Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πρώην Έλληνας δήμαρχος επιχείρησε να αυτοκτονήσει! (photo)

Συναγερμός!

19 Οκτωβρίου 2019 12:14
Σοκ: Πρώην Έλληνας δήμαρχος επιχείρησε να αυτοκτονήσει! (photo)

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο στον Αστακό, με πρώην δήμαρχο να απειλεί να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του! Τραγικό: Γυναίκα αυτοκτόνησε με ένα λουρί σκύλου!

Η συνεδρίαση ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopres.gr με άσχημους οιωνούς, μιας και υπήρξε έντονη επίπληξη του πρώην δημάρχου Αστακού Παναγιώτη Στάικου σε διαχειριστή τοπικού Blog. Σοκ: Έδεσαν και έσερναν με αυτοκίνητο δήμαρχο! (Video)

Ο κ. Στάικος, επικεφαλής σήμερα παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης, φέρεται πως ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι το blog δεν δημοσίευσε επιστολή του.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν αργότερα και ενώ η συνεδρίαση βρίσκονταν προς το τέλος της, ο κ. Στάικος, άρχισε να φωνασκεί όρθιος, μιλώντας για «αχάριστους» και να απειλεί να κόψει τις φλέβες του με ένα ξυράφι που είχε στα χέρια του. Φέρεται μάλιστα να είπε πως ήθελε με το αίμα του να γράψει τη λέξη «αξιοπρέπεια»!

Μάρτυρες υποστηρίζουν πως είχε μαζί του και ένα χειρουργικό νυστέρι , ενώ γενικά βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση.

Μπροστά στο απίστευτο θέαμα, Σύμβουλοι πετάχτηκαν προς το μέρος του προσπαθώντας να τον αφοπλίσουν και να τον ηρεμήσουν.

Ο πρώην δήμαρχος βρέθηκε στο δάπεδο και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε άρον – άρον στη συνέχεια, ενώ το περιστατικό συζητιέται ευρύτατα στην περιοχή του Αστακού, έχοντας προβληματίσει και σοκάρει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όσους ήταν παρόντες.

Κρήτη: Αυτοκτόνησε μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

Σε αυτοκτονία οφείλεται, τελικά, ο θάνατος του 90χρονου Μανώλη Καρτσωνάκη που εντοπίστηκε νεκρός χθες σε νεκροταφείο στα Περιβόλια Κισσάμου στα Χανιά! Η εξαφάνιση μετατράπηκε σε… τραγωδία

Δείτε επίσης: Σοκ στο Χαλάνδρι: Ο Αντώνης Λάγιος ήταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πήγε σε παγκάκι που βρίσκεται στο σημείο και κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα χαπιών, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που ο 90χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος δεν άντεξε την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, όπως προκύπτει από μαρτυρίες από το περιβάλλον του.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν ο 90χρονος έφυγε από το σπίτι του αφήνοντας ένα σημείωμα στα παιδιά του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Μανώλης Καρτσωνάκης έγραφε στο σημείωμα πως απλώς φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν ανέφερε ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του 90χρονου αμέσως ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και ξεκίνησαν τις έρευνες, ενώ λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το επόμενο πρωί ενημέρωσε και τις αστυνομικές αρχές.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε παγκάκι στο νεκροταφείο στα Περιβόλια Χανίων.

Σοκ στο Χαλάνδρι: Αυτοκτόνησε δικαστικός!

Σοκ στο Χαλάνδρι! Αυτοκτόνησε δικαστικός! Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από τους άνδρες του ΕΚΑΒ οι οποίοι κλήθηκαν στο σημείο.

Τα αίτια που οδήγησαν τον δικαστικό στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! (photo)

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος προσπάθησε να αυτοκτονήσει! Θρήνος για γνωστό ηθοποιό: Πέθανε η 3χρονη κόρη του! (photos)

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του στο δικαστήριο, είχε τάσεις αυτοκτονίας σε σημείο που έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του ενώ κοιμόταν η κόρη του στο δίπλα δωμάτιο.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρει στην αναφορά της πως δέχτηκε απειλές και η ίδια για την ζωή της!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έφεραν... δισεκατομμύρια στα ταμεία.

Ο Τζέρεμι Ρένερ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ ενώ το διαζύγιό του το 2014 από την Sonni Pacheco τον έφτασε στα πρόθυρα της καταστροφής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share