Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Γυναίκα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Σοκ!

21 Οκτωβρίου 2019 14:52
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Γυναίκα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Συναγερμός «χτύπησε» πριν από λίγο στο Ηράκλειο με μια γυναίκα να επιχειρεί να αυτοκτονήσει μέσα στη θάλασσα. Συναγερμός: Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει από πεζογέφυρα στην Κύμης!

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών μπήκε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει στην παραλία του Αρίνα και επικράτησαν στιγμές αγωνίας.

Την γυναίκα είδε ο ναυαγοσώστης που άρχισε να σφυρίζει και να της ζητά αν βγει από την παραλία.

Μάλιστα φουσκωτό από τις Γούβες με δύο ναυαγοσώστες έσπευσε στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αρνιόταν να σωθεί και έλεγε ότι θέλει να πεθάνει.

Οι ναυαγοσώστες ωστόσο κατάφεραν να την βγάλουν από το νερό.

Ξάνθη: Η γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε εργοστάσιο είχε αυτοκτονήσει!

Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της. Σε αυτοκτονία οφείλεται ο τραγικός θάνατος της γυναίκας από την Ξάνθη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε απανθρακωμένο, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, στο δρόμο προς Κομοτηνή!

Δείτε επίσης: Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στην Ξάνθη με μετανάστες!

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν, κάνοντας χρήση της μεθόδου DNA, να ταυτοποιήσουν το πτώμα της άγνωστης γυναίκας. Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή στην Κομοτηνή, Νικόλαου Κιφνίδη, που διενέργησε νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας, η 57χρονη αυτοπυρπολήθηκε «καθώς δεν υπάρχουν σημάδια κακώσεων στο σώμα της που δείχνουν ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια και συνεπώς είναι αυτοκτονία».

Κρήτη: Αυτοκτόνησε μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

Σε αυτοκτονία οφείλεται, τελικά, ο θάνατος του 90χρονου Μανώλη Καρτσωνάκη που εντοπίστηκε νεκρός χθες σε νεκροταφείο στα Περιβόλια Κισσάμου στα Χανιά! Η εξαφάνιση μετατράπηκε σε… τραγωδία

Δείτε επίσης: Σοκ στο Χαλάνδρι: Ο Αντώνης Λάγιος ήταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πήγε σε παγκάκι που βρίσκεται στο σημείο και κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα χαπιών, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που ο 90χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος δεν άντεξε την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, όπως προκύπτει από μαρτυρίες από το περιβάλλον του.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν ο 90χρονος έφυγε από το σπίτι του αφήνοντας ένα σημείωμα στα παιδιά του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Μανώλης Καρτσωνάκης έγραφε στο σημείωμα πως απλώς φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν ανέφερε ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του 90χρονου αμέσως ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και ξεκίνησαν τις έρευνες, ενώ λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το επόμενο πρωί ενημέρωσε και τις αστυνομικές αρχές.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε παγκάκι στο νεκροταφείο στα Περιβόλια Χανίων.

Χανιά: Εξαφανίστηκε ηλικωμένος άντρας και έχει σημάνει συναγερμός!

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου άντρα στα Χανιά! Μία νέα υπόθεση εξαφάνισης ηλικιωμένου ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές της Κρήτης.

Μετά από τις άκαρπες προσπάθειες της οικογένειας να τον εντοπίσουν, σήμερα το πρωί ο γιος του ηλικιωμένου ενημέρωσε τις αρχές. Τραγικό! Διαρρήκτης έκανε βασανιστήρια σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 90χρονος άνδρας χθες το απόγευμα έφυγε από το σπίτι του στα Χανιά κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι «χτενίζουν» την περιοχή των Χανίων.

Σοκ στα Χανιά: 4χρονο αγοράκι βρίσκεται στην εντατική μετά από πτώση του!

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για ένα τετράχρονο αγοράκι από τα Χανιά το οποίο το βράδυ της Τρίτης έπεσε από τοιχίο και τραυματίστηκε στο κεφάλι! Βρίσκεται στην Εντατική και αναμένουμε νεότερα!

Δείτε επίσης: Εξελίξεις με το αγοράκι που πνίγηκε στον παιδικό σταθμό! Τι δηλώνει η δικηγόρος;

Το μικρό παιδί διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου μετά την αρχική ιατρική αντιμετώπιση των κρανιεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η διακομιδή έγινε στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το αγοράκι διασωληνωμένο, σε καταστολή και άμεσα εισήχθη στην ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Όπως είπε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης έγιναν οι αναγκαίες απεικονιστικές εξετάσεις και με τους γιατρούς να θεωρούν πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας και της αντιμετώπισης των τραυμάτων του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share