Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόλος: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με 42.000 ευρώ!

Σοκαριστικό!

17 Οκτωβρίου 2019 22:17
Βόλος: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με 42.000 ευρώ!

Άγνωστοι το φόρτωσαν σε κλεμμένο Ι.Χ. που στη συνέχεια εγκατέλειψαν και έβαλαν φωτιά! Το χρηματοκιβώτιο καταστήματος χαρτικών στο κέντρο του Βόλου, που περιείχε ποσό 42.000 € έκλεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα και στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε επίσης: Κτηνωδία στον Βόλο: Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον πέταξε στη θάλασσα!

Οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν πάνω από τρεις, κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο και αφού σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, που δεν ήταν βιδωμένο στο πάτωμα και «πακτωμένο» στον τοίχο, έφυγαν εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή, το έκαψαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με άλλο Ι.Χ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του καταστήματος 66 χρονών, δήλωσε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία, ότι άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα που διατηρεί στο κέντρο του Βόλου, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τα χρήματα και προσωπικά έγγραφα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο σημείο της κλοπής πήγε η Σήμανση που έκανε έλεγχο, μήπως ο δράστης ή οι δράστες άφησαν αποτυπώματα, ενώ έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σοκ στο Βόλο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο!

Ένας 71χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Βόλο. Τραγωδία: Νεκρός πατέρας 3 παιδιών- Τον εγκατέλειψε οδηγός φορτηγού! (Video)

Περαστικός φέρεται να τον είδε, καθώς είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Oι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 71χρονος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία.

Μάλιστα το ίδιο διαπίστωσε και γνωστός γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου, που τυχαία διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

Νεκρός σε τροχαίο! Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στην περιοχή των Οινοφύτων, κοντά στο Olympus Plaza! Ο οδηγός βρέθηκε νεκρός!

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Ένα ΙΧ «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρει ακαριαίο θάνατο. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που ανέλαβε το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια.


Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

Τραγωδία στο Λεωνίδιο: Νεκρός 29χρονος! «Καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε δέντρο!

ην τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 29χρονος, στην επαρχιακή οδό της Άστρους-Λεωνιδίου. Σπάρτη: Νεκρός ένας 52χρονος μετά από καβγά!

Αναλυτικότερα, επιβατικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ναύπακτο: Νεκρός 60χρονος!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Περιφερειακό της Ναυπάκτου, με έναν 60χρονο να χάνει τη ζωή του! Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Συγκεκριμένα, δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα τον να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες όμως δυστυχώς ο 60χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Ναυπάκτου.

Τραγωδία στην Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή και τραυματισμένα παιδιά!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη με μια νεκρή και τραυματισμένα παιδιά! Το όχημα που οδηγούσε στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο μια μητέρα, έχοντας μέσα τα δύο μικρά της παιδιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Νεκρή ανασύρθηκε μια 80χρονη, ενώ συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τα δύο αδελφάκια που επέβαιναν στο όχημα που οδηγούσε η μητέρα τους. Δείτε ακόμα: Σοβαρό τροχαίο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν πως το ένα παιδάκια, διασωληνωμένο, μεταφέρεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει το Cretapost τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και βρίσκονται στα Επείγοντα με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σπάρτη: Νεκρός ένας 52χρονος μετά από καβγά!

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ναύπακτο: Νεκρός 60χρονος!

Τροχαίο δυστύχημα στην Αρκαδία: Νεκρός ο οδηγός!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share