Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα πνίγηκε ενώ έτρωγε κοτόπουλο!

Σοκ!

20 Οκτωβρίου 2019 20:54
Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα πνίγηκε ενώ έτρωγε κοτόπουλο!

Τραγική κατάληξη είχε για μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Κρήτη, το μεσημεριανό της γεύμα, καθώς η 80χρονη πνίγηκε, ενώ έτρωγε κοτόπουλο. Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το άτυχο αγοράκι; (photos-video)

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν στο Ηράκλειο όταν μία 80χρονη γυναίκα την ώρα που απολάμβανε το μεσημεριανό της γεύμα «πνίγηκε» από μπουκιά κοτόπουλου κι έχασε την ζωή της.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επαναφέρουν στην ζωή.

H άτυχη γυναίκα κατέληξε και μεταφέρθηκε νεκρή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Τραγωδία: 3χρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα, στη διάρκεια ενός πάρτι!

Μια τραγωδία συνέβη με ένα 3χρονο κορίτσι όπου πνίγηκε σε πισίνα κατά την διάρκεια πάρτι! Συγκεκριμένα, η τρίχρονη Χάρμονι Γουίλιαμς έπαιζε στο νερό σε συγκρότημα διαμερισμάτων της Τάμπα, όταν ξαφνικά βρέθηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, την τράβηξαν έξω και προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ωστόσο κατά τη μεταφορά της σε τοπικό νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ένα κορίτσι 3 ετών έχασε τη ζωή του και ένα άλλο 4 ετών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όταν έβγαλαν τα σωσίβια που φορούσαν και βυθίστηκαν σε πισίνα της Φλόριντα, στη διάρκεια ενός πάρτι. Τραγωδία: Ηλικιωμένος πνίγηκε στη πισίνα του σπιτιού του!

Την ίδια στιγμή, η τετράχρονη Τζιανόα Χαβελιέρ διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει, πλέον, τον κίνδυνο. «Έχει τις αισθήσεις της, αναπνέει κανονικά και σύντομα θα έχει επανέλθει πλήρως» ανέφεραν οι Αρχές.

Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια οικογένεια πραγματοποιούσε ένα πάρτι σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 10 παιδιά και τρεις ενήλικες.

«Παίζοντας στο νερό, κάποια στιγμή τα κορίτσια έβγαλαν τα σωσίβιά τους», ανέφερε η αστυνομία. «Όταν οι ενήλικες συνειδητοποίησαν ότι τα νεαρά κορίτσια, που δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, είχαν βρεθεί κάτω από το νερό, έσπευσαν να βοηθήσουν, τραβώντας τα από την πισίνα κι εκτελώντας ΚΑΡΠΑ, μέχρι την άφιξη των ασθενοφόρων».

Η αστυνομία δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες για το τραγικό συμβάν.

Κρήτη: Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έτρωγε!

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη έτρωγε παρέα με συγγενικά της πρόσωπα. Ένα δυσάρεστο συμβάν καταγράφηκε σε χωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων με μία νέα γυναίκα, που άφησε την τελευταία της πνοή την ώρα του φαγητού, και πνίγηκε!

Δείτε επίσης: Σοκ στη Νεα Φιλαδέλφεια: Μαχαίρωσαν τον Αστυνομικό που έσωζε ζωές στο Μάτι! (video)

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη έτρωγε παρέα με συγγενικά της πρόσωπα.

Μία μπουκιά φαγητού στάθηκε στο λαιμό της με συνέπεια να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου εκεί δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share