Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Βόλο: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες! Ρίχνει βενζίνη στο πρόσωπό τους!

Τρόμος!

23 Οκτωβρίου 2019 17:12
Θρίλερ στο Βόλο: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες! Ρίχνει βενζίνη στο πρόσωπό τους!

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει για τις γυναίκες του Βόλου ένας άνδρας, που επιτίθεται σε αυτές, ρίχνοντάς τους βενζίνη στο πρόσωπο. Χαμός στο Βόλο: Άνδρας χτύπησε τον πεθερό του!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης, το τελευταίο κρούσμα επίθεσης σημειώθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Ιωνία του Βόλου.

Την καταγγελία έκανε ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος βρισκόταν μαζί της εκείνη την ώρα. Τραγωδία στο Βόλο! Πέθανε η γυναίκα στην οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες βουλευτής! (Video)

Για καλή της τύχη, φορούσε γυαλιά ηλίου τα οποία, σύμφωνα πάντα με τον σύζυγό της, «έλιωσαν κυριολεκτικά».

Ευτυχώς η βενζίνη δεν εισήλθε στο μάτι της 45χρονης, αν και πειράχτηκε λίγο ο κερατοειδής.

Αμέσως στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από θαμώνες και προσωπικό γειτονικού τσιπουράδικου, ενώ ενημερώθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Η γυναίκα, μάλιστα, φέρεται να διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου παρέμεινε μέχρι και την επόμενη ημέρα. Κτηνωδία στον Βόλο: Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον πέταξε στη θάλασσα!

Ο 37χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια τις αστυνομικές αρχές, καθώς είτε ανεβαίνει σε ταράτσες κτιρίων με ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι και απειλεί να πέσει στο κενό, είτε, όπως έπραξε πέρυσι στις 12 Ιουλίου, ρίχνει βενζίνη στα πρόσωπα νεαρών γυναικών.

Ένα ακόμα περιστατικό συνέβη στις 25 Ιουλίου 2019, όταν με τον ίδιο τρόπο, επιτέθηκε σε μια 22χρονη κοπέλα, που βάδιζε αμέριμνη στο δρόμο. Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Τότε είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον 37χρονο να μην το ξανακάνει, διότι θα αντιμετωπίσει βαρύτερη κατηγορία. Καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Με την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, άρθρα 309 και 308 1Α το συγκεκριμένο αδίκημα τιμωρείται με ποινές φυλάκισης από 10 ημέρες μέχρι τρία χρόνια, ενώ με τον προηγούμενο τιμωρούταν με ποινές φυλάκισης από τρεις μήνες μέχρι 5 χρόνια.

Πέρυσι είχε ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο μιας 21χρονης κοπέλας, που είχε υποστεί σοκ και είχε ερεθιστεί το πρόσωπό της. Και τότε είχε ισχυριστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που τον είχε καταδικάσει, πως την βενζίνη την είχε στα χέρια του, για να την εισπνέει.

Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με ποινή φυλάκισης 40 μηνών, χωρίς αναστολή και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων.

Στις 17 Ιανουαρίου 2019 συζητήθηκε η έφεσή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες, χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτιε την ποινή του και απ’ όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Βόλος: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με 42.000 ευρώ!

Άγνωστοι το φόρτωσαν σε κλεμμένο Ι.Χ. που στη συνέχεια εγκατέλειψαν και έβαλαν φωτιά! Το χρηματοκιβώτιο καταστήματος χαρτικών στο κέντρο του Βόλου, που περιείχε ποσό 42.000 € έκλεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα και στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε επίσης: Κτηνωδία στον Βόλο: Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον πέταξε στη θάλασσα!

Οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν πάνω από τρεις, κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο και αφού σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, που δεν ήταν βιδωμένο στο πάτωμα και «πακτωμένο» στον τοίχο, έφυγαν εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή, το έκαψαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με άλλο Ι.Χ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του καταστήματος 66 χρονών, δήλωσε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία, ότι άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα που διατηρεί στο κέντρο του Βόλου, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τα χρήματα και προσωπικά έγγραφα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο σημείο της κλοπής πήγε η Σήμανση που έκανε έλεγχο, μήπως ο δράστης ή οι δράστες άφησαν αποτυπώματα, ενώ έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σοκ στο Βόλο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο!

Ένας 71χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Βόλο. Τραγωδία: Νεκρός πατέρας 3 παιδιών- Τον εγκατέλειψε οδηγός φορτηγού! (Video)

Περαστικός φέρεται να τον είδε, καθώς είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Oι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 71χρονος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία.

Μάλιστα το ίδιο διαπίστωσε και γνωστός γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου, που τυχαία διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share