κόκκινη ΜακΛάρεν τυλίχθηκε στις φλόγες και ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος κοντά στο σημείο του δυστυχήματος είπε ότι άκουσε το μαρσάρισμα του αυτοκινήτου και μετά άκουσε τον ήχο από τη σύγκρουση. Αμέσως όπως περιέγραψε στο Fox, περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά οι φλόγες δεν τους άφησαν. Λόγω της φωτιάς εξαρτήματα του αυτοκινήτου εκτοξεύονταν όπως είπε στον αέρα,.


Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Φρικτός θάνατος στην Πάργα: Γυναίκα έπεσε από το Κάστρο!

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 33χρονη γυναίκα από την Ολλανδία η οποία έκανε διακοπές στην Πάργα. Σοφία Κοκοσαλάκη: Σπάραξαν φίλοι και συγγενείς στο τελευταίο αντίο!

Η 33χρονη έπεσε από το Κάστρο της πόλης και εντοπίστηκε από ζευγάρι άλλων τουριστών σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων περίπου.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία ερευνά, σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια και τις συνθήκες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για κάτι άλλο.

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα!

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα καθώς «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη του αδερφή Νίκη, με την οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι και η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την υγεία της.

Ενδεικτικό της αγάπης και της αδυναμίας που είχε ο ηθοποιός στην αδελφή του ήταν ότι δεν έλειψε στιγμή από το προσκεφάλι της το μεγάλο χρονικό διάστημα που εκείνη νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο. Δύσκολες ώρες για Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου. To διπλό δράμα που την έκανε να λυγίσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espressο», εκείνος βαθιά θρησκευόμενος ζητούσε από τον Θεό να μην την πάρει από κοντά του, να μην του στερήσει την παρουσία του.

Την ημέρα της κηδείας, που έγινε πριν από λίγες ημέρες από το νεκροταφείο του Αγίου Αντωνίου, ο ηθοποιός συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε το αίμα του, τον πιο δικό του άνθρωπο.

Στο πλευρό του ήταν λίγοι καλοί φίλοι και συγγενείς, αλλά και η σύντροφος του Κώστα Πρέκα, Μαίρη Βιντιάδου, η οποία έζησε όλη την περιπέτεια με την υγεία της αδερφής του, καθώς στεκόταν συνεχώς στο πλάι του ηθοποιού σαν βράχος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share