Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο από τη διάσωση της 18χρονης στην Κρήτη! Σοκάρουν οι περιγραφές των ψαράδων!

Πάλευε για 12 ώρες με τα κύματα!

19 Οκτωβρίου 2019 17:48
Ανατριχιαστικό βίντεο από τη διάσωση της 18χρονης στην Κρήτη! Σοκάρουν οι περιγραφές των ψαράδων!

Bίντεο που προκαλεί ανατριχίλα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστές τους 2 ψαράδες που κατάφεραν να σώσουν, ανοιχτά της Κρήτης, μια 18χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το Ηράκλειο, τα προηγούμενα 24ώρα. Το «ταραχώδες» παρελθόν του 33χρονου επιχειρηματία που αυτοκτόνησε στην Κρήτη!

Η κοπέλα είχε προσπαθήσει να πιάσει την τσάντα της από ένα απόκρημνο σημείο γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα με το ρεύμα να την παρασέρνει στα ανοιχτά. Λίγες ώρες μετά από τη διάσωσή της, δημοσιεύθηκε και το συγκλονιστικό βίντεο. Σε αυτό ο κ. Σαρειδάκης ένας από τους δύο ψαράδες, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο έσωσαν την 18χρονη, αλλά και το πώς βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο. Τονίζει, μάλιστα, πως είχε προηγηθεί μία σειρά από τυχαία γεγονότα, που του είχαν αλλάξει τα σχέδια, γεγονός που τον είχε κάνει να σκεφτεί, πως όλα έγιναν για κάποιο λόγο. Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός από αυτούς, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Αγίου Νικολάου, Γιώργος Σαρειδάκης, ο οποίος όπως είπε μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που πάει για ψάρεμα βράδυ. Δολοφονία 59χρονου στην Κρήτη: Τι όπλισε το χέρι της εν διαστάσει συζύγου του; (Video)

«Στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα φύγαμε μαζί με έναν φίλο μου από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου και πήγαμε για ψάρεμα. Ήταν μία ήσυχη βραδιά, πήγαμε στο σημείο και με το που σβήσαμε τον κινητήρα, είχε απόλυτη ησυχία, λίγα δευτερόλεπτα μετά ακούσαμε κάποιον να φωνάζει ‘μαμά, μαμά’ και να κλαίει. Παραξενεύτηκα και του λέω ‘άκουσες τη φωνή’. Ήμασταν κοντά σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο και μου λέει ‘μπορεί να είναι από την παραλία του ξενοδοχείου και επειδή είναι άπνοια να το φέρνει ο ήχος’. Δεν δώσαμε την πρέπουσα σημασία… Πού να πάει το μυαλό σου ότι στη μέση του πουθενά θα είναι κάποιος άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαρειδάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και πρόσθεσε:

«Φύγαμε από το σημείο και για καλή της τύχη γυρίσαμε ξανά έπειτα από μία ώρα. Μόλις γύρισα άκουσα ξανά τη φωνή λίγο πιο δυνατά… Τότε ήμουν 100% σίγουρος ότι υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα… Το κοριτσάκι φώναζε ‘μαμά, μαμά’ και έκλαιγε… Μετά από 15 λεπτά που έψαχνα εντόπισα μία μικρή άσπρη κουκκίδα στη μέση του πουθενά, κατάλαβα ότι ήταν το κεφάλι ενός ανθρώπου. Πήρα αμέσως το Λιμεναρχείο και είπα ότι έχω βρει άνθρωπο στη θάλασσα… Έριξα το σωσίβιο ακριβώς μπροστά της, ήταν τόσο εξουθενωμένη που δεν μπόρεσε καν να απλώσει το χέρι της και να το πιάσει. Έκανα τρεις προσπάθειας, είδα ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, μπροστά στα μάτια μου βυθιζόταν μέσα στο νερό… Το κορίτσι ήταν σε κατάσταση σοκ, οι δυνάμεις της ήταν ελάχιστες, από τη μέση και κάτω δεν ένιωθε τα πόδια της», ανέφερε ο ψαράς που τη βρήκε.

Θρίλερ στην Κρήτη: Η εξαφάνιση ήταν δολοφονία! Η τελευταία νύχτα και η σχέση που στοίχισε τη ζωή στη νεαρή μητέρα!

Το στυγερό έγκλημα αναστατώνει το Ρέθυμνο και ολόκληρη την Κρήτη. Η εξαφάνιση της μητέρας και η αποκάλυψη της άγνωστης αλήθειας...

Μία υπόθεση-θρίλερ που αφορά στην δολοφονία 38χρονης μητέρας από την Βουλγαρία αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Αν και το πτώμα της Τόνια Ζόεβα παραμένει άφαντο σχεδόν 17 μήνες μετά την εξαφάνιση της στο Ρέθυμνο, στο εδώλιο για την ανθρωποκτονία θα καθίσει 60χρονος Ρεθυμνιώτης με τον οποίο διατηρούσε ελεύθερη σχέση.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην εξαφάνιση της 38χρονης μητέρας στο Ρέθυμνο (video)

Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητα του και υποστηρίζει ότι θέλει να βρεθεί η 38χρονη για να ηρεμήσει και ο ίδιος. Ισχυρίζεται ότι τη νύχτα της εξαφάνισης, τον Μάιο του 2018, είχαν συναντηθεί, πήγαν στο σπίτι του, συνευρέθηκαν ερωτικά και στη συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητο του στην πόλη του Ρεθύμνου όπως του είχε ζητήσει η ίδια.

Υποστηρίζει ότι γνώριζε τον «χαλαρό» τρόπο ζωής της Τόνια, όμως δεν τον ενοχλούσε και περιέγραψε την σχέση τους ως αρμονική. Ωστόσο το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Ρεθύμνου που τον παραπέμπει σε δίκη είναι καταπέλτης.

Το Δικαστικό Συμβούλιο αποφαίνεται ότι οι αρνητικοί ισχυρισμοί του 60χρονου έρχονται σε αντίθεση με τα αποδεικτικά στοιχεία και επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος πέφτει σε αντιφάσεις, παρουσιάζοντας διαφορετικές διηγήσεις όπως για παράδειγμα όταν καλείται να εξηγήσει πώς βρέθηκαν οι κηλίδες αίματος στο σπίτι και στο αυτοκίνητο.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στο νιπτήρα του μπάνιου, στο κάτω μέρος του πλυντηρίου ρούχων , σε λευκό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα, στο μαξιλάρι και στο σεντόνι, στην σφουγγαρίστρα…

Σύμφωνα με το cretalive.gr, διάσπαρτες κηλίδες του θύματος βρέθηκαν επίσης στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, τόσο εξωτερικά (στην μπροστινή δεξιά ζάντα) όσο και εσωτερικά σε πολλά διαφορετικά σημεία. «Δεν έχω καμία σχέση με την εξαφάνιση της αγνοούμενης» επιμένει ο 60χρονος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share