Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πτήση «θρίλερ» για αεροπλάνο στο βόρειο Αιγαίο: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης!

Σοκ!

19 Οκτωβρίου 2019 13:16
Πτήση «θρίλερ» για αεροπλάνο στο βόρειο Αιγαίο:  Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης!

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης πραγματοποίησε διθέσιο μονοκινητήριο αεροπλάνο λόγω ένδειξης βλάβης στον κινητήρα. Θρίλερ σε πτήση: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με 165 επιβάτες!

Το αεροπλάνο τύπου Diamond 40 NG είχε απογειωθεί από τη Σάμο και είχε τελικό προορισμό την Καβάλα. Γυναίκα "κόλλησε" σε τουαλέτα αεροσκάφους και αυτό αναγκάστηκε να προσγειωθεί! (Video)

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πετούσε πέντε μίλια δυτικά της Μυτιλήνης, περίπου πάνω από τον Κόλπο της Γέρας, όταν και αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα και συγκεκριμένα παρουσιάστηκε ένδειξη βλάβης στον ένα και μοναδικό του κινητήρα.

Αμέσως ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, πράγμα το οποίο και έγινε σε συνθήκες ασφάλειας με τη μονάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αερολιμένα να κινητοποιείται άμεσα.

Προληπτικά στο αεροδρόμιο μετέβησαν και πυροσβεστικά οχήματα από την κεντρική πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν ένας Ρουμάνος και ένας Κροάτης.

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω καπνού!

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε πριν από λίγο αεροπλάνο καθώς έβγαζε καπνούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρνακα Κύπρου με προορισμό το Λονδίνο, ωστόσο το πλήρωμα εντόπισε καπνό στην καμπίνα. Το αεροσκάφος έχει 152 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Η πτήση BA2673 της British Airways απογειώθηκε από τη Λάρνακα στις 17:36 με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθρου του Λονδίνου, ωστόσο, ενώ βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο περίπου πάνω από την Λήμνο, εντοπίστηκε καπνός. Ετσι, ο κυβερνήτης ζήτησε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Αμέσως ο πύργος ελέγχου έδωσε το «πράσινο φως». Ετσι, το Αirbus A320 προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Αθήνα στις 19:35. Οι επιβάτες αποχώρησαν με τη βοήθεια της αστυνομίας. Πυροσβεστική και τεχνικά κλιμάκια του αεροδρομίου ελέγχουν το αεροσκάφος για να διαπιστώσουν το πρόβλημα.

Συνετρίβη αεροπλάνο! Επτά νεκροί και δύο τραυματίες (Photos-Video)

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου στην Κολομβία. Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο!

Το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε νοτιοδυτικά της πόλης Popayan. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωση του σκάφους από το αεροδρόμιο της κολομβιανής πόλης. Οι δύο επιβάτες που απέφυγαν το μοιραίο, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, ενώ ορισμένα κομμάτια του έπληξαν σπίτια. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά συνεργεία, προκειμένου να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους κατοίκους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.

Νεκρός ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία!

Νεκρός είναι ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία! Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί!

Το C-101, που χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στη Λα Μάνγκα λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της ΠΑ.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως τα αίτια της συντριβής, που ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα μέσα σε δύο ημέρες στην Ισπανία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ο πιλότος, που ήταν μόνος του στον θάλαμο διακυβέρνησης, ήταν εκπαιδευτής πτήσεων.

Τρεις παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για τους λουόμενους επειδή συντρίμμια από το αεροσκάφος έπεσαν στην άμμο, δήλωσαν οι τοπικές αρχές. Χθες Κυριακή, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση ελικοπτέρου με ένα ελαφρύ αεροπλάνο στο νησί Μαγιόρκα.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share