Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Εξαφανίστηκε 18χρονη στο κέντρο του Ηρακλείου!

Προσοχή!

17 Οκτωβρίου 2019 22:48
Κρήτη: Εξαφανίστηκε 18χρονη στο κέντρο του Ηρακλείου!

Εξαφάνιση 18χρονης Κατερίνας στο Ηράκλειο το βράδυ της Τετάρτης! Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert!

Δείτε επίσης: Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 15χρονου Συμεών από την Θεσσαλονίκη!

Την 18χρονη Κατερίνα Μ. επιχειρούν να εντοπίσουν οι αρχές της Κρήτης, μετά την εξαφάνισή της από το βράδυ της Τετάρτης.

Η Κατερίνα Μ. εξαφανίστηκε από το κέντρο του Ηρακλείου. Έχει μπλε μάτια , ξανθά μαλλιά και ύψος 1,62. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και μπεζ δερμάτινα σανδάλια.

Για την εξαφάνιση της κοπέλας ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές. Σχετική ανακοίνωση («Missing Alert») εξέδωσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από Εισαγγελική Εντολή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 16/10/2019 και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηράκλειου, Κρήτης, η Κατερίνα Μ., 18 ετών. Η Κατερίνα Μ. έχει ύψος 1.62 μ., ζυγίζει 85 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και μπεζ δερμάτινα σανδάλια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κατερίνας Μ. σήμερα, 17/10/2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.»

Κρήτη: Αυτοκτόνησε μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

Σε αυτοκτονία οφείλεται, τελικά, ο θάνατος του 90χρονου Μανώλη Καρτσωνάκη που εντοπίστηκε νεκρός χθες σε νεκροταφείο στα Περιβόλια Κισσάμου στα Χανιά! Η εξαφάνιση μετατράπηκε σε… τραγωδία

Δείτε επίσης: Σοκ στο Χαλάνδρι: Ο Αντώνης Λάγιος ήταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πήγε σε παγκάκι που βρίσκεται στο σημείο και κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα χαπιών, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που ο 90χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος δεν άντεξε την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, όπως προκύπτει από μαρτυρίες από το περιβάλλον του.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν ο 90χρονος έφυγε από το σπίτι του αφήνοντας ένα σημείωμα στα παιδιά του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Μανώλης Καρτσωνάκης έγραφε στο σημείωμα πως απλώς φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν ανέφερε ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του 90χρονου αμέσως ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και ξεκίνησαν τις έρευνες, ενώ λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το επόμενο πρωί ενημέρωσε και τις αστυνομικές αρχές.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε παγκάκι στο νεκροταφείο στα Περιβόλια Χανίων.

Χανιά: Εξαφανίστηκε ηλικωμένος άντρας και έχει σημάνει συναγερμός!

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου άντρα στα Χανιά! Μία νέα υπόθεση εξαφάνισης ηλικιωμένου ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές της Κρήτης.

Μετά από τις άκαρπες προσπάθειες της οικογένειας να τον εντοπίσουν, σήμερα το πρωί ο γιος του ηλικιωμένου ενημέρωσε τις αρχές. Τραγικό! Διαρρήκτης έκανε βασανιστήρια σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 90χρονος άνδρας χθες το απόγευμα έφυγε από το σπίτι του στα Χανιά κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι «χτενίζουν» την περιοχή των Χανίων.

Σοκ στα Χανιά: 4χρονο αγοράκι βρίσκεται στην εντατική μετά από πτώση του!

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για ένα τετράχρονο αγοράκι από τα Χανιά το οποίο το βράδυ της Τρίτης έπεσε από τοιχίο και τραυματίστηκε στο κεφάλι! Βρίσκεται στην Εντατική και αναμένουμε νεότερα!

Δείτε επίσης: Εξελίξεις με το αγοράκι που πνίγηκε στον παιδικό σταθμό! Τι δηλώνει η δικηγόρος;

Το μικρό παιδί διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου μετά την αρχική ιατρική αντιμετώπιση των κρανιεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η διακομιδή έγινε στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το αγοράκι διασωληνωμένο, σε καταστολή και άμεσα εισήχθη στην ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Όπως είπε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης έγιναν οι αναγκαίες απεικονιστικές εξετάσεις και με τους γιατρούς να θεωρούν πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας και της αντιμετώπισης των τραυμάτων του.

Θρίλερ με 4χρονο αγοράκι! Κόλλησε στα κάγκελα και κρεμάστηκε στο κενό! (photos-video)

Επιχείρηση διάσωσης ενός 4χρονου αγοριού στήθηκε στην Κίνα, όταν παιδί κόλλησε στα προστατευτικά κάγκελα παραθύρου και κρεμόταν στο κενό! Τραγωδία στην Ηλεία: Πνίγηκε 3χρονο αγοράκι!

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δείχνουν το παιδί να κρέμεται από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην Linyi City.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κινεζικό μέσο ενημέρωσης CCTV, το μόνο πράγμα που απέτρεπε την πτώση του ήταν το κεφάλι του, που είχε εγκλωβιστεί στα κάγκελα.

Την ώρα που έλαβε χώρα το περιστατικό ο παππούς του παιδιού κοιμόταν και ξύπνησε από τις κραυγές του 4χρονου.

Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο. Να σημειωθεί πως οι γονείς του αγοριού έλειπαν από το σπίτι.

Οι διασώστες έδεσαν ένα σχοινί στο στήθος του παιδιού και τον κρατούσαν από τα ρούχα για να μην πέσει. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής είχαν απλώσει ένα πάπλωμα για να πιάσουν το παιδί σε περίπτωση που γλιστρήσει.

Τελικώς ο μικρός διασώθηκε και λογικά θα μείνει μακριά από το παράθυρο αρκετό καιρό, δεδομένης της τρομάρας που πήρε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share