Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Πέθανε η Δήμητρα Στέλλου!

Έπεσε από 2,5 μέτρα ύψος!

19 Οκτωβρίου 2019 20:44
Τραγωδία: Πέθανε η Δήμητρα Στέλλου!

Τραγικό δυστύχημα συνέβη, στον Αη Γιάννη Πηλίου με θύμα 75χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών. Η Δήμητρα Στέλλου έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων και πέθανε ακαριαία! Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photo-video)

Όλα συνέβησαν σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι της. Στα λίγα λεπτά που απουσίασε ο σύζυγός της για να πετάξει τα σκουπίδια. Στον τόπο εκτυλίχθηκαν σκηνές φρίκης και πανικού. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα. Ο 80χρονος σύζυγος της γυναίκας άρχισε να καλεί σε βοήθεια σε κατάσταση σοκ. Θρήνος: Πέθανε διάσημος μουσικός! (photos)

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού πάνω από την ψαροταβέρνα «Ποσειδώνας». Σε δευτερόλεπτα συγγενείς και γείτονες έτρεχαν για να βοηθήσουν, μάταια όμως. Αντικρίζοντας την 75χρονη όλοι «πάγωσαν». Η άτυχη γυναίκα είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και είχε μείνει στον τόπο.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κατέφθασε αργότερα διαπίστωσε τυπικά τον θάνατό της. Η οικογένειά της ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη. Το θλιβερό περιστατικό της πτώσης σημειώθηκε από ταράτσα πρώτου ορόφου διπλανού σπιτιού από την οικία της 75χρονης στην οικοδομή του κουμπάρου της. Η οικογένεια χρησιμοποιεί την αποθήκη που υπάρχει εκεί. Η άτυχη γυναίκα καθάριζε τον χώρο για να βάλουν ξύλα. Ο σύζυγός της που βοηθούσε ανέλαβε να πετάξει τα σκουπίδια. Πέθανε η Σοφία Κοκοσαλάκη!

Όμως, μέχρι να επιστρέψει η 75χρονη ήταν ήδη νεκρή. Άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς, πάντως από ατύχημα, η γυναίκα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο ισόγειο από ύψος 2,5 μέτρων. Συγγενείς της ανέφεραν ότι ίσως να υπέστη κάποιο επεισόδιο με την υγεία της. Τις τελευταίες μέρες είχε πίεση και παραπονούταν ότι είχε ζάλη. Στον τόπο ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Βορείου Πηλίου που άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις. Την ώρα του δραματικού συμβάντος στο σπίτι βρισκόταν μόνο το ζευγάρι. Τα παιδιά απουσίαζαν, ο γιος στο χωράφι και η κόρη στο σπίτι της. Ο σύζυγος της 75χρονης ήταν σοκαρισμένος από το δυστύχημα. Λίγα λεπτά απουσίασε από την αποθήκη για να πετάξει τα σκουπίδια και στάθηκαν μοιραία.

Ο κάδος απορριμμάτων είναι στα είκοσι μέτρα από το σπίτι. Δεν είδε το παραμικρό από το δυστύχημα, όμως επιστρέφοντας στην αποθήκη αντελήφθη σοκαρισμένος τι συνέβη. Κανένας δεν μπόρεσε ούτε από την οικογένεια να βοηθήσει την 75χρονη.

Ο θάνατός της εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος μετά την πτώση της στο κενό. Συγγενείς και φίλοι βυθίστηκαν στο πένθος από τη μία στιγμή στην άλλη. Η 75χρονη ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Πέραν της πίεσης δεν αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα με την υγεία της. «Έφυγε» εντελώς άδικα και αιφνίδια. Το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου συνεχίζει την προανάκριση, ενώ διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Θλίψη: Πέθανε ο Στέφανος Οικονομόπουλος!

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Στέφανου Οικονομόπουλου σε ηλικία 69 ετών. Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστος πολιτικός!

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τα τελευταία χρόνια και έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Ο Στέφανος Οικονομόπουλος ήταν από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες οπτικούς της πόλης της Πάτρας και τη δουλειά συνεχίζουν τα δύο του παιδιά, ο Κωνσταντίνος και ο Μαρίνος. Το κατάστημα οπτικών βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντου και Δημ. Γούναρη.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στη 1 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγ. Λαζάρου κοιμητηρίου Κουλούρας Αιγίου, απ’ όπου και καταγόταν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share