Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καβάλα: 18χρονος με... πλούσια παράνομη δραστηριότητα!

Τι συνέβη;

16 Οκτωβρίου 2019 11:44
Καβάλα: 18χρονος με... πλούσια παράνομη δραστηριότητα!

Μέρα παρά μέρα... έκλεβε και ένα δίκυκλο από την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας ένας νεαρός, ο οποίος είχε καταφέρει στο διάστημα από τις 4 Ιουλίου ως την 1η Οκτωβρίου να κλέψει ούτε λίγο ούτε πολύ... 41 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα!

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: 38χρονη καθάριζε κατάστημα και έκλεβε και τα πορτοφόλια! (Video)

Την ίδια περίοδο, διέρρηξε έξι επιχειρήσεις και αποπειράθηκε να εισβάλει σε άλλες τρεις.

Τα στοιχεία του 18χρονου Έλληνα με την πλούσια παράνομη δραστηριότητα ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας, οι οποίοι βρήκαν εγκαταλελειμμένα 35 από τα κλεμμένα δίκυκλα και ανακάλυψαν τα αποτυπώματά του σε κάποια από αυτά. Έτσι, εξιχνιάστηκαν οι κλοπές των δίκυκλων και οι διαρρήξεις στις επιχειρήσεις στην πόλη της Καβάλας, τις Κρηνίδες, τον Αμυγδαλεώνα, τη Νέα Καρβάλη και το Παληό.

Ο... αχόρταγος δράστης, που είχε αρπάξει από τις διαρρήξεις διάφορα χρηματικά ποσά, δυο φορητούς υπολογιστές, ένα tablet και δυο usb stick αποθήκευσης δεδομένων, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Χειροπέδες σε αδέλφια που διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στην Καβάλα!

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε στους δυο νεαρούς δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση!

Δείτε επίσης: Θρίλερ στη Ρώμη! Αυτοκτόνησε άνδρας με όπλο μπροστά στους επιβάτες! (photo)

«Πάγωσαν» δυο νεαροί Έλληνες όταν είδαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να εισβάλλουν στο σπίτι τους στην Καβάλα και να τους δείχνουν το ένταλμα για έρευνα που είχαν εξασφαλίσει. Τα ευρήματα που αποκαλύφθηκαν ήταν πολλά και τα δυο αδέλφια ηλικίας 26 και 20 χρόνων βρέθηκαν με χειροπέδες.

Συνολικά, στο σπίτι κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 14,2 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων, άλλη μία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους δυο γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε στους δυο νεαρούς δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Φρίκη: Γιαγιά σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της!

Για τον θάνατο του ανάπηρου εγγονού της, από υπερβολική δόση χαπιών κατηγορείται μια 87χρονη γυναίκα από την Φλόριντα των ΗΠΑ.

Μια 87χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της, δίνοντάς του υπερβολική δόση χαπιών.

Ο 30χρονος Τζόελ Παρκς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα της γιαγιάς του, από την αδερφή του.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Δολοφόνησαν youtuber! Tο τελευταίο δραματικό τηλεφώνημα στους γονείς της! (photo)

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 87χρονη Λίλιαν Παρκς έδωσε υπερβολική δόση χαπιών στον εγγονό της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το NBC, ανησυχούσε για το ποιος θα φρόντιζε τον εγγονό της όταν θα έφευγε και η ίδια από τη ζωή.

Ο Τζόελ, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθεί, έμενε σε ένα σπίτι όλη την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα έμενε με τη γιαγιά του. Ο πατέρας του είχε πεθάνει ενώ είχε αποξενωθεί από τη μητέρα του. Η Λίλιαν Πάρκς κρατείται και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση ενώ αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share