Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στα Τρίκαλα: Τρένο συνέτριψε αυτοκίνητο! (Video)

Οι εικόνες σοκάρουν!

26 Οκτωβρίου 2019 12:26
Σοκ στα Τρίκαλα: Τρένο συνέτριψε αυτοκίνητο! (Video)

Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα, στις 11.15 το πρωί στα Τρίκαλα, μετά από σύγκρουση οχήματος με τρένο. Οι εικόνες προκαλούν σοκ! Θρίλερ στα Τρίκαλα: Κρατούμενος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο βρισκόταν στη διάβαση του Πυργετού και προσπαθούσε να διασχίσει, ενώ ερχόταν το τρένο από τα Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα κι ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ και ανασύρθηκε από τα συντρίμμια μια γυναίκα οδηγός του οχήματος, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Τρομακτικό τροχαίο: Αυτοκίνητο διασχίζει διασταύρωση αφρενάριστο! 2 νεκροί, 12 τραυματίες! (Video)

Τρομακτικό τροχαίο έγινε στην Κίνα, όπου ένας 63χρονος οδηγός διέσχισε χωρίς να φρενάρει διασταύρωση στη Σανγκάη, με απολογισμό 2 νεκρούς και 12 τραυματίες! Τροχαίο στις Σέρρες: Νεκρός ο οδηγός που καρφώθηκε σε νταλίκα!

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα σε άλλο αυτοκίνητο φαίνεται το λευκό να περνάει τη διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα πριν τελικά να συγκρουστεί με άλλα οχήματα. Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό!

Οι αρχές εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος χωρίς, μέχρι στιγμής, να αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 63χρονος να ήταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας.

Σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο! (Video)

Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στην εθνική οδό και συγκεκριμένα, στην έξοδο για Σχηματάρι στο 65,5 χλμ Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία! Σοκαριστικό τροχαίο στη Σαουδική Αραβία: 35 νεκροί και 4 τραυματίες! (Video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μηχανή και το κόκκινο αυτοκίνητο κινούταν στο ίδιο ρεύμα και βγήκαν στην έξοδο του Σχηματαρίου προς Χαλκίδα. Ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστο λόγο το μετάνιωσε και χωρίς να προσέξει τη μηχανή, έκανε ελιγμό αριστερά για να επανέλθει στο ρεύμα της εθνικής οδού.

Η αιφνιδιαστική ενέργεια του οδηγού δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αναβάτη της μηχανής. Ο 26χρονος δικυκλιστής αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση. Σοκαριστικό τροχαίο για ποδοσφαιριστή: Διέλυσε το αμάξι του! (photos)

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η μηχανή καρφώθηκε κυριολεκτικά στο φτερό του αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός “πέταξε” και προσγειώθηκε πολλά μέτρα μακριά μέσα στο οδόστρωμα.

Το κράνος και η στολή που φορούσε του έσωσαν τη ζωή, αφού ο 26χρονος τραυματίστηκε, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Μάλιστα ο νεαρός δικυκλιστής, που είναι γιατρός από τη Χαλκίδα, είχε τις αισθήσεις του και με ψυχραιμία έδινε οδηγίες στους διερχόμενους οδηγούς που αρχικά έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Το ίδιο έκανε και αργότερα στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ΕΚΑΒ έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας και δέκα λεπτών τουλάχιστον, ενώ όλο αυτό το διάστημα ο 26χρονος τραυματίας ήταν ξαπλωμένος μέσα στο δρόμο.

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό!

Τραγωδία στην Σαντορίνη με ένα φρικτό τροχαίο να συμβαίνει στην περιοχή Κοντοχώρι Θήρας, που είχε ως συνέπεια έναν νεκρό και μια 25χρονη να χαροπαλεύει. Έβρος: 13 άτομα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα!

Συγκεκριμένα, τετράτροχη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 24χρονο αλλοδαπό με συνεπιβάτισσα 25χρονη ομοεθνή του εξετράπη της πορείας της και προσέκρουε διαδοχικά σε δέντρο και τοιχίο.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Νεκρός σε τροχαίο! Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στην περιοχή των Οινοφύτων, κοντά στο Olympus Plaza! Ο οδηγός βρέθηκε νεκρός!

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Ένα ΙΧ «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρει ακαριαίο θάνατο. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που ανέλαβε το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια.


Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share