Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η μάνα που παράτησε το μωρό σε πολυκατοικία: “Δεν γνώριζα ότι ήμουν έγκυος”!

Σοκάρουν τα λόγια της..

22 Οκτωβρίου 2019 18:28
Σοκάρει η μάνα που παράτησε το μωρό σε πολυκατοικία: “Δεν γνώριζα ότι ήμουν έγκυος”!

Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους, που αποκαλύφθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Δείτε τι είπε η μητέρα..

Δείτε επίσης: Κτηνωδία: Μητέρα έδινε το παιδί της σε παιδόφιλους για ένα μπουκάλι βότκα! (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται ο ΑΝΤ1, η 24χρονη Ελληνίδα, που φέρεται να είναι μητέρα του νεογέννητου, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Όπως είπε, όταν γέννησε το παιδί ξαφνικά το μεσημέρι, πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει.

Το νεογέννητο εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, μαζί με τον ομφάλιο λώρο, στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Χαριλάου, περίπου στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες, ενώ το βρέφος παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο Ιπποκράτειο.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε η 24χρονη σε διαμέρισμα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την περιοχή, όπου είχε βρεθεί το εγκαταλειμμένο νεογνό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 24χρονη έφερε στον κόσμο το παιδί, μέσα στο σπίτι της, περίπου στις 12 το μεσημέρι, σήμερα. Μαζί της ήταν ο σύντροφος και ο αδελφός της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν είχε αποκολληθεί ο πλακούντας, οπότε οδηγήθηκε στην αίθουσα τοκετών. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η σωματική της υγεία είναι καλή.

Καλή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση της υγείας του νεογέννητου, που νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στη Μονάδα Εντατικής Νεογνών του ΕΣΥ στο Ιπποκράτειο.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η μάνα του μωρού που εγκαταλείφθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας!

Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μωρό που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε είσοδο πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη!

Δείτε επίσης: «Πώς ένα φιλί από έναν άγνωστο έβλαψε την υγεία του μωρού μου»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαμέρισμα κοντά στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, εντοπίστηκε η μητέρα του κοριτσιού, ηλικίας 24 ετών.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" και αυτή την ώρα βρίσκεται στην αίθουσα τοκετών του νοσοκομείου, προκειμένου να αφαιρεθεί ο πλακούντας και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του τοκετού.

Όπως ανέφερε η διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το βρέφος τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, όπου και θα παρακολουθείται η κατάστασή του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, το κοριτσάκι, βάρους 2,5 περίπου κιλών, ήρθε στον κόσμο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως είπε η κα Παπαχριστοδούλου, τόσο η ζωή της μητέρας όσο και του νεογνού, δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο για την ώρα.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εγκατέλειψαν βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας!

Ένα βρέφος βρέθηκε να εγκαταλελειμμένο μπροστά από πολυκατοικία, το μεσημέρι της Τρίτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Εγκατάλειψη βρέφους: Η 19χρονη θα μπορεί να το επισκέπτεται 3 φορές την εβδομάδα! (Video)

Συγκεκριμένα, ένοικος της πολυκατοικίας εντόπισε το βρέφος γύρω στη 1 το μεσημέρι, στην είσοδο της πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην οδό Ιακωβου Πολυλά, στη Χαριλάου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το βρέφος, αγνώστου φύλου ακόμη, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Ξεκίνησε η δίκη της παιδοκτόνου της Πετρούπολης που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια! Η αντίδρασή της όταν είδε τη μάνα της! (Video)

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ξεκινά σήμερα η δίκη της παιδοκτόνου της Πετρούπολης που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, καθώς και της 54χρονης μητέρας της, η οποία κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα. Η 20χρονη σήμερα κοπέλα, εμφανίστηκε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον αδελφό της. Έγκλημα Πετρούπολη: Τι είπαν οι συμμαθητές της 19χρονης μητροκτόνου! «Δεν είχαμε καταλάβει..»

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν, ξέσπασαν σε κλάματα. Κατά την έναρξη της δίκης, η παιδοκτόνος ήταν σκεπτική και κρατούσε ένα κομποσκοίνι, το οποίο γύριζε συνεχώς στα χέρια της κόμπο-κόμπο. "Έπρεπε να το ξεφορτωθώ, νόμιζα ότι με απειλεί!" - Σοκάρει η 19χρονη παιδοκτόνος από την Πετρούπολη!

«Αισθάνεται βάρος που βλέπει τη μητέρα της σιδηροδέσμια»

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο γυναίκες για τον θάνατο του βρέφους είναι βαρύτατες και οι ποινές μπορεί να επιφέρουν μέχρι και ισόβια. Έγκλημα Πετρούπολη: Στη φυλακή η 19χρονη παιδοκτόνος - Τα πρώτα πλάνα (video)

Οι καταθέσεις

Πρώτος κατέθεσε εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ, ο οποίος είπε «Πλησίασα τον κάδο. Είδα το μωρό δεν ήταν εν ζωή. Ήταν παγωμένο σε ακαμψία και γυμνό». Στη συνέχεια, κατέθεσε το ζευγάρι που διαπίστωσε ότι όντως στον κάδο ήταν ένα μωρό και κάλεσαν την αστυνομία. Ο δικηγόρος ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία κατα συναυτουργία σε παιδοκτονία. Έγκλημα Πετρούπολη: "Όλοι κάνουν λάθη..." - Τι απαντά ο αδερφός της παιδοκτόνου (video)

Σήμερα καταθέτουν επίσης ο Ρουμάνος ρακοσυλλέκτης που βρήκε το μωρό και κάτοικοι της περιοχής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share