Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η μητέρα που άφησε το βρέφος σε πολυκατοικία!

Συνεχίζει να μην το θέλει!

23 Οκτωβρίου 2019 14:44
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η μητέρα που άφησε το βρέφος σε πολυκατοικία!

Ελεύθερη αφέθηκε με προφορική εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης η νεαρή μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της σε είσοδό πολυκατοικίας στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη!

Δείτε επίσης: Σοκάρει η μάνα που παράτησε το μωρό σε πολυκατοικία: “Δεν γνώριζα ότι ήμουν έγκυος”!

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της «έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο» η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 25χρονη φοιτήτρια Νοσηλευτικής η οποία προληπτικά νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο λόγω του τοκετού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ως πατέρας φέρεται ένας άγνωστος άνδρας ενώ η 25χρονη φέρεται να μην επιθυμεί να κρατήσει το μωρό που έφερε στον κόσμο.

Το νεογέννητο κοριτσάκι τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Ιπποκράτειο νοσοκομείου.

Το μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το μεσημέρι της Τρίτης σε είσοδο πολυκατοικίας από ένοικο διαμερίσματος, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Εικόνες Σοκ από το εγκαταλειμμένο μωρό!

Το βρέφος ήταν μούσκεμα, δείγμα του ότι ήταν νεογέννητο και τα μάτια του κλειστά - «Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος, μόλις γέννησα τα έχασα» είπε η νεαρή μητέρα.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εγκατέλειψαν βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας!

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά της νεαρής κοπέλας η οποίας εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της, σε πόρτα πολυκατοικίας στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι ενδεικτικές. Το βρέφος ήταν μούσκεμα, δείγμα του ότι ήταν νεογέννητο και τα μάτια του κλειστά. Το ένα του χέρι ήταν λίγο μελανιασμένο.

Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, ενώ ο άνδρας που το πρωτοείδε, φρόντισε να φέρει μία πετσέτα για να το τυλίξουν, καθώς το μωρό έτρεμε.


Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως, όπως και η Αστυνομία και κατάφεραν να συνέφερουν το έμβρυο.



Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα, για προληπτικούς λόγους. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η 24χρονη μητέρα του, η οποία υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος.

Το κοριτσάκι και η μητέρα του είναι καλά στην υγεία τους.



«Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος - Μόλις γέννησα τα έχασα» είπε η μητέρα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη νεαρή μητέρα γιατί το έκανε, η νεαρή απάντησε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.



«Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα». H 25χρονη κοπέλα, που ζει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της, είναι σε κατάσταση σοκ και φαίνεται σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Σοκάρει η μάνα που παράτησε το μωρό σε πολυκατοικία: “Δεν γνώριζα ότι ήμουν έγκυος”!

Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους, που αποκαλύφθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Δείτε τι είπε η μητέρα..

Δείτε επίσης: Κτηνωδία: Μητέρα έδινε το παιδί της σε παιδόφιλους για ένα μπουκάλι βότκα! (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται ο ΑΝΤ1, η 24χρονη Ελληνίδα, που φέρεται να είναι μητέρα του νεογέννητου, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Όπως είπε, όταν γέννησε το παιδί ξαφνικά το μεσημέρι, πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει.

Το νεογέννητο εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, μαζί με τον ομφάλιο λώρο, στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Χαριλάου, περίπου στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες, ενώ το βρέφος παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο Ιπποκράτειο.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε η 24χρονη σε διαμέρισμα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την περιοχή, όπου είχε βρεθεί το εγκαταλειμμένο νεογνό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 24χρονη έφερε στον κόσμο το παιδί, μέσα στο σπίτι της, περίπου στις 12 το μεσημέρι, σήμερα. Μαζί της ήταν ο σύντροφος και ο αδελφός της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν είχε αποκολληθεί ο πλακούντας, οπότε οδηγήθηκε στην αίθουσα τοκετών. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η σωματική της υγεία είναι καλή.

Καλή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση της υγείας του νεογέννητου, που νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στη Μονάδα Εντατικής Νεογνών του ΕΣΥ στο Ιπποκράτειο.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η μάνα του μωρού που εγκαταλείφθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας!

Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μωρό που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε είσοδο πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη!

Δείτε επίσης: «Πώς ένα φιλί από έναν άγνωστο έβλαψε την υγεία του μωρού μου»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαμέρισμα κοντά στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, εντοπίστηκε η μητέρα του κοριτσιού, ηλικίας 24 ετών.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" και αυτή την ώρα βρίσκεται στην αίθουσα τοκετών του νοσοκομείου, προκειμένου να αφαιρεθεί ο πλακούντας και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του τοκετού.

Όπως ανέφερε η διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το βρέφος τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, όπου και θα παρακολουθείται η κατάστασή του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, το κοριτσάκι, βάρους 2,5 περίπου κιλών, ήρθε στον κόσμο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως είπε η κα Παπαχριστοδούλου, τόσο η ζωή της μητέρας όσο και του νεογνού, δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο για την ώρα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share