Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην Εντατική 14χρονη από έκρηξη υγραερίου! Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της!

Με εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα!

17 Οκτωβρίου 2019 20:51
Στην Εντατική 14χρονη από έκρηξη υγραερίου! Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της!

Στιγμές μεγάλης αγωνίας περνά η οικογένεια 14χρονου κοριτσιού από το χωριό Κολλίνες Αρκαδίας. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς έπαθε εγκαύματα ύστερα από έκρηξη υγραερίου!

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό τροχαίο για ντελιβερά: Χαροπαλεύει στην εντατική!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open σημειώθηκε έκρηξη υγραερίου, στη φιάλη που χρησιμοποιεί η οικογένεια για το μαγείρεμα και στη συνέχεια εκδηλώθηκε φωτιά.

Δεν αποκλείεται το κορίτσι να προσπάθησε να ζεστάνει το φαγητό του, επιστρέφοντας από το σχολείο.

Η 14χρονη μαζί με έναν ενήλικα που ήταν στο σπίτι, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στο σπίτι.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στις 16.00 το απόγευμα στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έχοντας στο σώμα της εκτεταμένα εγκαύματα. Συγκεκριμένα στο 55% με 60% του σώματός της.

Αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σοκ στα Χανιά: 4χρονο αγοράκι βρίσκεται στην εντατική μετά από πτώση του!

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για ένα τετράχρονο αγοράκι από τα Χανιά το οποίο το βράδυ της Τρίτης έπεσε από τοιχίο και τραυματίστηκε στο κεφάλι! Βρίσκεται στην Εντατική και αναμένουμε νεότερα!

Δείτε επίσης: Εξελίξεις με το αγοράκι που πνίγηκε στον παιδικό σταθμό! Τι δηλώνει η δικηγόρος;

Το μικρό παιδί διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου μετά την αρχική ιατρική αντιμετώπιση των κρανιεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η διακομιδή έγινε στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το αγοράκι διασωληνωμένο, σε καταστολή και άμεσα εισήχθη στην ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Όπως είπε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης έγιναν οι αναγκαίες απεικονιστικές εξετάσεις και με τους γιατρούς να θεωρούν πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας και της αντιμετώπισης των τραυμάτων του.

Θρίλερ με 4χρονο αγοράκι! Κόλλησε στα κάγκελα και κρεμάστηκε στο κενό! (photos-video)

Επιχείρηση διάσωσης ενός 4χρονου αγοριού στήθηκε στην Κίνα, όταν παιδί κόλλησε στα προστατευτικά κάγκελα παραθύρου και κρεμόταν στο κενό! Τραγωδία στην Ηλεία: Πνίγηκε 3χρονο αγοράκι!

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δείχνουν το παιδί να κρέμεται από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην Linyi City.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κινεζικό μέσο ενημέρωσης CCTV, το μόνο πράγμα που απέτρεπε την πτώση του ήταν το κεφάλι του, που είχε εγκλωβιστεί στα κάγκελα.

Την ώρα που έλαβε χώρα το περιστατικό ο παππούς του παιδιού κοιμόταν και ξύπνησε από τις κραυγές του 4χρονου.

Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο. Να σημειωθεί πως οι γονείς του αγοριού έλειπαν από το σπίτι.

Οι διασώστες έδεσαν ένα σχοινί στο στήθος του παιδιού και τον κρατούσαν από τα ρούχα για να μην πέσει. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής είχαν απλώσει ένα πάπλωμα για να πιάσουν το παιδί σε περίπτωση που γλιστρήσει.

Τελικώς ο μικρός διασώθηκε και λογικά θα μείνει μακριά από το παράθυρο αρκετό καιρό, δεδομένης της τρομάρας που πήρε.

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Φορτηγό συνέθλιψε 5χρονο αγοράκι!

Απίστευτη τραγωδία πριν από λίγο στη Μυτιλήνη με ένα φορτηγό να συνθλίβει 5χρονο αγοράκι! Φρίκη: Φορτηγό έκανε όπισθεν και σκότωσε άστεγο!

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Αιγαίου ένα αγοράκι 5 χρονών από το Αφγανιστάν βρήκε τραγικό θάνατο καθώς το πάτησε φορτηγό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αγοράκι έπαιζε και ήταν μέσα σε χαρτοκιβώτιο.

Συναγερμός! Φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους! Τουλάχιστον 10 νεκροί!

Φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους στην Κίνα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 16 να τραυματιστούν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πάγκο λαϊκής αγοράς! (photos)

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στο χωριό Ζενζιχούα της περιφέρειας Ξιάνγκταν, στην επαρχία Χουνάν της κεντρικής Κίνας.

Το φορτηγό ήταν φορτωμένο και έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Ασφαλείας που αναρτήθηκε στο Weibo.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Ασαφή είναι μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εν λόγω περιστατικό. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share