Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Φλώρινα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο!

Σοκ!

17 Οκτωβρίου 2019 11:22
Συναγερμός στη Φλώρινα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο!

Αγροτικό αυτοκίνητο παρέσυρε σε αφύλακτη διάβαση τρένο, τρία χιλιόμετρα πριν την είσοδο στο σταθμό της Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Σοκαριστικό: Παρά λίγο εκτροχιασμός τρένου! Έντρομοι οι επιβάτες!

Ο οδηγός, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο, είναι ελαφρά τραυματισμένος, κατά την πρώτη εκτίμηση.

Η αμαξοστοιχία αναχώρησε για τη Φλώρινα.

Συναγερμός! Εκτροχιάστηκε τρένο στο Λιανοκλάδι! (Video)

Εκτροχιάστηκε τρένο νωρίς το πρωί στο Λιανοκλάδι, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό επιβάτη. Τραγωδία σε λούνα παρκ: Εκτροχιάστηκε τρενάκι! Δύο νεκροί! (Video)

Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα, σε τρένο του ΟΣΕ, όταν το πρώτο βαγόνι της τοπικής αμαξοστοιχίας 1521 (Λιανοκλάδι) βγήκε εκτός γραμμής στο κλειδί εξόδου στην Τιθορέα.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπάρχουν τραυματισμοί και οι επιβάτες θα συνεχίσουν τη μετακίνησή τους με το δεύτερο βαγόνι. Λόγω του ατυχήματος δεν αναμένονται καθυστερήσεις στα υπόλοιπα δρομολόγια.

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Καλιφόρνια: 27 τραυματίες! (Video)

Εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε στην περιοχή του Σακραμέντο, στη Βόρεια Καρολίνα, με συνέπεια τον τραυματισμό 27 ανθρώπων. Τραγωδία στην Ισπανία: Ένας νεκρός και οχτώ τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής του Σακραμέντο, τραυματίστηκαν συνολικά 27 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 13 ατόμων που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι τραυματίες δέχτηκαν επι τόπου τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Στην περιοχή του εκτροχιασμού κατέφτασαν 15 ασθενοφόρα και περισσότεροι από 40 πυροσβέστες. Ο επικεφαλής πυροσβέστης ανέφερε πως αυτή είναι η πρώτη φορά στα 19 χρόνια της καριέρας του, που αντιμετώπισε ένα ατύχημα τρένων με τόσο μεγάλο αριθμό τραυματισμών. Τρόμος στη Μασσαλία: Εκτροχιάστηκε συρμός του μετρό! - Τουλάχιστον 10 τραυματίε

Η κίνηση έχει διακοπεί στην περιοχή, ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες για το τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό του τρένου.

Συναγερμός! Εκτροχιάστηκε τρένο - Ανησυχία για χημικές ουσίες

Συναγερμός σήμανε στην επαρχία της Αλμπέρτας στον Καναδά, έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου, καθώς δόθηκε εντολή για εκκένωση της περιοχής. Δύο οι τραυματίες από την σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Μετά τον εκτροχιασμό της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, οι αρχές έδωσαν εντολή στους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν, καθώς υπήρχε ανησυχία ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν σε χημικές ουσίες. Παράλληλα, έκλεισε τμήμα μιας εθνικής οδού. Από το συμβάν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Ο εκτροχιασμός του τρένου προκάλεσε ζημιές κατά μήκος των σιδηροτροχιών και κίνδυνο έκθεσης σε χημικές ουσίες, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στην Αλμπέρτα. Στους κατοίκους της περιοχής, σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος.

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε σήμερα στο Κιλκίς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαμε δύο τραυματίες από άλλη μια σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Ειδικότερα, σε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής: «Απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της υπηρεσίας μας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ένας άνδρας τραυματίας, συνέπεια σύγκρουσης του ΕΙΧ οχήματός τους με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη Τ.Κ. Μυριόφυτου του νομού Κιλκίς».

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Φρικτός θάνατος για 8χρονο: Άγνωστος τον έσπρωξε στις γραμμές του τρένου (photos)

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγοράκι στην Φραγκφούρτη όταν ένας άνδρας έσπρωξε το παιδί και τη μητέρα του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στις γραμμές του τρένου. Τραγικό ατύχημα στην Θήβα: Τρένο παρέσυρε και ακρωτηρίασε άντρα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι αυτόπτες μάρτυρες στο κεντρικό σταθμό της Φραγκφούρτης είδαν έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα να σπρώχνει το παιδί και την 40χρονη μητέρα του μπροστά σε ένα τρένο InterCity Express (ICE) που ταξιδεύει με 300 χλμ/ώρα.

Η μητέρα κατάφερε να σωθεί αλλά δυστυχώς ο γιός της χτυπήθηκε θανάσιμα από το τρένο. Αμέσως μετά συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας κοντά στο σταθμό. Ωστόσο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας δήλωσε λίγα λεπτά αργότερα ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του θύματος και του άνδρα που συνέλαβαν.

Επιπλέον αστυνομικοί δήλωσαν στην γερμανική εφημερίδα ΒILD: «ότι ο άνδρας προσπάθησε – ευτυχώς ανεπιτυχώς - να επιτεθεί και σε ένα τρίτο άτομο».

Μετά το περιστατικό, στον σταθμό επικράτησε πανικός και στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα καθώς και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

Επίσης πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες λόγω του σοκ που υπέστησαν χρειάστηκαν άμεση ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό συνέβη μόλις μια εβδομάδα μετά από τον θάνατο ενός 34χρονου τον οποίο επίσης έσπρωξαν στις ράγες του τρένου στην σταθμό Voerde, κοντά στην πόλη Duisburg. Για το περιστατικό εκείνο συνελήφθη ως ύποπτος ένας άνδρας ηλικίας 28 ετών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share