Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Θεσσαλονίκη: Οι Αρχές προχώρησαν σε 72 συλλήψεις μεταναστών!

Τι συνέβη;

17 Οκτωβρίου 2019 17:13
Θεσσαλονίκη: Οι Αρχές προχώρησαν σε 72 συλλήψεις μεταναστών!

Οι Αρχές προχώρησαν σε 72 συλλήψεις μεταναστών στην Θεσσαλονίκη! Οι συλλήψεις έγιναν σε περιοχές συμπεριλαμβανομένης της Πλατείας Αριστοτέλους και της ζώνης γύρω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, καθώς και στις περιοχές των Διαβατών και της Διαλογής, σε επιχείρηση της αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Στην αστυνομική επιχείρηση ελέχθησαν συνολικά 151 άτομα. Καλαμάτα: Συλλήψεις 30 ατόμων πραγματοποιήθηκαν σε αστυνομική επιχείρηση!

Στους ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Ασφαλείας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη μετανάστες συλλήψεις

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Φωτιά ξέσπασε στην Αμυγδαλέζα!

Φωτιά ξέσπασε στην Αμυγδαλέζα στο κέντρο μεταναστών! Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης σε δύο κοντέινερ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι ακόμη άγνωστα, ενώ στην περιοχή επιχειρούν 10 πυροσβέστες και πέντε οχήματα.

Σήμανε συναγερμός από την φωτιά! Φρίκη! Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της βάζοντάς του φωτιά ενώ κοιμόταν! (Video)

Φωτιά μετανάστες

Σάμος: Στον εισαγγελέα βρέθηκαν 13 μετανάστες για τα επεισόδια στο Κ.Υ.Τ.! (Video)

Στον εισαγγελέα βρέθηκαν 13 μετανάστες για τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Κ.Υ.Τ. της Σάμου!

Δύο από τους οποίους κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, όπως και ένας 15χρονος αλλοδαπός που έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν συνελήφθη!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι δυο αλλοδαποί περιλαμβάνονται σε μια ομάδα επτά ατόμων ηλικίας από 15 ως 34 χρόνων οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια. Άλλοι τέσσερις μετανάστες κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια εντός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ένας ακόμη για εμπρησμό.

Εκτός από τον 15χρονο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αναζητείται και ένας 19χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν όλοι όσοι πήραν μέρος στα τραγικά περιστατικά στην πόλη της Σάμου και στο Κ.Υ.Τ..

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σάμος: Εικόνες καταστροφής μετά την ένταση και τα επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών! (Video)

Εικόνες καταστροφής μετά την ένταση και τα επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών στην Σάμο! Μεγάλο μέρος του καταυλισμού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Σάμου κάηκε το βράδυ της Δευτέρας από φωτιά που ξεκίνησε μετά από άγριες συμπλοκές Σύρων-Αφγανών.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν: δεκαπέντε σκηνές τύπου Λουξεμβούργου των 15 ατόμων έκαστη, εννέα σκηνές τύπου life shelter ολοσχερώς και δύο μερικώς, ένας οικίσκος WC και ένας οικίσκος μερικώς, δύο μικρά κτίσματα- αποθήκες (ισόγειες πέτρινες με κεραμοσκεπή) με τα υλικά που υπήρχαν εντός αυτών καθώς και όλα τα είδη ρουχισμού και είδη κλινοστρωμνής που υπήρχαν εντός των σκηνών.

Επισημαίνεται ότι στα ανωτέρω καιόμενα καταλύματα υπήρχε ανεξακρίβωτος αριθμός φιαλών υγραερίου (γκαζάκια) και φιάλες των πέντε και δέκα kgr οι οποίες πολλές από αυτές απομακρύνθηκαν από τις φλεγόμενες εστίες.

Σάμος επεισόδια φωτιά

Σάμος επεισόδια φωτιά

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share